Om fejl i forbindelse med linkning og fjernelse af link til managerkonti

Managerkonti har en række begrænsninger, når det drejer sig om linkning. Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at linke eller fjerne linket til dine konti, er du sandsynligvis stødt på en af de begrænsninger, der er beskrevet i denne artikel.

Årsager til fejl ved linkning

1. Kontoen er allerede linket til en administrator i det samme hierarki
  2. Managerkonti med en delt kundekonto kan ikke være en del af det samme hierarki
  3. Du har nået grænsen på 1 administrator, der direkte administrerer en anden managerkonto
  4. Du har nået grænsen på fem administratorniveauer
  5. Du har nået grænsen på fem administratorer, der administrerer én kundekonto
  6. Du har nået det maksimale antal konti
  7. Maksimumgrænsen for antal afventende invitationer er nået
  8. Kontoen har ingen brugere med administratoradgang eller ejere ud over denne managerkonto
  9. Du skal være ejer af denne konto for at udføre denne handling
  10. Du skal have administratoradgang for at udføre denne handling

Forklaring på grafik

Managerkonto Kundekonto Fejl Acceptabelt Understøttet link Ikke-understøttet link

1. Kontoen er allerede linket til en administrator i det samme hierarki

*Fejlmeddelelse: "Den inviterede bruger administreres allerede af en anden administrator i dit hierarki."

En konto kan kun linkes én gang inden for det samme administratorhierarki. Eksemplet nedenfor illustrerer dette koncept. Her er Managerkonto 1 linket til Managerkonto 2 og en kundekonto. Managerkonto 2 kan ikke også linkes til kundekontoen, fordi to administratorer i samme hierarki (dvs. to administratorer, der er linket til hinanden) ikke kan linkes direkte til den samme kundekonto.

Hvis du ikke kan se en anden managerkonto i dit hierarki, der er linket til kundekontoen, befinder den anden managerkonto sig muligvis på et niveau over den managerkonto, som du er logget ind på.

Løsning:

Hvis du har adgang til Managerkonto 1, skal du logge ind på Managerkonto 1 og gå til siden "Indstillinger for underkonto". Vælg den kundekonto, som du vil linke til Managerkonto 2, og vælg Rediger og derefter Skift administrator. Vælg Managerkonto 2 i det felt, der vises.

Hvis du ikke har adgang til Managerkonto 1, skal du kontakte en administrator af den managerkonto, der er linket til kontoen over din.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændres over tid.

2. Managerkonti med en delt kundekonto kan ikke være en del af det samme hierarki

*Fejlmeddelelse: "Kundekontoen linkes (eller er allerede linket) i et hierarki mere end én gang."

En konto kan kun linkes én gang inden for det samme administratorhierarki. I nedenstående eksempel er Managerkonto 1 og Managerkonto 2 begge linket til den samme kundekonto. I denne situation kan Managerkonto 1 ikke linkes til Managerkonto 2, fordi det ville medføre, at kundekontoen knyttes direkte til to administratorer i samme hierarki (dvs. to administratorer, der er linket til hinanden).

Løsning:

Hvis du vil linke Administrator 1 og Administrator 2, skal du først fjerne linket mellem Administrator 1 og Kunde 1.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

3. Du har nået grænsen på 1 administrator, der direkte administrerer en anden managerkonto

*Fejlmeddelelse: "Du har nået det maksimale antal administratorer."

En managerkonto kan kun have én administrator linket direkte over managerkontoen.
Bemærk, at denne grænse kun gælder for managerkonti. En kundekonto kan have op til fem administratorer, der er linket direkte til den.

Løsning:

Hvis Administrator 2 allerede er linket til Administrator 3, og du vil linke Administrator 1 til Administrator 3, skal du linke Administrator 1 over Administrator 2 eller fjerne linket til Administrator 2 fra Administrator 3.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

4. Du har nået grænsen på fem administratorniveauer

*Fejlmeddelelse: "Hvis den inviterede linkes, overskrides det maksimale antal tilladte niveauer for undermanagerkonti."

Strukturer for managerkonti kan kun indeholde fem niveauer, hvilket betyder, at du kun kan have fem administratorer oven på hinanden i din managerkontostruktur.

