Ta en forhåndstitt på videoannonsen

Etter at du har opprettet videoannonsen din i Google Ads, kan du ta en forhåndstitt på annonsen for å se hvordan den blir seende ut for seere på YouTube. Dette gir deg et inntrykk av hva folk får se når de kommer over annonsen på YouTube. Du kan også sende en forhåndsvisning av annonsen til folk før du publiserer den.

Veiledning

Slik genererer du en forhåndsvisning av videoannonsen din:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Videokampanjer i navigasjonspanelet.
  3. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen.
  4. Under «Annonse»-kolonnen holder du markøren over annonsen du vil se en forhåndsvisning av, og deretter klikker du på blyantikonet Endre.
  5. Velg Forhåndsvisning.
  6. Velg om du vil se forhåndsvisning av annonsen på en mobilenhet eller en datamaskin.
    • Mobilenhet: Klikk på Forhåndsvis annonsen på mobil, og klikk deretter på Kopier linken for å lagre nettadressen som vises og åpne den på mobilenheten din.
    • Datamaskin: Klikk på Forhåndsvis annonse. Det åpnes en forhåndsvisning av annonsen i en ny fane.

Du kan deretter se og dele forhåndsvisningen av videoannonsen, sammen med eventuelle overleggskort, overlegg eller tilleggsbannere.