Tekstimainosten luominen ja muokkaaminen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda ja muokata tekstimainoksia Google Ads ‑mobiilisovelluksessa. Jos haluat luoda tai muokata tekstimainoksia Google Ads ‑verkkosivustolla, lue artikkeli Uuden tekstimainoksen luominen.

Jotta voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti tekstimainoksilla, mainosten tulee olla informatiivisia, osuvia ja houkuttelevia. Esimerkki tekstimainoksesta hakuverkostossa:

Tekstimainoksen luominen

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Mainokset.
  2. Napauta pluspainiketta ja valitse Tekstimainos.
  3. Napauta kampanjaa, johon haluat luoda tekstimainoksen.
  4. Napauta mainosryhmää, johon haluat lisätä tekstimainoksen.
    • Lisää lopullinen URL, otsikkoteksti, kuvausteksti ja teksti valinnaisiin näytettävän polun kenttiin.
      Huom. Napauta esikatselukuvaketta , niin näet sisältösi pohjalta luodut potentiaaliset mainokset.
  5. Kun uusi tekstimainos on valmis, napauta Tallenna.

Ennen kuin tallennettu mainos alkaa näkyä asiakkaille, Google Ads tarkistaa sen sisällön ja muotoilun varmistaakseen, että mainos on mainostuskäytäntöjen mukainen.

Tekstimainoksen muokkaaminen

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Mainokset.
  2. Napauta muokattavaa mainosta.
  3. Voit muokata valintaikkunassa seuraavia kohteita:
    • Lopullinen URL
    • Näytettävä polku
    • Otsikot
    • Kuvaukset
  4. Napauta Tallenna. Kun tallennat mainoksen, se päivitetään uuteen versioon ja lähetetään tarkistettavaksi. Mainoksen aiempien versioiden mittaritiedot ovat silti edelleen näkyvissä.

Sääntörikkomukset

Jos näet Sääntörikkomukset-ponnahdusikkunan, kun yrität tallentaa tekstimainosta, mainos ei ole Google Ads ‑käytäntöjen mukainen. Ponnahdusikkunassa on tietoja käytäntörikkomuksista, joita mainoksessa on. Napauta KORJAA VIRHEET ja tee sitten muutoksia mainokseen, jotta se on Google Ads ‑käytäntöjen mukainen.