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, og du ser færre end fem administratorniveauer i hierarkiet, er der sandsynligvis yderligere managerkonti over din managerkonto på øverste niveau, som du ikke kan se, fordi du ikke har adgang.

Løsning:

Link din nye managerkonto til mindst ét niveau over den femte managerkonto i hierarkiet, eller fjern linket mellem en eller flere eksisterende administratorer i hierarkiet.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

5. Du har nået grænsen på fem administratorer, der administrerer én kundekonto

*Fejlmeddelelse: "Du har nået det maksimale antal administratorer."

Kundekonti kan kun have op til fem Managerkonti linket direkte til dem.

Løsning:

Link din nye managerkonto til en af de eksisterende managerkonti, eller fjern linket til en af de eksisterende managerkonti, før du linker din nye managerkonto.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

6. Du har nået det maksimale antal konti

*Fejlmeddelelse: "Maksimumgrænsen for antal konti er nået."

Hver managerkonto har en maksimumgrænse for antal konti, som er det maksimale antal kundekonti, din managerkonto kan være linket til på et givent tidspunkt. Hvis du får vist en fejlmeddelelse, der angiver, at du har nået det maksimale antal tilladte konti, kan du overskride din maksimumgrænse for antal konti, hvis du linker en ekstra konto, .

Løsning:

For at sikre, at du ikke overskrider maksimumgrænsen, skal du annullere nogle konti eller fjerne linket til konti fra din managerkonto.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

7. Maksimumgrænsen for antal afventende invitationer er nået

*Fejlmeddelelse: "Du har nået det maksimale antal afventende invitationer."

Det maksimale antal afventende invitationer er 20. Du kan se afventende invitationer på din managerkonto under Indstillinger > Indstillinger for underkonti. Hvis din managerkonto allerede har 20 afventende invitationer, kan du ikke invitere yderligere kundekonti.

Løsning:

For at reducere antallet af afventende invitationer kan du bede brugere med administratoradgang til de anmodede konti om at godkende invitationslinkene, eller du kan tilbagekalde invitationerne, hvis de ikke længere er nødvendige.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

8. Kontoen har ingen administrative brugere eller ejere ud over denne managerkonto

*Fejlmeddelelse: "Alle konti skal have enten en bruger med administrativ adgang eller en managerkonto med administrativt ejerskab."

En konto skal have en administrator, som sikrer styringen af den.

Løsning:

Tilføj en bruger med administratoradgang til kundekontoen, eller overfør ejerskabet til en anden managerkonto.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.

9. Du skal være ejer af denne konto for at udføre denne handling

*Fejlmeddelelse: "Du har ikke tilladelse til at udføre denne handling. Det er kun administrative ejere eller brugere med administratoradgang til denne konto, der kan foretage ændringen."

Hvis du har brug for at udføre vigtige administratorhandlinger på kundekonti, som f.eks. at fjerne links til andre managerkonti eller acceptere linkanmodninger, skal din managerkonto have ejerskab over kundekontoen, og du skal have administratoradgang til managerkontoen som bruger. Få flere oplysninger

Løsning:

Hvis du har brug for ejerskab af en kundekonto, skal den nuværende ejeradministrator overføre ejerskabet til din managerkonto. Hvis kundekontoen i øjeblikket ikke har en ejeradministrator, skal kundekontoen tildele ejerskab til din konto.

10. Du skal have administratoradgang for at udføre denne handling

*Fejlmeddelelse: "Du skal have administratoradgang for at udføre denne handling."

Hvis du har brug for at udføre vigtige administratorhandlinger på kontoen, som f.eks. at sende eller acceptere linkanmodninger og fjerne brugere skal du have administratoradgang til din konto. Hvis du er bruger af en managerkonto, der forsøger at foretage vigtige ændringer af en kundekonto, skal din managerkonto desuden have ejerskab af den pågældende konto.

Løsning:

Bed en bruger med administratoradgang til din konto om at foretage ændringerne, eller bed vedkommende om at opgradere dit adgangsniveau til "administrator", så du selv kan foretage ændringen.

*Fejlmeddelelser kan opdateres og ændre sig over tid.