Ofte stillede spørgsmål om Google Partners

Denne artikel giver svar på ofte stillede spørgsmål om Google Partners, bl.a. spørgsmål om, hvornår det nye program lanceres, og de nye badgekrav.

Generelle spørgsmål

1. Hvorfor foretager I ændringer i Google Partners-programmet?

I løbet af de seneste to år har vi talt med mange af vores partnere globalt for bedre at forstå, hvordan vi kan forbedre deres Google Partners-oplevelse. Vi har lært meget. Vores partnere har fortalt os, at de ønsker mere gennemsigtighed, eksklusivitet, anerkendelse på markedet og en dybere forståelse af deres virksomhedsbehov.

Vi har besluttet at handle på deres feedback ved at lancere et nyt Google Partners-program globalt i 2021. Du kan allerede nu se de nye badgekrav her.

2. Fjerner I Premier Partner-badget?

Nej, der er stadig et Premier Partner-badge, men kravene for at være kvalificeret til Premier Partner-badget ændres i 2021.

For at være kvalificeret til Premier Partner-badget skal partnere først opfylde de nye krav til Partner-badget og udvælges ud fra en række faktorer, herunder, men ikke begrænset til, årlige annonceudgifter samlet for managerstyrede konti, kundevækst, kundefastholdelse og andre oplysninger. Premier Partner-evalueringen sker på årsbasis, og Premier Partner-status er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder.

3. Fjerner I Partner-badget?

Nej, der er stadig et Partner-badge. Få flere oplysninger om badgekravene.

4. Hvornår ved jeg, om jeg er Premier Partner i 2021?

Vi lancerer det nye Google Partners-program i 2021. Som en del af lanceringen opdaterer vi listen over Premier Partners. Vær opmærksom på, at du skal opfylde de nye krav til Partner-badget for at opnå Premier Partner-badget og udvælges ud fra en række faktorer. Få flere oplysninger om badgekravene

Spørgsmål om udsættelse af Google Partners-programmet til 2021

1. Hvorfor udsætter Google det nye Google Partners-program til 2021?

I denne tid, hvor verden forsøger at tilpasse sig COVID-19, forstår vi, at denne usikkerhed kan være svær for jer, jeres familier, jeres virksomhed og jeres kunder. For at hjælpe jer med at fokusere på det, der er vigtigst, har vi besluttet at udsætte lanceringen af det nye Google Partners-program i juni 2020 og de nye badgekrav til 2021.

2. Vil de nye krav til Partner-badget ændre sig fra det, der blev annonceret i februar 2020?

De nye krav til Partner- og Premier Partner-badget, der blev annonceret i februar 2020, forbliver de samme, men de træder ikke i kraft før lanceringen i 2021.

3. Vil de nuværende krav til Partner-badget ændre sig fra det, de er nu?

De aktuelle badgekrav forbliver de samme, indtil det nye Google Partners-program lanceres i 2021.

4. Hvad sker der med mit nuværende Partner-badge, mit Premier Partner-badge og mine specialiseringer?

Hvis du i øjeblikket har et Partner-badge, et Premier Partner-badge eller en specialisering (Søgning, Display, Shopping eller Video), beholder du dit badge og/eller dine specialiseringer indtil lanceringen i 2021.

Bemærk! Hvis du ikke har et Partner- eller Premier Partner-badge eller en eller flere af Ads-specialiseringerne, kan du stadig opnå dem, hvis du opfylder de aktuelle krav. Når du har opnået badget eller specialiseringerne, beholder du dit badge og/eller dine specialiseringer, indtil det nye program lanceres i 2021. Du kan se din badge- og specialiseringsstatus på fanen Partnerprogram på din Google Ads-managerkonto. Få flere oplysninger om badgekravene.

5. Hvad sker der, hvis jeg har mistet mit badge eller mine specialiseringer den 1. januar 2020 eller senere?

Hvis du har mistet dit badge eller dine specialiseringer den 1. januar 2020 eller senere, vil vi genbevillige dit badge eller dine specialiseringer indtil lanceringen i 2021.

