Transparència i comunicacions als anuncis

La confiança dels usuaris en els productes i serveis de Google és primordial. Volem que estiguin empoderats per prendre decisions fonamentades sobre els anuncis que veuen en línia.

La confiança en els anunciants a les nostres plataformes ens ajuda a oferir una experiència web intel·ligent i útil per a tothom. Això implica ser transparents pel que fa a la identitat i la ubicació dels anunciants.

Verifiquem la identitat dels anunciants a la nostra plataforma i incloem una comunicació amb el seu nom i la seva ubicació als anuncis que difonem a través de Google Ads.

Com funciona per als anunciants

Què veuen els usuaris

A "Sobre aquest anunci", els usuaris ja poden consultar els motius pels quals es mostren anuncis determinats a la Cerca, a YouTube i en altres serveis de Google.

A la comunicació, els usuaris poden veure-hi el nom i la ubicació de registre de l'anunciant d'un anunci seleccionat. Aquesta informació l'ha proporcionat l'anunciant durant el programa de verificació de Google.

Com obtenim la informació sobre la identitat dels anunciants

Els anunciants de Google es verifiquen mitjançant el nostre programa de verificació de l'anunciant. Això inclou tant els comptes de Google Ads nous com els existents. Per completar el programa de verificació, han d'enviar documentació oficial en què es mostri el nom legal i el domicili social de la seva empresa.

Com utilitzem la informació dels anunciants

Amb la informació que proporcionen els anunciants durant el procés de verificació, Google mostra el nom i la ubicació de l'anunciant. Com a part del nostre esforç constant per ser transparents, és possible que fem pública informació sobre els vostres comptes de Google Ads i de DV360, i sobre les vostres campanyes publicitàries, tal com s'indica a la nostra política d'anunciants.

Com són les comunicacions als diferents formats d'anunci

Anuncis de cerca

Als anuncis de cerca, els usuaris poden accedir a la informació de verificació de l'anunciant mitjançant la icona de tres punts (a l'ordinador) o la icona d'informació (al mòbil).

Anuncis de display

Els anuncis de display arriben a la immensa majoria d'usuaris d'Internet. En la major part dels casos, els usuaris poden consultar informació addicional sobre un anunci que estiguin veient fent clic a "Sobre aquest anunci", opció a la qual s'accedeix mitjançant la icona d'AdChoices Icona d'AdChoices. També podeu trobar aquesta informació fent clic a la X o bé a la icona o a la X.

YouTube

A YouTube, la comunicació "Sobre aquest anunci" es pot consultar fent clic a la icona d'informació o a la icona de tres punts . Els anuncis de YouTube tenen les mateixes comunicacions que els que es difonen en altres plataformes.

Pàgines d'anunciant

Des de la comunicació sobre l'anunci, els usuaris poden fer clic a l'opció "Mostra més anuncis d'aquest anunciant", que els dirigeix a la pàgina de l'anunciant, en què poden veure tots els anuncis publicats per aquest anunciant durant els 30 darrers dies. Això permet als usuaris obtenir més informació sobre un anunciant i informar més fàcilment d'un anunci si creuen que infringeix les nostres polítiques.

La informació de l'anunciant que figura a la pàgina és la que l'anunciant ha proporcionat durant la verificació de l'anunciant. Podeu obtenir més informació aquí.

Més informació

Per obtenir més informació sobre el procés de verificació del compte, els anunciants poden: