Sådan får du dine certificeringer til at tælle med i din virksomheds Google Partner-badgestatus

Ét af kravene for at opnå Google Partner-badget er certificeringer. I nedenstående tabel kan du se certificeringskravet for det aktuelle og det nye Google Partner-badge.

Certificeringskrav [aktuelt Google Partner-badge] Certificeringskrav [nyt Google Partner-badge]
Din virksomhed skal have én bruger, der er certificeret i Google Ads, og som har administrator- eller standardadgang til virksomhedens Google Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Ads-managerkonto, som er registreret i Google Partners.

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have 50 % af dine Account Strategists certificeret i Google Ads (grænse på 100 brugere) med mindst én certificering i hvert produktområde med kampagneforbrug (f.eks. søgning, displaykampagner, videokampagner, Shopping-kampagner eller apps).

Account Strategists er ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

Det antal Account Strategists, som du skal have certificeret, er vores bedste estimering baseret på en række faktorer, f.eks. brugernes adgangsniveauer, tilknytning til Google Partners-registrerede Ads-managerkonti og linkede underkonti og maildomæner. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen.

Få flere oplysninger om Google Ads-certificering

Vejledning

1. Sørg for, at du er en kvalificeret bruger.

Kvalificerede brugere til det aktuelle Partner-badge Kvalificerede brugere til det nye Partner-badge

Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto

Brugere med skrivebeskyttet adgang kan ikke bidrage til din badge- og specialiseringsstatus.

Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto

Brugere med skrivebeskyttet adgang og kun mailadgang kan ikke bidrage til din badgestatus.

2. Fortæl os, hvis du mener, du burde have registreret et andet antal Account Strategists.

Nu kan du fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen.

3. Få din Skillshop-konto knyttet til din Google Ads-konto.

Du skal linke brugermailadressen for din Google Ads-konto til din Skillshop-konto ved at gå til din Skillshop-brugerprofil for at få dine Skillshop-certificeringer til at tælle med i forhold til opnåelse af det aktuelle og det nye Google Partner-badge. Få flere oplysninger om linkning her

4. Tjek de certificerede brugere på din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

Skillshop leverer ikke rapporter om din virksomheds individuelle brugeres certificeringsoplysninger. Tabellen over Google Partners-brugere viser dig dog alle brugerne på din virksomheds Google Partners-registrerede Ads-managerkonto og underkonti med adgang på administrator- og standardniveau og deres certificeringsstatus.

Du kan tjekke dine Google Ads-certificerede brugere ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I rullemenuen til venstre skal du rulle ned til fanen Partnerprogram.
  3. Klik på linket Se info på kortet Badgestatus for at se statustabellen for badget.
  4. I tabellen Badgestatus skal du finde rækken Certificeringer og den nye badgekolonne og klikke på den hyperlinkede kopi under statussen.
Bemærk! Der kan gå op til 48 timer fra det tidspunkt, hvor en enkeltperson opnår en certificering i Skillshop, til disse oplysninger tæller med i opgørelsen af kravene til din virksomheds Google Partner-badge.

5. Se og opdater brugeradgangstilladelserne for brugerne på den Google Partners-registrerede Ads-managerkonto og underkonti.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer brugeradgangsniveauer på din Ads-managerkonto

Bemærk! En Google Ads-managerkonto skal være ejer af underkontoen for at kunne administrere brugeradgang på denne konto på et lavere niveau. Enhver Google Ads-managerkonto kan være ejer af en underkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer administrativt ejerskab for underkonti