Eenvoudig remarketinglijsten delen met verschillende manager- en subaccounts

11 december 2019

Of u nu de verkoop wilt stimuleren of de merkbekendheid wilt vergroten, een efficiƫnte manier om de bedrijfsresultaten te verbeteren, is door te remarketen aan mensen die uw website al hebben gebruikt. Met een manageraccount kunt u doelgroeplijsten delen met verschillende accounts, maar hiervoor zijn meerdere stappen nodig. U kunt nu uw doelgroeplijsten eenvoudiger delen door 'Doorlopend doelgroepen delen' in te schakelen in uw manageraccounts.

Audience sharing in Google Ads UI

Wanneer u zich aanmeldt, worden alle remarketinglijsten die u in uw manageraccount maakt, gedeeld met al uw bestaande en toekomstige subaccounts. Deze accounts kunnen lijsten ontvangen van meerdere manageraccounts en u kunt nog steeds bepalen welke lijsten actief zijn. In de komende maanden krijgt u ook de mogelijkheid om lijsten die in subaccounts zijn gemaakt, te delen met uw manageraccount.

Meer informatie over 'Doorlopend doelgroepen delen' in het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Pulkit Khurana, Staff Software Engineer, Google Ads