YouTube-masthead

Med en YouTube-masthead kan du fremvise dit brand, dit produkt eller din tjeneste i et videobaseret native-annonceformat, der vises i YouTube-startfeedet på alle enheder. YouTube-mastheads er ideelle for dem, der ønsker at:

I denne artikel kan du læse om aktiver til YouTube-mastheads, tekniske specifikationer og rapporteringsværktøjer.

Bemærk! Mastheads kan kun reserveres via en Google-salgsrepræsentant. Få flere oplysninger om reserverede placeringer til YouTube

Sådan vises mastheads på YouTube

Computer

Visning af YouTube-masthead på en computer

Mobil

Visning af YouTube-masthead på en mobilenhed

Tv-skærme

Visning af YouTube-masthead på tv

Tilgængelige aktiver

Du kan bruge disse aktiver i en masthead. Du kan få en forhåndsvisning af dine aktiver ved at bruge værktøjet Forhåndsvisning af YouTube-masthead. Værktøjet Forhåndsvisning af YouTube-masthead viser dig, hvordan din masthead kommer til at se ud på YouTube på computere, mobilenheder og tv-skærme.

Nogle aktiver understøttes ikke eller understøttes kun i begrænset omfang i masthead-formatet:

Aktiv Understøttede enheder Retningslinjer
YouTube-videoens webadresse

Computer

Mobil

Tv-skærm

Linket til din video. Webadressen kan være til en hvilken som helst standardvideo, der er uploadet til YouTube. Videoen skal være "Offentlig" eller "Skjult" for at være kvalificeret til at blive vist.

(Anbefales) Angiv en video med billedformatet 16:9 for optimal ydelse. Opløsningen skal være 1920 x 1080 eller højere.

Overskrift

Computer

Mobil

Tv-skærm

Den tekst, der vises ud for, på eller under din masthead. Brug værktøjet Se eksempel på YouTube-masthead til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Tekst til knap til opfordring til handling

Computer

Mobil

Teksten på knappen med opfordring til handling. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Klikwebadresse til opfordring til handling

Computer

Mobil

Destinationswebadressen til knappen med opfordring til handling. Destinationswebadressen kan gå til andre sider på YouTube eller gå direkte til et andet website. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Destinationswebadressen skal være ens for alt annoncemateriale i en masthead. Hvis du f.eks. har annoncemateriale, der leder brugeren videre til https://play.google.com, skal alt andet annoncemateriale til din masthead også lede brugeren videre til denne webadresse.

Understøttende beskrivelsestekst

Mobil

Tv-skærm

En valgfri beskrivelse, der følger med din masthead. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Primært videolayout

Computer

Tv-skærm

Den måde, som din masthead vises på en kompatibel enhed på. Du kan vælge enten "Bredformat" eller "Standardstørrelse for video".

Timing for autoplay

Computer

Videoens starttidspunkt og varighed. Du kan angive det præcise starttidspunkt for autoplay af videoen og dens varighed.

Der føjes muligvis automatisk undertekster til en video, når lyden er slået fra. Du kan deaktivere automatisk genererede undertekster til dine videoer i Videoadministrator. Få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer undertekster

Ledsagende videoer Computer

Videoer (op til to), der vises ud for din masthead på computeren. Ledsagende videoer kan tilføjes ved hjælp af webadressen til en YouTube-playliste. De første to videoer på playlisten vises. Videoerne behøver ikke at komme fra den samme kanal.

Hvis du vælger "Ledsagende videoer" i værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead, men ikke angiver en webadresse til en playliste, tilføjes de videoer, der er angivet til "Offentlig" på din kanal, som ledsagende videoer.

Hvis du vælger "Ledsagende videoer" i værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead og angiver en webadresse til en playliste, tilføjes de videoer, der er angivet til "Offentlig" eller "Skjult" på din playliste, som ledsagende videoer.

Bemærk! Der kan gå op til 30 sekunder, før ændringer af playlisten vises i værktøjet til forhåndsvisning af masthead.

Kanalgrafik Computer

En baggrund eller et banner, der vises øverst på en YouTube-side. Kanalgrafik hentes automatisk fra YouTube-kanalen og knyttes til din masthead.

Du kan vælge at aktivere kanalgrafik, hvis du vælger "Standardvideostørrelse". Du kan også aktivere kanalgrafikken for "Bredformat", men kun hvis "Ledsagende videoer" er deaktiveret.

Du bør færdiggøre kanalgrafikken mindst to dage inden, du kører en masthead.

Kanalikon

Computer

Mobil

Et ikon, der repræsenterer YouTube-kanalen. Kanalikonet hentes automatisk fra YouTube-kanalen og følger med din masthead.

Du bør færdiggøre kanalikonet mindst to til tre dage inden, du kører en masthead.

Godkendelse af annoncemateriale

Sørg for at indsende annoncematerialet til din Google-salgsrepræsentant, mindst 48 arbejdstimer inden din kampagne skal køre. Hvis du ikke indsender dit annoncemateriale mindst 48 timer i forvejen (fraregnet weekender og helligdage), bliver din kampagne muligvis forsinket.

Rapporteringsværktøjer

Metrics

Masthead-formatet understøtter disse metrics i rapportering. Tilgængeligheden af visse metrics afhænger af købsmodellen og den enhed, som din masthead vises på.

• Annonceeksponeringer
  • Klik til video
  • Videoseertal ("Video afspillet til: 25 %/50 %/75 %/100 %")
  • Klik til dit website (valgfri)
  • Klik til YouTube-kanal
  • Klik på ledsagende videoer
Bemærk! For mastheads på tv-skærme er metrics begrænset til annonceeksponeringer, klik til video, videoseertal og klik til YouTube-kanal.

Tredjepartsmåling

• Tilladt: Annonceeksponeringer (webadresse på 1 x 1 pixel) og klik til dit website (webadresse til omdirigering).
  • Ikke tilladt: Pixels, der har til formål at indsamle data om målgruppens sammensætning, og JavaScript-pixels er ikke tilladt. Tredjepartsmåling af synlighed er ikke tilladt for formater til YouTube-startsiden.

Bemærk!

Remarketing

• Eksponeringer: Remarketingtags er ikke tilladt til eksponeringer.
  • Visninger: Remarketinglister kan oprettes baseret på YouTube-målgruppelister og videovisninger.
  • Klik (for at afspille): Floodlight-remarketingtags er tilladt (gælder kun for mastheads på computere).

Relateret link