Tietoja Responsiivisten hakumainosten sisältöraportista

Sisältöraportissa luetellaan kaikki Responsiivisen hakumainoksen sisältökohteet, joten voit verrata raportin avulla mainoksen sisältöjä toisiinsa. Voit selvittää, mitkä sisältökohteet kannattaa vaihtaa ja mitkä puolestaan toimivat parhaiten ja lisäävät mainoksesi tehokkuutta.

Ennen kuin aloitat

Sinun on luotava Responsiivinen hakumainos, jotta voit nähdä sisältöraportin. Lue lisää Responsiivisista hakumainoksista

Voit myös tutustua kampajoiden välisiin sisätöraportteihin.

Näin se toimii

Näet Responsiivisen hakumainoksesi sisältöraportin, kun seuraat näitä ohjeita:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Etsi haluamasi Responsiivinen hakumainos ja klikkaa sitä.
  4. Klikkaa Responsiivisen hakumainoksen alareunasta Näytä sisällön tiedot.

Näytöllä pitäisi nyt näkyä Responsiivisen hakumainoksen sisältöraportti.

Mitä sisältöraportissa näkyy?

Suodattimet ja näkymät

Jos sinulla on paljon sisältökohteita, voit suodattaa niitä käyttöönoton tilan, sisältötyypin ja kehityksen mukaan. Voit myös ladata raportin.

Sisältö

Sisältö-sarakkeesta näet kunkin sisältökohteen sisällön.

Sisältötyyppi

Sisältötyyppi-sarake määrittää, miten kutakin sisältökohdetta käytetään. Voit nähdä esimerkiksi seuraavanlaisia sisältökohteita:

• Otsikko
  • Kuvaus.

Sijainnin kiinnitys

Sijainnin kiinnitys ‑sarakkeesta näet, missä otsikkosi ja kuvauksesi näkyvät, kun ne kiinnitetään tiettyihin sijainteihin. Lue lisää otsikoiden ja kuvausten kiinnittämisestä tiettyihin sijainteihin

Impressiot

Impressiot-sarakkeesta näet, kuinka monta kertaa sisältökohde on näytetty. Impressio lasketaan aina, kun sisältökohde näytetään mainoksessa hakutulossivulla tai jollakin muulla Google-verkostoon kuuluvalla sivustolla. Lue lisää impressioista

Kehitys

Kehitys-sarakkeen avulla voit verrata sisältökohteen kehitystä muihin Responsiivisen hakumainoksesi samantyyppisiin sisältökohteisiin. Kehitystietojen perusteella voit tarvittaessa lisätä tai korvata sisältökohteita ja optimoida näin Responsiivisen hakumainoksesi. Lue, miten voit luoda tehokkaita Responsiivisia hakumainoksia

Huom. Responsiivisilla hakumainoksilla on yleensä oltava noin 5 000 impressiota 30 päivän ajalta "Google Haku: yläosa" ‑segmentissä, jotta Kehitys-sarakkeessa voidaan näyttää arvio. Lue lisää Yläosa/muu-segmentistä

Kun lisäät sisältökohteen, sarakkeessa lukee "Prosessoidaan" sillä välin, kun järjestelmä arvioi sisältökohteen kehitystä suhteessa muihin Responsiivisen hakumainoksen sisältökohteisiin. Kun sisältökohde on saanut riittävästi liikennettä, sen kehitysarvioksi tulee Alhainen, Hyvä tai Paras.

Huom. Ajanjakson muuttaminen ei vaikuta Kehitys-sarakkeeseen. Sarakkeessa näytetään aina tämänhetkinen arvio.

Suosittelemme, että vaihdat Alhainen-luokituksen saaneet sisältökohteet, pidät Hyvä-luokituksen saaneet ja käytät Paras-luokituksen saaneita mainostesi parantamiseen.

Vinkki: Lisää mahdollisimman monta sisältökohdetta. Mitä useampia sisältökohteita lisäät Responsiiviseen hakumainokseesi, sitä enemmän vaihtoehtoja järjestelmällä on toimivien mainosten luomiseen.

Jos haluat muokata sisältökohteita, klikkaa sisältöraportin yläpuolelta muokkauskuvaketta .

Voit lukea alta, mitä eri kehitysarviot tarkoittavat.

Sisältökohteen kehitysarvio Kuvaus
Odottaa Tällä sisältökohteella ei ole vielä kehitystietoja. Sisällön kehitysarvio näytetään, kun tietoja on kerätty riittävästi.
Prosessoidaan Tämän sisältökohteen arvioimiseen tarvittavia tietoja kerätään edelleen. Sisällön kehitysarvio näytetään, kun tietoja on kerätty riittävästi.
Alhainen Tämä sisältökohde on yksi heikoimmin toimivista tämäntyyppisistä sisältökohteista. Korvaamalla sisällön voit parantaa mainoksen kokonaiskehitystä.
Hyvä Tämä sisältökohde toimii hyvin suhteessa muihin tämäntyyppisiin sisältökohteisiin. Säilytä sisältö ja kokeile lisätä muita sisältöjä mainoksen toimivuuden parantamiseksi.
Paras Tämä sisältökohde on yksi parhaiten toimivista tämäntyyppisistä sisältökohteista. Lisäämällä muita tämänkaltaisia sisältöjä voit parantaa mainoksen kehitystä.
-- (ei arviota) Viiva (--) tarkoittaa, että sisältökohteelle ei ole saatavilla kehitysarviota. Näin voi käydä, jos samantyyppistä sisältöä ei ole riittävästi vertailua varten, sisältökohde ei ole aktiivinen tai sisältökohde ei saa riittävästi liikennettä, jotta sen suhteellinen kehitys voitaisiin määrittää.