Om tabellen med badgestatus i Google Partners

I 2021 ændrer Google de kriterier, som virksomhedernes annoncører skal opfylde for at opnå Google Partners-badget. For at afspejle disse ændringer har vi opdateret tabellen med Partner-badget for at tydeliggøre, hvordan din aktuelle status matcher kravene i 2021.

Åbn tabellen Partner-badge

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I rullemenuen til venstre skal du rulle ned til fanen Partnerprogram.
  3. Find kortet Badgestatus, og klik på Vis detaljer.

Sådan fungerer det

I Partner-badgetabellen kan du se den aktuelle badgestatus på din konto. Du kan også se, om du opfylder de nye krav til 2021.

Du kan få flere oplysninger om disse nye krav ved at gå til hvordan du optjener Google Partner-badget.

Tabellen giver dig oplysninger om et par vigtige ting.

1. Din status fortæller dig, om du er Google-partner eller ej, og om du opfylder kriterierne for at opnå det nye Partner-badge 2021, når det går live i 2021.
  2. Effektivitet, forbrug og certificering er de tre kategorier med krav, der skal opfyldes for at opnå Partner-badget. Du kan læse mere om, hvordan du opnår Google Partner-badget.
  3. De produktspecialiseringer, som du har opnået.