Uw Skillshop-accountgegevens met uw bedrijf delen

De onderstaande instructies hebben alleen betrekking op de huidige Partner-badge. Lees hier meer informatie over hoe u uw certificeringen kunt laten meetellen voor de nieuwe badge van 2021.

Als u wilt dat uw certificeringen meetellen voor de badge- of specialisatievereisten van uw bedrijf, moet u uw Skillshop-accountgegevens met uw bedrijf delen. Als u eerder een Skillshop-account heeft gemaakt, heeft u mogelijk al de optie gezien om uw gegevens te delen.

In dit artikel wordt uitgelegd waar u de instellingen voor het delen van uw accountgegevens kunt terugvinden, zodat u deze kunt bekijken en wijzigen.

Uw Skillshop-accountgegevens met uw bedrijf delen

1. Log in op uw Skillshop-account.
  2. Klik rechtsboven op uw profielafbeelding en selecteer Mijn profiel.
  3. Klik onder uw profielafbeelding op Profiel bewerken.
  4. Kies bij 'Mijn Skillshop-accountgegevens met mijn bedrijf delen' voor de optie Ja.
  5. Klik op Opslaan.