Yleisösegmenttien luominen sovelluksen käyttäjistä

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen yleisöistäsi ja jotta yleisöjen hallinnointi ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

• Uusi yleisöraportointi
    Nyt voit saada yhdestä paikasta tarkkoja raportteja yleisön demografisista tiedoista, segmenteistä ja poissulkemisista. Klikkaa Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, avaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑välilehti ja klikkaa Yleisöt. Tällä raporttisivulla voit myös tehdä helposti muutoksia yleisöihin. Lue lisää yleisöraportoinnista.
  • Uusia termejä
    Käytämme uusia termejä yleisöraportissa ja kaikkialla Google Adsissa. Esimerkiksi "yleisötyyppejä" (joita ovat muun muassa omat, ostoaikeissa olevat ja asiasta kiinnostuneet yleisöt) kutsutaan nyt "yleisösegmenteiksi" ja "uudelleenmarkkinointia" "omaksi dataksi". Lue lisää yleisöihin liittyviin termeihin ja ilmaisuihin tehdyistä muutoksista.

Jos käytät keräämääsi dataa kampanjoiden yleisökohdistuksessa, voit tehostaa kampanjoita tunnistamalla tiettyjä yleisösegmenttejä ja kohdistamalla mainonnan niille. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda eri sovelluskäyttäjistä koostuvia datasegmenttejä. Laajenna alla olevat osiot klikkaamalla niitä.

Muista, että luomiesi listojen on täytettävä kokovaatimukset, jotta Haku-, Display-, YouTube- ja Discovery-kampanjoiden mainokset voivat näkyä.

Huom. Voit kohdistaa mainonnan potentiaalisille asiakkaille helposti luomalla sovelluksen käyttäjistä omia datasegmenttejä. Tämä täydentää ominaisuuksia, jotka ovat jo käytettävissä Yleisön hallinnointi ‑työkaluissa.

Näin voit luoda monipuolisia yleisösegmenttejä helposti, sillä näet kaikki saatavilla olevat sovellustapahtumat ja voit yhdistää useita sisällyttämis- ja poissulkemisehtoja.

Kaikki käyttäjät lukuun ottamatta niitä, jotka ovat tehneet tiettyjä valintoja

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Voit sisällyttää listaan kaikki valintoja tehneet käyttäjät ja sulkea pois tiettyjä valintoja tehneet.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Valitse Yleisön hallinnointi.
  4. Aloita yleisösegmentin lisääminen klikkaamalla pluspainiketta .
  5. Valitse asetusvalikosta + Sovelluksen käyttäjät.
  6. Lisää "Segmentin nimi" ‑kenttään yleisösegmentin nimi.
  7. Valitse sovelluksesi avattavasta Sovellus-valikosta.
  8. Valitse Mikä tahansa tapahtuma ja lisää ajanjakso, jonka ajalta kaikki aktiivisena olleet sovelluksen käyttäjät lisätään yleisöön (oletus on 30 päivää ja tuettu enimmäismäärä 540 päivää).
  9. Klikkaa Sulje pois tapahtuma ja valitse sitten tapahtuman nimi ja päivien määrä tarpeen mukaan.
  10. Toista edellinen vaihe, jos haluat sulkea pois lisää käyttäjiä, jotka ovat tehneet muita valintoja.
  11. Valitse Esitäytön asetukset ‑kohdasta esitäytetty lista tai aloita tyhjällä listalla. Google Ads voi esitäyttää listaan käyttäjät, jotka yrityksesi on aktivoinut 30 viime päivän aikana.
  12. Lisää halutessasi segmentille kuvaus.
  13. Tallenna uusi datasegmentti klikkaamalla Luo segmentti.

Käyttäjät, jotka ovat tehneet useita valintoja

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Voit sisällyttää listaan useita valintoja tehneet käyttäjät yhdistämällä jokaisen tapahtuman JA-funktiolla.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Valitse Yleisön hallinnointi.
  4. Aloita yleisösegmentin lisääminen klikkaamalla pluspainiketta .
  5. Valitse asetusvalikosta + Sovelluksen käyttäjät.
  6. Lisää "Segmentin nimi" ‑kenttään yleisösegmentin nimi.
  7. Valitse sovelluksesi avattavasta Sovellus-valikosta.
  8. Valitse tapahtuman nimi ja lisää päivien määrä tarpeen mukaan.
  9. Klikkaa Lisää tapahtuma (JA) ja lisää toisen tapahtuman nimi ja päivien määrä tarpeen mukaan.
  10. Toista edellinen vaihe, jos haluat sisällyttää käyttäjiä, jotka ovat tehneet muita valintoja.
  11. Valitse Esitäytön asetukset ‑kohdasta esitäytetty lista tai aloita tyhjällä listalla. Google Ads voi esitäyttää listaan käyttäjät, jotka yrityksesi on aktivoinut 30 viime päivän aikana.
  12. Lisää halutessasi segmentille kuvaus.
  13. Tallenna uusi datasegmentti klikkaamalla Luo segmentti.

Huom. Seuraamalla edellä olevia ohjeita voit luoda yleisösegmentin käyttäjistä, jotka ovat tehneet sekä valinnan A että valinnan B. Tämä segmentti on yleensä pienempi kuin lista käyttäjistä, jotka ovat tehneet joko valinnan A TAI valinnan B.

Käyttäjät, jotka ovat tehneet yhden valinnan mutta eivät toista

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Voit sisällyttää listaan tietyn valinnan tehneet käyttäjät ja sulkea pois toisen valinnan tehneet.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Valitse Yleisön hallinnointi.
  4. Aloita yleisösegmentin lisääminen klikkaamalla pluspainiketta .
  5. Valitse asetusvalikosta + Sovelluksen käyttäjät.
  6. Lisää "Segmentin nimi" ‑kenttään yleisösegmentin nimi.
  7. Valitse sovelluksesi avattavasta Sovellus-valikosta.
  8. Valitse sisällytettävän tapahtuman nimi ja lisää päivien määrä tarpeen mukaan (oletus on 30 päivää ja tuettu enimmäismäärä 540 päivää).
  9. Klikkaa Sulje pois tapahtuma ja lisää sitten tapahtuman nimi ja päivien määrä tarpeen mukaan.
  10. Valitse Esitäytön asetukset ‑kohdasta esitäytetty lista tai aloita tyhjällä listalla. Google Ads voi esitäyttää listaan käyttäjät, jotka yrityksesi on aktivoinut 30 viime päivän aikana.
  11. Lisää halutessasi segmentille kuvaus.
  12. Tallenna uusi datasegmentti klikkaamalla Luo segmentti.