Ofte stillede spørgsmål om Google Partners

Denne artikel giver svar på ofte stillede spørgsmål om Google Partners, bl.a. spørgsmål om, hvornår det nye program lanceres, og de nye badgekrav.

Generelle spørgsmål

1. Hvorfor foretager I ændringer i Google Partners-programmet?

I løbet af de seneste to år har vi talt med mange af vores partnere globalt for bedre at forstå, hvordan vi kan forbedre deres Google Partners-oplevelse. Vores partnere har fortalt os, at de ønsker mere gennemsigtighed, eksklusivitet, anerkendelse på markedet og en dybere forståelse af deres virksomhedsbehov.

Vi lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022 for at forbedre programmet for vores partnere og annoncører. Hvis du har gjort dig fortjent til et Partner-badge eller et Premier Partner-badge før februar 2022, kan du opretholde din badgestatus, indtil det nye program lanceres.

For at hjælpe dig har vi opdateret vores krav, så de er mere gennemskuelige, og du har mere kontrol med processen. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

Vi gør det også tydeligere, hvilke fordele der er ved programmet. Vi har justeret fordelene, så de opfylder dine behov inden for tre hovedområder: Uddannelse og indsigt, Adgang og support og Anerkendelse og belønning.

Du kan se en detaljeret oversigt over vores programfordele her.

2. Fjerner I Premier Partner-badget?

Nej, der vil stadig være et Premier Partner-badge. Aktuelle Premier Partners beholder deres status, indtil Google Partners-programmet lanceres i februar 2022.

Fra og med februar 2022 skal virksomheder opfylde nye krav til Partner-badget og være blandt de øverste 3 % af de deltagende virksomheder i hvert land for at blive Premier Partner. Vurderingen af, hvilke virksomheder der er blandt de øverste 3 %, er baseret på en række faktorer, herunder, men ikke begrænset til: Samlede årlige annonceudgifter på virksomhedens managerstyrede konti, kundevækst, kundefastholdelse og produktudvalg. Premier Partner-evalueringen sker på årsbasis, og Premier Partner-status er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

Få flere oplysninger om badgekravene

3. Fjerner I Google Partner-badget?

Nej, der er stadig et Partner-badge. Få flere oplysninger om badgekravene

4. Hvornår ved jeg, om jeg er Premier Partner i 2022?

Din virksomhed får besked om, hvorvidt du bliver Premier Partner i 2022, når det nye Premier Partner-badge og den nye version af programmet lanceres i februar 2022.

5. Hvad sker der med mine virksomhedsspecialiseringer?

Specialiseringer udfases i juni 2021, når det nye Google Partner-badge bliver tilgængeligt, og vil ikke blive vist på nogen af dine badgeaktiver.

Spørgsmål om lanceringen af det nye Google Partners-program i februar 2022

1. Hvorfor lancerer Google det nye Google Partners-program i februar 2022?

Vi lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022. Hvis du har gjort dig fortjent til et Partner-badge eller et Premier Partner-badge før februar 2022, kan du opretholde din badgestatus, indtil programmet lanceres. For at hjælpe dig har vi opdateret vores krav, så de er mere gennemskuelige, og du har mere kontrol med processen. Fra juni 2021 kan Partners, som opfylder de nye krav, få adgang til det nye Google Partner-badge.

2. Jeg er i øjeblikket ikke en del af Google Partners-programmet. Kan jeg stadig deltage i programmet?

Ja. Gå til vores Google Partners-website, og følg vejledningen for at deltage.

3. Hvad skal jeg fortælle mine kunder om det nye Google Partners-program?

Hvis dine kunder spørger til det nye Google Partners-program, kan du fortælle dem, at Google lancerer det nye Google Partners-program i februar 2022. Hvis du er Partner eller Premier Partner, kan du forsikre dem om, at de stadig kan få adgang til dine fordele til og med februar 2022.

4. Hvad sker der med de fordele, vi får med vores badge?

Vi gør det tydeligere, hvilke fordele der er ved programmet. Vi har justeret fordelene, så de opfylder dine behov inden for tre hovedområder: Uddannelse og indsigt, Adgang og support og Anerkendelse og belønning. Du kan se en detaljeret oversigt over vores programfordele her.

Spørgsmål om det nye certificeringskrav

1. Hvorfor vises nogle brugere, som ikke er en del af min virksomhed, i tabellen Brugercertificeringer for det nye Google Partner-badge?

