Ofte stillede spørgsmål om Google Partners

Denne artikel giver svar på ofte stillede spørgsmål om Google Partners, bl.a. spørgsmål om, hvornår det nye program lanceres, og de nye badgekrav.

Generelle spørgsmål

1. Hvorfor foretager I ændringer i Google Partners-programmet?

I løbet af de seneste to år har vi talt med mange af vores partnere globalt for bedre at forstå, hvordan vi kan forbedre deres Google Partners-oplevelse. Vores partnere har fortalt os, at de ønsker mere gennemsigtighed, eksklusivitet, anerkendelse på markedet og en dybere forståelse af deres virksomhedsbehov.

Vi lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022 for at forbedre programmet for vores partnere og annoncører. Hvis du har gjort dig fortjent til et Partner-badge eller et Premier Partner-badge før februar 2022, kan du opretholde din badgestatus, indtil det nye program lanceres.

For at hjælpe dig har vi opdateret vores krav, så de er mere gennemskuelige, og du har mere kontrol med processen. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

Vi gør det også tydeligere, hvilke fordele der er ved programmet. Vi har justeret fordelene, så de opfylder dine behov inden for tre hovedområder: Uddannelse og indsigt, Adgang og support og Anerkendelse og belønning.

Du kan se en detaljeret oversigt over vores programfordele her.

2. Fjerner I Google Premier Partner-badget?

Nej, der vil stadig være et Premier Partner-badge. Aktuelle Google Premier Partners beholder deres status, indtil Google Partners-programmet lanceres i februar 2022.

I Google Partners-programmet får de deltagende virksomheder, der ligger helt i toppen (inden for de øverste 3 %) i hvert kalenderår, status som Google Premier Partner. Fra og med februar 2022 skal din virksomhed opnå det Google Partner-badge og have fået tildelt status som Google Premier Partner for at blive Google Premier Partner.

Vi tildeler status som Google Premier Partner på baggrund af en række faktorer, herunder, men ikke begrænset til, årlige annonceudgifter på tværs af managerstyrede konti, kundevækst, kundefastholdelse og andre oplysninger. Premier Partner-evalueringen sker på årsbasis, og Premier Partner-status er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder.

Få flere oplysninger om badgekravene

3. Fjerner I Google Partner-badget?

Nej, der er stadig et Partner-badge. Få flere oplysninger om badgekravene

4. Hvornår ved jeg, at om jeg er Google Premier Partner i 2022?

Vi lancerer det nye Google Premier Partner-badge og den nye version af programmet i februar 2022. I Google Partners-programmet får de deltagende virksomheder, der ligger helt i toppen (inden for de øverste 3 %) i hvert kalenderår, status som Google Premier Partner. Fra og med februar 2022 skal din virksomhed opnå det Google Partner-badge og have fået tildelt status som Google Premier Partner for at blive Google Premier Partner.

Få flere oplysninger om badgekravene

Spørgsmål om lanceringen af det nye Google Partners-program i februar 2022

1. Hvorfor lancerer Google det nye Google Partners-program i februar 2022?

Vi lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022. Hvis du har gjort dig fortjent til et Partner-badge eller et Premier Partner-badge før februar 2022, kan du opretholde din badgestatus, indtil programmet lanceres. For at hjælpe dig har vi opdateret vores krav, så de er mere gennemskuelige, og du har mere kontrol med processen. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

2. Vil de nye Google Partner-badgekrav blive ændret i forhold til det, der blev annonceret i februar 2020?

Kategorierne med krav vil være de samme: Effektivitet, forbrug og certificering. Vi har dog lyttet til jeres feedback og har justeret det nye badgekrav, så I får mere kontrol med processen, og vi er sikre på, at vi samarbejder om at betjene jeres kunder.

Effektivitet

Det nye effektivitetskrav er med til at sikre, at du effektivt kan oprette og optimere kørsel af Google Ads-kampagner for at opnå de bedste resultater for dine kunder.

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål.

Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

Forbrug Forbrugskravet forbliver det samme med annonceudgifter på 10.000 USD i løbet af 90 dage på alle dine managerstyrede konti.
Certificeringer

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have 50 % af dine Account Strategists certificeret i Google Ads (grænse på 100 brugere) med mindst én certificering i hvert produktområde med kampagneforbrug (f.eks. søgning, displaykampagner, videokampagner, Shopping-kampagner eller apps).

