Optimeringsresultatet er nu tilgængeligt i Google Ads-mobilappen

Den 13. september 2019

Optimeringsresultatet gør det lettere for dig at prioritere anbefalinger vedrørende dine kampagner, så du kan nå dine forretningsmæssige mål hurtigere og mere effektivt. Med dette resultat fra 0 % til 100 % kan du nemt se, om du udnytter din kontos potentiale fuldt ud. Optimeringsresultatet har indtil nu kun været tilgængeligt på computere, men fra og med i dag kan du også se det i Google Ads-mobilappen.

Example of optimization score in the app

Nu kan du med andre ord gennemgå og anvende anbefalinger, uanset hvor du befinder dig. Optimeringsresultatet i appen gør det nemt for dig at prioritere de anbefalinger, der har størst effekt, f.eks. at tilføje nye søgeord, tilvælge Smart Bidding og fjerne indbyrdes modstridende negative søgeord.

Diesel.ie Logo
Hos Diesel.ie, som er et af Irlands førende mode- og tøjbrands, bruger man Google Ads-mobilappen til at overvåge kampagneeffektiviteten, få nyttige notifikationer og foretage ad hoc-ændringer. Her har man brugt optimeringsresultatet i mobilappen til at prioritere, gennemgå og anvende anbefalinger via mobiltelefonen, og det har udmøntet sig i en mere effektiv promovering af deres produkter og mere effektive kampagner med det resultat, at trafikken er steget til det tredivedobbelte i forhold til året før.

Du kan få vist dit optimeringsresultat på en mobilenhed ved at downloade Google Ads-mobilappen til Android eller iOS og gå til siden Anbefalinger. Brug disse optimale løsninger for at få mest muligt ud af din konto via Google Ads-mobilappen.

Indsendt af Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads