Opret og rediger tekstannoncer (Google Ads-mobilapp)

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende udvidede tekstannoncer vises fortsat, og du får også stadig vist rapporter om deres effektivitet.
  • Du kan stadig sætte dine udvidede tekstannoncer på pause og genoptage dem, eller du kan fjerne dem, hvis det er nødvendigt.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du overgår til responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om denne ændring af udvidede tekstannoncer

I denne artikel beskriver vi, hvordan du opretter og redigerer tekstannoncer i Google Ads-mobilappen. Hvis du vil oprette eller redigere en tekstannonce på Google Ads-websitet, skal du læse Opret en ny tekstannonce.

Dine tekstannoncer skal være informative, relevante og engagerende, for at du effektivt kan nå ud til dine potentielle kunder. Her er et eksempel på en tekstannonce på Søgenetværket.

Opret en tekstannonce

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg derefter Annoncer.
  2. Tryk på plusknappen , og vælg Tekstannonce.
  3. Tryk på den kampagne, du vil oprette en tekstannonce for.
  4. Tryk på den annoncegruppe, som tekstannoncen skal føjes til.
    • Angiv en endelig webadresse, overskriftstekst, beskrivelsestekst og tekst i de valgfrie felter af typen Vist sti.
      Bemærk! Tryk på ikonet for forhåndsvisning for at se, hvordan potentielle annoncer ser ud, når de er oprettet med dine aktiver.
  5. Når du er tilfreds med din nye tekstannonce, skal du trykke på Gem.

Inden din gemte annonce begynder at blive vist for kunderne, gennemgår Google Ads dens indhold og formatering for at sikre, at den overholder vores annonceringspolitikker.

Rediger en tekstannonce

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg derefter Annoncer.
  2. Tryk på den annonce, du vil redigere.
  3. I dialogboksen kan du redigere følgende:
    • Endelig webadresse
    • Vist sti
    • Overskrifter
    • Beskrivelser
  4. Tryk på Gem. Annoncen gemmes, opdateres til en ny version og sendes til gennemgang. Du kan stadig se metrics for tidligere versioner.

Politikrelaterede problemer

Hvis du forsøger at gemme din tekstannonce og får vist en pop op-meddelelse om "politikrelaterede problemer", betyder det, at din annonce ikke overholder Google Ads-politikken. I pop op-vinduet er det angivet, hvilke specifikke politikrelaterede problemer der er fundet i din annonce. Tryk på RET FEJL, og foretag derefter de påkrævede ændringer for at sikre dig, at annoncen overholder Google Ads-politikken.