6. Jeg har et Partner- eller Premier Partner-badge, men jeg kan ikke længere opfylde kravene. Er der risiko for, at jeg mister mit badge?

Nej. Hvis du allerede har Partner- eller Premier Partner-badget, kan du stadig beholde din badgestatus indtil lanceringen af det nye Google Partners-program i 2021, selvom du ikke længere opfylder badgekravene.

7. Skal jeg bekymre mig om at opfylde de nye badgekrav i resten af 2020?

Vi udsætter lanceringen af de nye krav til Partner-badget til 2021 – derfor vil de nye krav til forbrug, effektivitet og certificering også blive udsat. Du kan stadig tjekke din virksomheds status i forhold til de nye krav på fanen Partnerprogram på din registrerede Google Ads-managerkonto og gennemføre en Søgnings-, Video-, Display- eller Shopping Ads-certificering for at blive klar til lanceringen af det nye program i 2021.

Indtil da leverer vi yderligere materialer og ressourcer, der kan hjælpe dig med at forberede dig til de nye badgekrav. Få flere oplysninger om badgekravene.

8. Kan jeg stadig opnå Partner-badget?

Ja, du kan stadig opnå Partner-badget ved at opfylde de aktuelle krav til Partner-badget. Få flere oplysninger om kravene.

9. Jeg er i øjeblikket ikke en del af Partnerprogrammet. Kan jeg stadig deltage i programmet inden 2021?

Ja. Gå til vores Google Partners-website, og følg vejledningen for at deltage.

10. Hvordan afgøres status som Premier Partner for resten af 2020?

Kravene til Premier Partner-badget forbliver de samme, indtil det nye program lanceres i 2021. Få flere oplysninger om kravene til Premier Partner-badget.

11. Kan jeg stadig opnå et Premier Partner-badge i løbet af 2020?

Ja. Få flere oplysninger om kravene til Premier Partner-badget.

12. Hvad skal jeg fortælle mine kunder om det nye Google Partners-program?

Hvis dine kunder spørger ind til det nye Google Partners-program, kan du fortælle dem, at Google udsætter lanceringen af badget og det nye program til 2021 for at hjælpe deltagere i programmet med at have tid til at passe på sig selv, deres omgivelser og deres kunder på grund af de udfordrende omstændigheder med coronavirus (COVID-19). Du kan forsikre dem om, at du beholder dit badge, adgang til kurser, fordele og din forbindelse til Google.

13. Hvad sker der med de fordele, vi får med vores badge? Ændrer de sig i 2020?

Fordelene ved Google Partner-programmet forbliver de samme indtil lanceringen i 2021. Bemærk, at på grund af den vanskelige situation med coronavirus (COVID-19) kan nogle af vores aktuelle fordele blive påvirket.

14. Hvad gør I for at hjælpe små og mellemstore virksomheder (SMV'er)?

Vi vil gerne hjælpe små og mellemstore virksomheder (SMV'er) med at holde kontakten med deres kunder i denne udfordrende tid. Derfor giver vi vores SMV-kunder over hele verden i alt 340 millioner USD i annoncekredit, der kan bruges til fremtidige annonceudgifter indtil udgangen af 2020 på tværs af vores Google Ads-platforme. Dette er en del af en dedikeret indsats fra Google for at støtte SMV'er, sundhedsorganisationer og regeringer samt sundhedsmedarbejdere i frontlinjen under denne pandemi. Få flere oplysninger om annoncekredit

Spørgsmål om de nye krav til Partner-badgecertificering (lancering i 2021)

1. Hvorfor tælles visse brugere, der ikke er en del af min virksomhed, med i certificeringskravet?

Dette kan ske af tre årsager:

1. Mailkonti for personlige mailtjenester (f.eks. gmail.com, outlook.com, yahoo.com) kan have adgang på administrator- eller standardniveau til din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto. Google Partners identificerer brugere for en partner baseret på maildomæner med administrator- eller standardniveauadgang til din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto. Hvis du bruger personlige mailtjenester til dine brugere på din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto, tælles disse brugere muligvis med i det samlede antal kvalificerede brugere for certificeringskravet.