Tabellen Brugercertificeringer viser alle brugere på administrator- og standardniveau på din Google Ads-managerkonto eller enhver konto, der er linket til din virksomheds managerkonto. Alle brugere i denne tabel kan opnå en Google Ads-certificering inden for et af de kvalificerede certificeringsområder (som f.eks. Søgning, Display, Video, Shopping og Apps), og certificeringen kan tælle med i forhold til at opfylde certificeringskravet. Få flere oplysninger om tabellen Brugercertificeringer

2. Hvordan definerer Google en Account Strategist?

Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

3. Hvordan afgør Google antallet af Account Strategists, som vi skal have certificeret?

Det antal Account Strategists, som du skal have certificeret, er vores bedste estimering baseret på en række faktorer, f.eks. brugernes adgangsniveauer, tilknytning til Google Partners-registrerede Ads-managerkonti og linkede underkonti og maildomæner.

Du kan nu give os besked om, hvor mange Account Strategists du har i din virksomhed, ved at gå til siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage et valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi estimerer antallet af Account Strategists i din virksomhed

4. Vi giver vores kunder virksomhedsmailadresser. Vil det give os problemer i forbindelse med certificeringskravene til det nye Google Partner-badge?

Nej. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan vi estimerer antallet af Account Strategists i din virksomhed

Spørgsmål om det nye effektivitetskrav

1. Risikerer jeg at miste mit Google Partner-badge, hvis jeg ikke har et højt optimeringsresultat? Skal jeg anvende alle anbefalinger og have et 100 % optimeringsresultat for at blive partner?

Du behøver ikke at følge alle anbefalinger eller opnå et optimeringsresultat på 100 % for at opfylde de nye Google Partner-badgekrav. Din virksomhed skal som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

2. Hvilke kriterier bruger Google i øjeblikket til at evaluere partnerkonti og kampagneeffektivitet?

For at gøre effektivitetskravet mere håndgribeligt, gennemskueligt og handlingsrettet anvender vi optimeringsresultatet. Få flere oplysninger om badgekravene

Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

3. Hvilket minimumsoptimeringsresultat skal en konto have? Hvad er tidsrammen for jeres evaluering?

For at opfylde partnerkravene skal din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

Vi tjekker kravene dagligt. Vi informerer partnere, hvis de ikke længere opfylder kravet om et optimeringsresultat på minimum 70 % og alle de andre krav. Vi giver partnere en periode til at opfylde effektivitetskravet, før de risikerer at miste deres status, og i den periode giver vi dem værktøjerne til at opfylde kravene. Efter denne periode vil partnere, der mister deres status, kunne opnå den igen, når de opfylder kravene.

4. Af og til er de anbefalinger, der gives, ikke relevante for vores kunders virksomhedsmål. Hvordan skal jeg afveje behovet for at følge anbefalinger som en del af grænsen for optimeringsresultatet og behovet for at prioritere kundens interesser?

Vi er klar over, at kunder kan have nuancerede krav eller flere mål, og derfor kræver vi ikke et optimeringsresultat på 100 %. Partnere vil fortsat have kontrol med og selvstændighed til at træffe de rigtige valg for deres kunder, og du kan anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine egne vurderinger og kundernes mål. Du vil opnå en forbedring af resultatet ved at anvende og afvise anbefalinger.

Vær opmærksom på, at anbefalinger vises på baggrund af forventede effektivitetsforbedringer i forhold til din kundes mål, og at vi hele tiden forbedrer vores kriterier for kvalifikation. Hvis du beslutter at afvise en anbefaling, fordi den ikke er relevant for din kunde lige nu, må du endelig give feedback, og du skal være opmærksom på, at muligheden kan blive vist igen, hvis den stadig er relevant for kontoen.

5. Når jeg går til siden Anbefalinger i Google Ads, får jeg vist denne meddelelse: "Det er ikke muligt at vise alle anbefalingerne for dine kampagner, da du har mere end 1.000 konti. Vælg en konto på et lavere niveau for at se anbefalinger". Hvordan finder jeg mit optimeringsresultat, så jeg kan hjælpe min virksomhed med at opfylde effektivitetskravet?

Gå til siden Partnerprogram i Google Ads, find kortet Badgestatus, og klik på "Vis oplysninger". På siden Badgestatus finder du oplysninger om dit optimeringsresultat i sektionen Effektivitet. Hvis du har opnået et optimeringsresultat på 70 %, kan du se det her. Hvis du ikke har, kan du se, hvor meget du skal forbedre dit optimeringsresultat for at nå grænsen på 70 %.

Gå derefter tilbage til siden Anbefalinger, og vælg en konto på et lavere niveau i den øverste navigationslinje. På siden Anbefalinger kan du anvende eller afvise anbefalinger for alle konti. Anbefalinger med højt resultat forventes at have størst betydning for din effektivitet.