Om visningsinnstillinger for Google Ads-kontoer

Med visningsinnstillingene for Google Ads-kontoen din kan du tilpasse hvilke data du ser når du logger på kontoen. Disse innstillingene angis etter hvert som du navigerer i Google Ads-brukergrensesnittet. De lagres automatisk, slik at grensesnittet ser likt ut neste gang du logger på.

Vær oppmerksom på følgende: Visningsinnstillingene for kontoen lagres for hver enkelt bruker. Hvis én bruker for eksempel er interessert i å se «Kostnad»-kolonnen i «Kampanjer»-tabellen, mens en annen er mer interessert i «Konverteringer»-kolonnen, kan brukerne velge «Endre kolonner» og deretter angi hvilke kolonner de vil se.

Nedenfor ser du noen av visningsinnstillingene som lagres i Google Ads for å tilpasse brukergrensesnittet for kontoen:

• Datoperiode (omfatter hele kontoen)
  • Sidestørrelse (omfatter hele kontoen)
  • Startside
  • Kolonner i tabellen og rekkefølgen på dem
  • Segmenter i tabellen
  • Sorteringsrekkefølge i tabellen
  • Beregninger valgt i diagrammer
  • Filtre brukt i tabellen
  • Lagrede filtre
  • Lagrede kolonnesett
  • Beregninger valgt i «Oversikt»-kort

Visningsinnstillinger for flere kontoer

Hvis du bruker en Google Ads-managerkonto, synkroniseres visningsinnstillingene dine i alle kontoene i managerkontoen din. Oppdaterer du for eksempel datoperioden i én konto, brukes den samme datoperioden også i resten av kontoene i managerkontoen. Google Ads begynte å lagre disse innstillingene på managerkontonivå i oktober 2019.

De følgende visningsinnstillingene for kontoer synkroniseres mellom kontoene i managerkontoen din:

• Datoperiode
  • Sidestørrelse
  • Startside
  • Disse innstillingene synkroniseres mellom kontoene etter tabell og kampanjetype:
    • Kolonner i tabellen og rekkefølgen på dem
    • Segmenter i tabellen
    • Sorteringsrekkefølge i tabellen
    • Beregninger valgt i diagrammer

Innstillinger som er angitt på tabellnivå, som for eksempel kolonnene i en tabell, synkroniseres mellom kontoene etter tabell og kampanjetype. Dette innebærer for eksempel at rapporten for bannerkampanjer i én konto har de samme kolonnene som rapporten for bannerkampanjer i de andre kontoene i managerkontoen din.

Merk: Innstillingene dine lagres i managerkontoen du er logget på. Hvis du viser detaljert informasjon om en underkontakt eller en kundekonto og deretter endrer kolonnene du ser på, brukes disse innstillingene også på resten av kontoene som tilhører administratoren du logget på. Ettersom innstillingene dine i brukergrensesnittet lagres, gjenspeiles de neste gang du logger på den samme managerkontoen.