Ofte stillede spørgsmål om Google Partners

I denne artikel kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om Google Partners-programmet.

Generelt spørgsmål

Hvad er Google Partners-programmet?

Få flere oplysninger om Google Partners-programmet

Spørgsmål om certificeringskravene

1. Hvorfor vises visse brugere, som ikke er en del af min virksomhed, på siden Brugercertificeringer?

siden Brugercertificeringer kan du se alle brugere med administrator- eller standardadgang på din Google Ads-managerkonto og eventuelle konti, der er knyttet til din virksomheds managerkonto. Alle brugere, der vises på denne side, kan opnå en Google Ads-certificering inden for et af de kvalificerede certificeringsområder (f.eks. Søgning, Display, Video, Shopping og Apps), og certificeringen kan tælle med i forhold til at opfylde certificeringskravene. Få flere oplysninger om tabellen Brugercertificeringer

2. Hvordan definerer Google en Account Strategist?

Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

3. Hvordan afgør Google antallet af Account Strategists, som vi skal have certificeret?

Det antal Account Strategists, som du skal have certificeret, er vores bedste estimering baseret på en række faktorer, f.eks. brugernes adgangsniveauer, tilknytning til Google Partners-registrerede Ads-managerkonti og linkede underkonti og maildomæner.

Du kan give os besked om, hvor mange Account Strategists du har i din virksomhed, ved at gå til siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage et valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi estimerer antallet af Account Strategists i din virksomhed

4. Vi giver vores kunder virksomhedsmailadresser. Vil det give os problemer i forbindelse med certificeringskravene til det nye Google Partner-badge?

Nej. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi estimerer antallet af Account Strategists i din virksomhed

5. Hvilke Google Ads-certificeringer tælles med ved beregningen af, om kravene vedrørende Google Partners-certificeringer er opfyldt?

Google Ads-certificeringer er ekspertakkrediteringer, som Google tilbyder personer, der har demonstreret kompetence inden for såvel grundlæggende som avancerede aspekter i forbindelse med Google Ads.

Følgende Google Ads-certificeringer tælles med ved beregningen af, om certificeringskravet er opfyldt:

• Google Ads-certificering vedrørende apps
  • Google Ads-certificering vedrørende displayannoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende søgeannoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende videoannoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende Shopping-annoncer
Bemærk! Andre certificeringer tælles ikke med ved beregningen af, om kravene vedrørende opnåelse af Google Partner-badget eller Premier Partner-badget er opfyldt, og det gælder altså også ekspertcertificeringerne i Google Ads.

Du kan få adgang til Google Ads-certificeringerne via siden Google Ads-certificeringer i Skillshop.

Spørgsmål om de effektivitetsrelaterede krav

1. Risikerer jeg at miste mit Google Partner-badge, hvis jeg ikke har et højt optimeringsresultat? Skal jeg anvende alle anbefalinger og have et 100 % optimeringsresultat for at blive partner?

Du behøver ikke at følge alle anbefalinger eller opnå et optimeringsresultat på 100 % for at opfylde de nye Google Partner-badgekrav. Din virksomhed skal som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

2. Hvilke kriterier bruger Google i øjeblikket til at evaluere partnerkonti og kampagneeffektivitet?

For at gøre effektivitetskravet mere håndgribeligt, gennemsigtigt og handlingsrettet bruger vi et optimeringsresultat. Få flere oplysninger om badgekravene

Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

3. Hvilket optimeringsresultat skal en konto som minimum have, og hvilken tidsramme benyttes der ved evalueringen?

For at opfylde partnerkravene skal din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

Vi tjekker kravene dagligt. Vi informerer partnere, hvis de ikke længere opfylder kravet om et optimeringsresultat på minimum 70 % og alle de andre krav. Vi giver partnere en periode til at opfylde effektivitetskravet, før de risikerer at miste deres status, og i den periode giver vi dem værktøjerne til at opfylde kravene. Efter denne periode vil partnere, der mister deres status, kunne opnå den igen, når de opfylder kravene.

4. Af og til er de anbefalinger, der gives, ikke relevante for vores kunders virksomhedsmål. Hvordan skal jeg afveje behovet for at følge anbefalinger som en del af grænsen for optimeringsresultatet og behovet for at prioritere kundens interesser?

Vi er klar over, at nogle kunder har særlige krav eller flere forskellige mål, og derfor stiller vi ikke krav om et optimeringsresultat på 100 %. Som partner har man stadig frihed til og mulighed for at træffe de rette valg på kundernes vegne. Du kan vælge enten at anvende eller afvise anbefalinger ud fra din egen vurdering og dine kunders mål, og derved kan du opnå en forbedring af resultatet.

Bemærk! Anbefalinger vises på grundlag af forventede effektivitetsforbedringer i forhold til at nå kundernes mål, og vores kriterier for kvalifikation forbedres løbende. Hvis du vælger at afvise en anbefaling, fordi den ikke p.t. er relevant for din kunde, skal du sørge for at oplyse os om det i form af feedback. Du skal dog være opmærksom på, at den aktuelle mulighed kan blive vist igen, hvis det stadig vurderes, at den er relevant for kontoen.

5. Når jeg går til siden Anbefalinger i Google Ads, får jeg vist denne meddelelse: "Det er ikke muligt at vise alle anbefalingerne vedrørende dine kampagner, da du har over 1.000 konti. Vælg en konto på et lavere niveau for at få vist anbefalinger." Hvordan finder jeg mit optimeringsresultat, så jeg kan bidrage til, at min virksomhed opfylder kravet vedrørende effektivitet?

Gå til siden Partnerprogram i Google Ads, find kortet Badgestatus, og klik på "Vis oplysninger". I sektionen Effektivitet på siden Badgestatus kan du finde nærmere oplysninger om dit optimeringsresultat. Hvis du har opnået et optimeringsresultat på mindst 70 %, kan du se det her. Hvis grænsen på 70 % ikke er nået, kan du se, hvor meget optimeringsresultatet skal forbedres med.

Gå derefter tilbage til siden Anbefalinger, og vælg en konto på et lavere niveau i den øverste navigationslinje. På siden Anbefalinger kan du anvende eller afvise anbefalinger for alle konti. Anbefalinger med højt resultat forventes at have størst betydning for din effektivitet.