Vi anbefaler, at du erstatter alle personlige mailkonti på den Ads-managerkonto, der er registreret i Google Partners, med mailkonti på virksomhedsdomæner. Du kan opdatere brugertilladelserne for din Ads-managerkonto ved at gå til fanen Værktøjer og indstillinger. I rullemenuen Konfiguration skal du klikke på Kontoadgang for at se dine brugere og deres adgangsniveauer.

Bemærkninger:

1. Du skal have en Google-konto for at logge ind på Google Ads. Hvis du i øjeblikket bruger en mailadresse, der ender på gmail.com, til din Google-konto, kan du følge vejledningen i denne artikel i Hjælp for at bruge din virksomhedsmailadresse til at logge ind på Google Ads og andre Google-produkter. Du finder vejledningen i sektionen "Brug en eksisterende mailadresse".

2. Hvis du har en Google Analytics-konto, forbliver tilknytningen mellem din Google Ads-konto og din Google Analytics-konto intakt, også selvom du fjerner gmail.com-brugeren fra din Google Ads-konto.

2. Du har givet dine kunder mailadresser under din virksomheds maildomæne. Vi anbefaler, at du beder dine kunder om at bruge maildomænet fra deres egen virksomhed.

3. Du har givet mange brugere administrator- eller standardadgang til din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto, administratorkonti på lavere niveauer eller visningskonti. Vi anbefaler, at du gennemgår adgangen for inaktive eller tidligere brugere, tildeler kunder det laveste påkrævede adgangsniveau og generelt rydder op på din konto. Bemærk, at vi ikke tæller brugere, der kun har læseadgang, og brugere, der kun modtager mails, med i antallet af kvalificerede brugere til certificering.

Hvert af disse problemer kan løses ved at følge Googles optimale løsninger til kontooprettelse

2. Hvordan validerer jeg antallet af påkrævede certificerede brugere?

Vejledning

1. Gå til Partners-badgekortet. Find certificeringskravet for 2021-badget i tabellen Badgestatus.

2. Under status for præstation skal du klikke på linket [# af] brugere med opdaterede certificeringer, som fører dig til tabellen Brugercertificeringer.

3. Den øverste tabel for brugercertificeringer viser alle kvalificerede brugere, der tæller med i certificeringskravet. Hvis en bruger er blevet certificeret i Skillshop og har linket sin Skillshop-konto til sin Ads-konto, angives det i denne tabel med et "Ja" under kolonnen "Linket i Skillshop?", og udløbsdatoen vises under den relevante certificeringskolonne. Du kan også tjekke udløbsdatoer for certificering under de forskellige produktcertificeringskolonner.

4. I rullemenuen Konfiguration skal du klikke på Kontoadgang for at se dine brugere og deres adgangsniveauer.
  5. Når du er i visningen af brugerindstillinger for kontoadgang, skal du finde kontakten "Vis brugere i det fulde hierarki" i øverste venstre hjørne. Tjek, at det er slået fra.

6. Find kolonnefilteret "Adgangsniveau", og indstil det til Administrator- og Standardbrugere. Dette viser kun brugerne på denne Ads-managerkonto og ikke alle brugerne i dit fulde managerkontotræ. Vi anbefaler, at du noterer alle maildomæner, der bruges i denne visning.

7. Når du har gennemgået indstillingerne for brugeradgang på din Ads-managerkonto og fastslået, hvilke maildomæner der anvendes af dine brugere på administrator- og standardniveau, skal du vælge, at du vil se en hierarkisk trævisning af alle dine brugere.

