Anonymiserede webadresser udfases på Google Displaynetværket

Anonymiserede webadresser udfases, så Google Displaynetværket kan opfylde kravene til ads.txt.

Spørgsmål 1: Hvorfor kan jeg se andre webadresser end "xyz.anonymous.google.com" i mine rapporter, selvom jeg specifikt målrettede mod anonymiseret beholdning?

Vi har tidligere givet udgivere mulighed for at tilbyde placeringer uden at oplyse deres websitenavne til annoncører. For at opfylde kravene til ads.txt tillader vi imidlertid ikke længere, at udgivere forbliver anonyme. Dette betyder, at vi nu viser den nøjagtige webadresse, hvor din annonce blev vist. Hvis du tidligere har målrettet mod en pseudonymiseret placering (f.eks. "xyz.anonymous.google.com"), har vi erstattet den med den identificerbare placering for den udgiver, du har målrettet mod.

Denne ændring påvirker kun rapporteringen. Vi overholder stadig alle de konfigurationer (f.eks. budgivning, målretning, konverteringer osv.), der er angivet i dine kampagneindstillinger.

Spørgsmål 2: Hvad er ads.txt?

Ads.txt er et værktøj, der er indført af Interactive Advertising Bureau Tech Lab, for at skabe gennemsigtighed for annoncører, udgivere og andre interessenter i branchen for onlineannoncering. Udgivere hoster en offentligt tilgængelig .txt-fil, der viser alle sælgere, der har tilladelse til at sælge deres beholdning, som børser (og andre interesserede) kan bruge til at forhindre svindel med beholdninger.

Hvis en annoncekøber f.eks. kender den placering, vedkommendes annonce vises på, kan køberen derefter tjekke udgiverens ads.txt-fil for at bekræfte, at denne har købt beholdningen via en autoriseret sælger. Denne side på IAB’s website indeholder nærmere oplysninger om, hvordan disse .txt-filer bruges.