Over de pagina Badgestatus in Google Partners

Op de pagina met de Google Partner-badgestatus ziet u de status van uw bedrijf en in hoeverre uw bedrijf voldoet aan de Partner-vereisten. Als uw bedrijf voldoet aan de Partner-vereisten, ziet u ook het HTML-fragment van uw badge en uw badge-items voor marketingmateriaal. Als u geen Partner-status heeft, is het gebruik van de Partner- of Premier Partner-badge in strijd met onze richtlijnen. Dit kan ertoe leiden dat uw deelname aan Google Partners wordt beëindigd.

De pagina Badgestatus openen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Scroll aan de linkerkant omlaag naar het tabblad Partners-programma.
  3. Ga naar de kaart Badgestatus en klik op Informatie bekijken.

Hoe het werkt

Op de pagina Badgestatus ziet u of uw bedrijf voldoet aan de vereisten voor Partners en of u de Premier Partner-status heeft.

De pagina geeft informatie over enkele belangrijke zaken, zoals:

1. Uw Google Partners-status.
  2. Of u voldoet aan de vereisten in de 3 vermelde categorieën: Prestaties, Uitgaven en Certificeringen. U kunt meer lezen in het artikel over Google Partner of Premier Google Partner worden.
  3. Als uw bedrijf aan de Partner-vereisten voldoet, ziet u ook het HTML-fragment van uw badge en uw badge-items voor marketingmateriaal.