Vi anbefaler, at du tilføjer et filter for hvert af de maildomæner, du har noteret i det foregående trin, for at se antallet af brugere, der er kvalificerede brugere til certificeringskravet. Vi anbefaler, at du gennemgår hvert maildomæne. Hvis der er for mange brugere, kan det være nemmere at downloade tabellen.

Bemærk!

• I kolonnen Konto til højre for kolonnen Bruger kan du også se det kontoniveau, som brugerne har adgang til.
  • Det samlede antal fra denne kontoadgangstabel kan være større end antallet af Partners-brugertabellen, da tabellen med kontoadgang ikke deduplikerer brugere. Partners-brugertabellen rapporterer kun unikke brugere.

Gå til "Hvorfor tælles visse brugere, der ikke er en del af min virksomhed, med i certificeringskravet?"

3. Hvordan ekskluderer jeg personlige mails og andre ikke-virksomhedsdomæner fra min liste over certificerede brugere?

Vi anbefaler, at du bruger den tilladte domænevisning til nemt at markere brugere, der ikke skal have adgang til din Ads-managerkonto.

Vejledning

1. Gå til Kontoadgang på den Ads-managerkonto, du har registreret til Google Partners.

2. Klik på Sikkerhedsindstillinger, og tilføj listen over din virksomheds maildomæner.

3. Sørg for, at der ikke er angivet nogen personlige domæner (f.eks. Gmail, Outlook, Hotmail, Yahoo osv.) her. Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du begynder at bruge tilladte domæner.

4. Når du har identificeret de tilladte maildomæner på fanen Brugere, skal du slå visningen "Vis brugere i det fulde hierarki" fra. Alle brugere med ikke-virksomhedsmaildomæner markeres med et trekantikon. Du kan derefter fjerne eller markere markerede brugere som skrivebeskyttede.

4. Hvordan fjerner jeg forældede brugere fra min liste over påkrævede certificerede brugere?

1. Gå til Kontoadgang.

2. Slå kontakten "Vis brugere i det fulde hierarki" til.

3. Filtrér adgangsniveauet til Administrator eller Standard.

4. Du kan bruge brugermailfilteret til at se brugere, der tilhører din virksomhed (via maildomæne). Hvis brugeren ikke længere har brug for adgang eller ikke har logget ind for nylig, og hvis du har administratoradgang til din Ads-managerkonto, kan du fjerne brugeren eller ændre vedkommendes adgangsniveau til skrivebeskyttet.

Bemærk! En Google Ads-managerkonto skal være ejer af kontoen på lavere niveau for at kunne administrere brugeradgang på den pågældende konto. Enhver Google Ads-managerkonto kan være ejer af en konto på et lavere niveau. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer administrativt ejerskab af konti på et lavere niveau.

5. Jeg er bekymret over, hvor lang tid det vil tage at foretage de nødvendige ændringer. Hvordan går jeg videre?

Vi vil gerne sørge for at give dig og din virksomheds brugere tid til at blive certificeret, før de nye krav til Partner-badget går live, især i lyset af en global pandemi som coronavirus (COVID-19). Derfor har vi besluttet at udskyde det nye Google Partners-program og de nye badgekrav til 2021.

6. Mit finansielle eller juridiske team skal have administratoradgang til deres registrerede Partners-annoncekonto, hvilket betyder, at de er med i det samlede antal kvalificerede brugere for at blive certificeret. Hvordan går jeg videre?

Det nye krav til certificering af Partner-badget angiver, at mindst 50 % af de kvalificerede brugere skal være certificeret i Google Ads. Vi forstår, at andre brugere, f.eks. i finansielle eller juridiske teams, skal have administratoradgang, og derfor vil de være en del af de øvrige 50 % af brugerne.