Account Strategists er ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen.

Få flere oplysninger om certificeringer

3. Vil de aktuelle Google Partner-badgekrav blive ændret i forhold til, hvordan de er nu?

De aktuelle badgekrav forbliver de samme indtil juni 2021. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

4. Hvad sker der med mit eksisterende Google Partner-badge, Google Premier Partner-badge og specialiseringer?

Hvis du på nuværende tidspunkt har et Google Partner-badge eller Google Premier Partner-badge, beholder du dit nuværende badge og dine fordele, indtil det nye program lanceres i februar 2022. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

Hvis du i øjeblikket har specialiseringer (søgning, display, Shopping eller video), beholder du dine specialiseringer indtil juni 2021. Specialiseringer udfases i juni 2021, hvor det nye Google Partner-badge bliver tilgængeligt.

5. Jeg har et Google Partner- eller Google Premier Partner-badge, men jeg opfylder ikke længere kravene. Er der risiko for, at jeg mister mit badge?

Nej. Hvis du allerede har Google Partner- eller Google Premier Partner-badget og ikke opfylder de nye Google Partner-badgekrav, vil du kunne beholde din badgestatus, indtil programmet lanceres i februar 2022.

6. Behøver jeg at bekymre mig om at opfylde de nye badgekrav i løbet af 2021?

Vi lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022. Hvis du har gjort dig fortjent til et Partner-badge eller et Premier Partner-badge før februar 2022, kan du opretholde din badgestatus, indtil programmet lanceres. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

Vi anbefaler, at du forbereder dig på det nye program, inden det nye Google Partners-program lanceres. Få flere oplysninger om badgekravene

7. Kan jeg stadig opnå Google Partner-badget?

Ja. Du kan stadig opnå Google Partner-badget ved at opfylde de aktuelle Google Partner-badgekrav. Få flere oplysninger om kravene

8. Jeg er i øjeblikket ikke en del af Google Partner-programmet. Kan jeg stadig deltage i programmet?

Ja. Gå til vores Google Partners-website, og følg vejledningen for at deltage.

9. Kan jeg stadig opnå et Google Premier Partner-badge i løbet af 2021?

Vi lancerer det nye Google Premier Partner-badge og den nye version af programmet i februar 2022. De virksomheder, der allerede har status som Google Premier Partner, beholder denne status, indtil kriterierne for opnåelse af Google Premier Partner-badget opdateres i februar 2022.

10. Hvad skal jeg fortælle mine kunder om det nye Google Partners-program?

Hvis dine kunder spørger til det nye Google Partners-program, kan du fortælle dem, at Google lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022. Du kan forsikre dem om, at du i mellemtiden beholder dit aktuelle badge, adgang til uddannelse, fordele og din forbindelse til Google.

11. Hvad sker der med de fordele, vi får med vores badge? Ændrer de sig i 2021?

Vi gør det tydeligere, hvilke fordele der er ved programmet. Vi har justeret fordelene, så de opfylder dine behov inden for tre hovedområder: Uddannelse og indsigt, Adgang og support og Anerkendelse og belønning. Du kan se en detaljeret oversigt over vores programfordele her.

Spørgsmål om de nye certificeringskrav for at opnå Google Partner-badget

1. Hvorfor vises nogle brugere, som ikke er en del af min virksomhed, i tabellen Brugercertificeringer for det nye Google Partner-badge?

Tabellen Brugercertificeringer for det nye Google Partner-badge viser alle brugere på administrator- og standardniveau på din Google Ads-managerkonto og eventuelle linkede underkonti. Alle brugere i denne tabel kan opnå en Google Ads-certificering inden for et af de kvalificerede certificeringsområder (such as Søgning, Display, Video, Shopping og Apps), og certificeringen kan tælle med i forhold til at opfylde certificeringskravet til det nye Google Partner-badge. Få flere oplysninger om tabellen Brugercertificeringer for det nye Google Partner-badge

2. Hvordan definerer Google en Account Strategist?

Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

3. Hvordan afgør Google antallet af brugere (dvs. Account Strategists), som vi skal have certificeret?

Det antal Account Strategists, som du skal have certificeret, er vores bedste estimering baseret på en række faktorer, f.eks. brugernes adgangsniveauer, tilknytning til Google Partners-registrerede Ads-managerkonti og linkede underkonti og maildomæner.

Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi estimerer antallet af Account Strategists i din virksomhed

4. Vi giver vores kunder virksomhedsmailadresser. Vil det give os problemer i forbindelse med certificeringskravene til det nye Google Partner-badge?

Nej. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi estimerer antallet af Account Strategists i din virksomhed

5. Hvor kan jeg se og opdatere brugeradgangstilladelserne for de brugere, vi har på vores Google Partners-registrerede Ads-managerkonto og underkonti?

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer brugeradgangsniveauer på din Google Ads-managerkonto

Bemærk! En Google Ads-managerkonto skal være ejer af underkontoen for at kunne administrere brugeradgang på denne underkonto. Enhver Google Ads-managerkonto kan være ejer af en underkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer administrativt ejerskab for underkonti

6. Hvordan ekskluderer jeg personlige maildomæner og andre domæner, som ikke tilhører min virksomhed, fra min Google Ads-managerkonto og de tilhørende underkonti?

Vi anbefaler, at du bruger visningen Tilladte domæner, som gør det nemt at rapportere brugere, der ikke skal have adgang til din Google Ads-managerkonto.

Få flere oplysninger om, hvordan du sørger for, at din konto er sikker og begrænser de maildomæner, dine brugere kan anvende

7. Mit økonomiteam eller mit juridiske team skal have administratoradgang til deres Google Partners-registrerede Google Ads-managerkonto, hvilket betyder, at de er inkluderet i tabellen Brugercertificeringer over brugere, der kan bidrage til opfyldelsen af certificeringskravene. Kan vi få ekskluderet disse brugere?

Der findes et adgangsniveau, der hedder Kun faktureringsadgang, som I kan bruge til jeres økonomi- eller juridiske team. Få flere oplysninger om adgangsniveauet Kun faktureringsadgang

Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi afgør antallet af Account Strategists i din virksomhed

Spørgsmål om de nye effektivitetskrav for at opnå Google Partner-badget

1. Risikerer jeg at miste mit Google Partner-badge, hvis jeg ikke har et højt optimeringsresultat? Skal jeg anvende alle anbefalinger og have et 100 % optimeringsresultat for at blive partner?

Du behøver ikke at følge alle anbefalinger eller opnå et optimeringsresultat på 100 % for at opfylde de nye Google Partner-badgekrav. Din virksomhed skal som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

2. Hvilke kriterier bruger Google i øjeblikket til at evaluere partnerkonti og kampagneeffektivitet i forhold til det, der afspejles i anbefalingerne?

Vi vil bruge optimeringsresultat for at gøre kriteriet om kontoeffektivitet mere håndgribeligt, letforståeligt og handlingsrettet (tidligere vidste partnere ikke, hvilke handlinger de skulle udføre for at opfylde dette kriterie). Få flere oplysninger om badgekravene

Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

3. Hvilket minimumsoptimeringsresultat skal en konto have? Hvad er tidsrammen for jeres evaluering?

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

Vi tjekker badgekravene dagligt. Vi informerer partnere, hvis de ikke længere opfylder minimumsresultatet på 70 % eller et af badgekravene. Vi giver partnerne en periode til at opfylde effektivitetskriterierne, inden de mister deres badge. I denne periode giver vi dem værktøjerne til at opfylde kravene. Efter denne periode vil partnere, der mister deres badge, kunne opnå det igen, når de opfylder kravene.

4. Af og til er de anbefalinger, der gives, ikke relevante for vores kunders virksomhedsmål. Hvordan skal jeg afveje behovet for at følge anbefalinger som en del af grænsen for optimeringsresultatet og behovet for at prioritere kundens interesser?

Vi er klar over, at kunder kan have nuancerede krav eller flere mål, og derfor kræver vi ikke et optimeringsresultat på 100 %. Partnere vil fortsat have kontrol med og selvstændighed til at træffe de rigtige valg for deres kunder, og I har mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra jeres egne vurderinger og kundernes mål, samtidig med at I drager fordel af den effektivitet optimeringsresultatet medfører. Du kan se en resultatstigning ved at anvende og afvise anbefalinger.