Om præferencer for visning af Google Ads-konti

Med visningspræferencerne for din Google Ads-konto kan du tilpasse de data, som du får vist, når du logger ind på din konto. Disse præferencer indstilles, når du navigerer gennem brugerfladen i Google Ads, og de gemmes automatisk, så din brugerflade ser ud på samme måde, næste gang du logger ind.

Husk! Præferencer for visning af konto gemmes for hver bruger. Hvis en bruger f.eks. er interesseret i at se kolonnen "Pris" i tabellen Kampagner, men en anden er mere interesseret i kolonnen "Konverteringer", kan de angive deres præferencer ved at vælge Rediger kolonner og vælge de kolonner, som de vil se.

Følgende er nogle af de præferencer for kontovisning, der er gemt i Google Ads, for at hjælpe med at tilpasse din brugerflade:

• Datointerval (påvirker hele din konto)
  • Sidestørrelse (påvirker hele din konto)
  • Startside
  • Kolonner i tabellen og deres relative rækkefølge
  • Segmenter i tabellen
  • Sorteringsrækkefølge i tabellen
  • Valgte metrics i diagrammer
  • Filtre, der er anvendt på tabellen
  • Gemte filtre
  • Gemte kolonnesæt
  • Metrics, der er valgt i oversigtskort

Visningspræferencer på tværs af konti

Hvis du bruger en Google Ads-managerkonto, synkroniseres dine visningspræferencer på tværs af kontiene på din managerkonto. Hvis du f.eks. opdaterer datointervallet på én konto, anvendes det samme datointerval på alle konti på din managerkonto. Google Ads begyndte at gemme disse præferencer på managerkontoniveau fra oktober 2019.

Følgende indstillinger for kontovisning synkroniseres på tværs af konti på din managerkonto:

• Datointerval
  • Sidestørrelse
  • Startside
  • Synkroniseret på tværs af konti efter tabel- og kampagnetype:
    • Kolonnerne i tabellen og deres relative rækkefølge
    • Segmenter i tabellen
    • Sorteringsrækkefølge i tabellen
    • Valgte metrics i diagrammer

Præferencer, der er angivet på tabelniveau, f.eks. kolonnerne i en tabel, synkroniseres på tværs af konti efter tabel og kampagnetype. Dette betyder f.eks., at displaykampagnerapporten på én konto indeholder de samme kolonner som displaykampagnerapporten på andre konti på din managerkonto.

Bemærk! Dine præferencer gemmes på den managerkonto, hvor du er logget ind. Hvis du går til en undermanagerkonto eller en kundekonto og derefter ændrer de kolonner, som du får vist, anvendes disse præferencer på alle andre konti under den managerkonto, som du er logget ind på. Dine indstillinger for brugerfladen vises også, næste gang du logger ind på den samme managerkonto.