Skillshop-tilitietojen jakaminen yritykselle

Seuraavat ohjeet koskevat vain nykyistä Partner-tunnusta. Jotta voit varmistaa, että sertifioinnit otetaan huomioon uuden, vuoden 2020 tunnuksen tilassa, lue lisää täältä.

Sinun on jaettava Skillshop-tilitietosi yrityksellesi, jotta sertifiointisi otetaan huomioon yrityksesi tunnuksen tai erikoisalan vaatimusten täyttymisessä. Jos olet aiemmin luonut Skillshop-tilin, sinulla on voinut olla jo mahdollisuus jakaa tiedot.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tarkistaa ja muuttaa tilitietojen jakamisasetuksen, jos tätä valintaa ei kysytä sinulta erikseen.

Skillshop-tilitietojen jakaminen yritykselle

1. Kirjaudu Skillshop-tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa ja valitse Oma profiili.
  3. Klikkaa profiilikuvan alapuolelta Muokkaa profiilia.
  4. Valitse Jaa Skillshop-tilitietoni yritykselleni ‑kohdasta Kyllä.
  5. Klikkaa Tallenna.