Spørgsmål om det nye krav til effektivitet for partnerbadge (lancering i 2021)

1. Risikerer jeg at miste mit Google Partner-badge, hvis jeg ikke har et højt optimeringsresultat? Skal jeg anvende alle anbefalinger og have et 100 % optimeringsresultat for at være partner?

Du behøver ikke at vedtage alle anbefalinger eller opnå et 100 % optimeringsresultat for de nye krav til Google Partners-badget. Mindstekravet for det nye Google Partners-badge er 70 %. Vi har indført optimeringsresultatet for at illustrere for kunderne, om deres kampagner er konfigureret til at opnå høj effektivitet, og for at give dem konkrete anbefalinger til forbedringer. Vi har oplevet, at annoncører, der øgede deres optimeringsresultat på kontoniveau med 10 point, opnåede en gennemsnitlig stigning i antallet af konverteringer på 10 %.
Bemærk! For at hjælpe virksomheder med at opfylde effektivitetskravene til Partner-badget i 2021 evaluerer vi optimeringsresultatet uden at tage eventuelle afviste anbefalinger med i betragtning. Hvis du vil se dit optimeringsresultat uden afviste anbefalinger, skal du gå til fanen Anbefalinger på din Google Ads-konto og holde markøren over statuslinjen under optimeringsresultatet øverst til venstre. Effektivitetskravet for virksomheder, der gerne vil opnå Partner-badget, bestemmes ved en evaluering af kontoens optimeringsresultat.

2. Hvilke kriterier bruger Google i øjeblikket til at evaluere partnerkonti og kampagneeffektivitet i forhold til det, der afspejles i anbefalingerne?

Du kan finde oplysninger om de kommende ændringer af Partners-programmet her. For at opnå partnerstatus fremover bruger vi de samme tre kriterier, som vi gør i øjeblikket: Kendskab til Googles annonceprodukter, kontoeffektivitet og forbrug.

For at gøre kontoeffektivitetskriterierne mere håndgribelige, gennemsigtige og handlingsrettede (da det tidligere var sådan, at partnerne ikke vidste, hvilke handlinger de skulle udføre for at opfylde disse kriterier), går vi over til at bruge et optimeringsresultat. Få flere oplysninger her.

3. Hvad er det minimumsoptimeringsresultat, en konto skal bevare?  Hvad er tidsrammen for jeres evaluering?

70 % er et minimumsoptimeringsresultat for en partner, der opfylder effektivitetskriterierne, og det evalueres dagligt. Vi informerer partnere, hvis de ikke længere opfylder minimumsresultatet på 70 % eller et af badgekravene. Vi giver partnerne en periode til at opfylde effektivitetskriterierne, inden de mister deres badge, hvor vi giver dem værktøjerne til at opfylde kravene. Efter denne periode vil partnere, der mister deres badge, kunne opnå det igen, når de opfylder kravene.

Bemærk! For at hjælpe virksomheder med at opfylde effektivitetskravene til Partner-badget i 2021 evaluerer vi optimeringsresultatet uden at tage eventuelle afviste anbefalinger med i betragtning. Hvis du vil se dit optimeringsresultat uden afviste anbefalinger, skal du gå til fanen Anbefalinger på din Google Ads-konto og holde markøren over statuslinjen under optimeringsresultatet øverst til venstre. Effektivitetskravet for virksomheder, der gerne vil opnå Partner-badget, bestemmes ved en evaluering af kontoens optimeringsresultat.

4. Mange mennesker er frustrerede over disse ændringer, fordi de automatiske anbefalinger nogle gange ikke er i kundens interesse baseret på deres mål. De opfatter dette som at få frataget kontrollen, og at det ikke sætter kundernes interesser i første række.

Vi er klar over, at kunder kan have nuancerede krav eller flere mål, og derfor kræver vi ikke et optimeringsresultat på 100 %. Partnere vil fortsat have kontrol og selvstændighed til at træffe de rigtige valg for deres kunder, samtidig med at de drager fordel af de effektive ting, som optimeringsresultatet giver.