Sobre les certificacions de Google Ads

Les certificacions de Google Ads són acreditacions professionals que Google ofereix als usuaris que demostren un bon domini d'aspectes bàsics i avançats de Google Ads.

Una certificació de Google Ads us permet demostrar que Google us reconeix com a expert en publicitat en línia. Podeu accedir a aquestes certificacions a la pàgina Certificacions de Google Ads de Skillshop.

Abans de començar

Si no teniu un compte de Skillshop, n'heu de crear un per accedir a les proves d'avaluació de Google Ads necessàries per obtenir les certificacions. Informació sobre com es pot configurar un compte de Skillshop

Avantatges

• Demostreu els vostres coneixements. Feu saber als clients potencials i als que ja teniu que sou un professional certificat en publicitat en línia mitjançant un certificat personalitzat que podeu imprimir.
  • Ajudeu la vostra empresa a esdevenir partner de Google o Partner Premier amb el programa Google Partners. Més informació sobre els requisits

Informació sobre com es pot fer que la certificació es tingui en compte de cara a l'obtenció de l'estat de partner de Google per part de la vostra empresa

Requisit de certificació de Google Partners

Les certificacions són un dels tres requisits que cal reunir per ser partner o partner Premier. Les certificacions següents es tenen en compte de cara al compliment del requisit de certificació:

• Cerca de Google Ads
  • Display de Google Ads
  • Vídeo de Google Ads
  • Anuncis de compres
  • Aplicacions de Google Ads

Podeu accedir a aquestes certificacions des de la pàgina Certificacions de Google Ads de Skillshop.

Nota: les certificacions de professional de Google Ads no es tenen en compte de cara a l'obtenció de la insígnia de Partner. No hi ha cap altra certificació que es tingui en compte de cara al compliment del requisit de certificació per obtenir l'estat de la insígnia de Partner de Google o de Partner Premier de Google.

Idiomes disponibles

Les certificacions de Google Ads estan disponibles en 22 idiomes.

Idiomes disponibles: alemany, anglès (EUA), anglès (Regne Unit), coreà, eslovac, espanyol, espanyol (Amèrica Llatina), francès, indonesi, italià, japonès, neerlandès, polonès, portuguès, portuguès (Brasil), rus, tailandès, turc, txec, vietnamita, xinès simplificat i xinès tradicional

Preparar-se per a les certificacions de Google Ads

És recomanable que tingueu experiència prèvia amb Google Ads. Cal que conegueu els conceptes i les pràctiques recomanades per a la publicitat en línia, i que tingueu experiència en la gestió de diferents tipus de campanyes de Google Ads.

També podeu accedir als cursos de Skillshop per preparar-vos.

Puntuació necessària per aprovar les proves d'avaluació i límits de temps

Haureu d'arribar a una puntuació del 80% a la prova d'avaluació per obtenir la certificació i disposareu de 75 minuts per fer-la. Si no aproveu una prova d'avaluació, podeu repetir-la al cap d'un dia.

Es mostrarà un temporitzador que començarà el compte enrere quan inicieu la prova d'avaluació. Un cop comenci, no podreu posar-lo en pausa. Si sortiu de la prova d'avaluació (per exemple, si tanqueu el navegador o s'apaga l'ordinador), el compte enrere finalitzarà de cop i haureu d'esperar un dia per tornar a fer la prova.

Com es pot mantenir la certificació

La vostra certificació de Google Ads continuarà sent vàlida fins que caduqui la certificació de l'àrea de productes en qüestió (un any). Per renovar-la, haureu de tornar a fer la prova d'avaluació per obtenir la certificació de l'àrea de productes corresponent i aprovar-la.

Directrius per informar sobre l'estat de certificació

La certificació de Google Ads acredita que sou un professional certificat en publicitat en línia. Això és el que podeu dir sobre aquest reconeixement als clients potencials i als actuals:

• La certificació de Google Ads us acredita com a professional certificat en publicitat en línia.
  • Heu obtingut aquesta acreditació perquè heu superat la prova d'avaluació gestionada per Skillshop per obtenir la certificació de Google Ads.

Exemple

Aquí teniu un exemple del que podeu dir sobre el vostre estat de certificació:

"Google m'ha reconegut com a professional certificat en Google Ads després d'haver superat diverses proves d'avaluació que acrediten la meva expertesa en el producte. Per tant, estic qualificat per ajudar-vos a fer créixer la vostra empresa al web amb Google Ads".

Aquí teniu algunes directrius addicionals sobre com podeu comunicar la certificació:

• Només podeu fer referència a la vostra empresa com a professional certificat si sou qui, personalment, heu superat les proves d'avaluació per a la certificació. No n'hi ha prou que un company de feina hagi obtingut la certificació o que la vostra agència hagi obtingut una insígnia.
  • Podeu indicar que esteu certificat mentre la vostra certificació sigui vigent. Després de la data de caducitat, no podreu indicar que esteu certificat fins que no supereu de nou les proves d'avaluació.
  • Podeu esmentar la certificació al currículum, a les targetes comercials i al perfil de LinkedIn i d'altres mitjans socials. Tingueu present que els logotips de Google Partners només es poden fer servir d'acord amb les nostres directrius d'ús.

Diferència entre les certificacions de Google Ads i la insígnia de Partner de Google

• Les persones poden obtenir certificacions de Google Ads. Aquestes certificacions, personalitzades i emeses per Google, acrediten les persones que les obtenen com a professionals certificats.
  • Les empreses poden esdevenir partners de Google o partners Premier a través del programa Google Partners. Les empreses que compleixin els requisits per esdevenir partners de Google podran promocionar-se a si mateixes com a empreses amb l'estat de partner de Google. Tingueu present que una empresa no esdevé partner de Google pel simple fet de participar en el programa.