Se forhåndsvisning af din videoannonce

Når du har oprettet din videoannonce i Google Ads, kan du se en forhåndsvisning af, hvordan annoncen vil se ud for seere på YouTube. Dette giver dig en idé om, hvad folk ser, når de støder på annoncen på YouTube. Du kan også sende en forhåndsvisning af annoncen til andre, før du offentliggør annoncen.

Vejledning

Sådan genererer du en forhåndsvisning af din videoannonce:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Videokampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen.
  4. Under kolonnen "Annonce" skal du holde markøren over den annonce, du vil se en forhåndsvisning af, og klikke på blyantikonet Rediger.
  5. Vælg Se forhåndsvisning.
  6. Vælg, om du vil se forhåndsvisningen af annoncen på mobilenheder eller computere.
    • Mobil: Klik på Se forhåndsvisning på mobilenhed, og klik derefter på Kopiér link for at gemme den webadresse, der vises, så du kan åbne den på din mobilenhed.
    • Computer: Klik på Se forhåndsvisning. Der åbner en ny fane med en forhåndsvisning af annoncen.

Du kan derefter se og dele forhåndsvisningen af din videoannonce (inklusive eventuelle kort, overlejringer eller ledsagende bannere).