Sådan får du dine certificeringer til at tælle med i din virksomheds Partner-badgestatus

I 2021 opdaterer vi de krav, der skal opfyldes for at komme i betragtning til at opnå status som Partner med badge. Denne ændring omfatter også den måde, som dine certificeringer tæller med for badget og virksomhedens specialiseringsstatus.

Vi har samlet disse ofte stillede spørgsmål for at svare på yderligere spørgsmål om ændringen, herunder hvordan kvalificerede brugere tæller med i vores certificeringskrav.

For at opnå et Google Partner-badge skal din virksomhed have tilmeldt sig Google Partners-programmet og opfylde alle de krav, der kræves for at opnå partnerstatus. Få flere oplysninger om kravene i Sådan opnår du Google Partner-badget.

Ét af de vigtigste krav er certificeringer. En vis procentdel af de kvalificerede brugere i en virksomhed skal være certificeret, for at virksomheden kan opnå badget.

Certificeringskrav [Current Partner Badge] Certificeringskrav [2020 Partner badge]
En virksomhed skal have én bruger, der er certificeret i Google Ads, og som har administrator- eller standardadgang til virksomhedens Google Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Ads-managerkonto, som er registreret i Google Partners. I en virksomhed skal mindst 50 % af de kvalificerede brugere opnå opdaterede certificeringer. Certificeringerne kan opnås i Skillshop. En virksomhed skal også have mindst én certificeret bruger på hver kanal, hvor der er brugt penge på annoncering.

Få flere oplysninger om Google Ads-certificering

Vejledning

1. Sørg for, at du er en kvalificeret bruger.

Kvalificerede brugere til det aktuelle Partner-badge Kvalificerede brugere til Partner-badget for 2021

Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto

Brugere med skrivebeskyttet adgang kan ikke bidrage til din badge- og specialiseringsstatus.

Brugerne skal have administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

ELLER

Administrator- eller standardadgang til en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto, og som deler et maildomæne (@domænenavn) med en bruger af den Google Partners-registrerede Ads-managerkonto (dette inkluderer kun administrator- og standardmaildomæner).

Få flere oplysninger om, hvordan kvalificerede brugere tælles med for certificeringskravet i disse ofte stillede spørgsmål.

2. Del dine kontooplysninger med din virksomhed.

Bemærk! Dette er ikke nødvendigt for Partner-badget for 2021. Gå til trin 3 nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du knytter din Skillshop-konto til virksomhedens managerkonto.
Nuværende Partner-badge Partner-badge for 2021
Få flere oplysninger om, hvordan du deler dine Skillshop-oplysninger med din virksomhed.

Ikke tilgængelig

3. Få din Skillshop-konto knyttet til din Google Ads-konto.

Nuværende Partner-badge Partner-badge for 2021
Sørg for at angive din virksomhedsmailadresse på din Skillshop-profil, eller sørg for, at mailen til din Skillshop-konto er tilknyttet din virksomheds managerkonto.

For at dine Skillshop-certificeringer kan tælle med i det nye Partner-badge for 2021, skal du linke til din Google Ads-konto via din Skillshop-brugerprofil. Få flere oplysninger om linkning her.

Sådan tjekker du din virksomheds certificerede brugere

Disse trin omhandler kontrol af dine certificerede brugere i forbindelse med det aktuelle badge. Hvis du vil tjekke, hvilke brugercertificeringer du har til badget for 2021, kan du læse om tabellen Brugere i Google Partners.

Skillshop leverer ikke rapporter om din virksomheds individuelle brugeres certificeringsoplysninger. Du kan dog tjekke dine Google Ads-certificerede brugere ved at følge disse anvisninger:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til fanen Partnerprogram, og klik på kortet Badgestatus
  3. Klik på Se info for at se din virksomheds specialiseringsoplysninger.
  4. Klik på teksten midt på kortet for at se "opnået", "ikke-opnået" eller antal certificerede personer, hvilket åbner et pop op-vindue, der viser din virksomheds certificerede personer efter produktområde.

Vi anbefaler brugere at knytte deres kursusaktiviteter til din virksomhed ved at angive din virksomheds navn og mailadresse på deres Skillshop-profil og dele deres kontooplysninger med din virksomhed.

Bemærk! Der kan gå op til 48 timer fra det tidspunkt, hvor en tilknyttet person opnår en certificering i Skillshop, til disse oplysninger tæller med i opgørelsen af kravene til din virksomheds Partner-badge eller specialiseringer.