Over het overzetten van verouderde display-advertenties naar responsieve display-advertenties

Omdat we ons aanbod van op items gebaseerd advertentiemateriaal willen vereenvoudigen, verplaatsen we alle slimme display-advertenties en verouderde dynamische display-advertenties (template-ID 491) naar de nieuwe responsieve display-advertentie-indeling. Deze nieuwe advertentie-indeling bevat alle functies van slimme display-advertenties waarmee u bekend bent en extra functies, zoals verbeterde voorbeeldweergave en aanvullende gebruikersrapportage. Meer informatie over responsieve display-advertenties.

Volgende stappen

We willen deze overgang makkelijker maken. Daarom hebben we halverwege dit jaar automatisch responsieve display-advertenties gemaakt met uw advertentie-items. Deze zijn ingesteld op onderbroken, zodat u ze indien nodig kunt bekijken en bewerken. Wanneer u klaar bent, kunt u ze instellen. Meer informatie over hoe u responsieve display-advertenties kunt beheren
Tot slot worden in november van dit jaar slimme display-advertenties en verouderde dynamische display-advertenties (template-ID 491) volledig beëindigd.

Voordelen

De overgang naar responsieve display-advertenties is bedoeld om u een betere gebruikerservaring als adverteerder te bieden. Dit omvat het volgende:

• Verbeterde voorbeeldweergave van advertenties waarin de populairste advertentie-indelingen en advertentieformaten worden weergegeven.
  • Toegang tot video-items.
  • Nieuwe UI-functies zoals een combinatierapport, itembegeleiding en suggesties.
  • Betere modellen voor selectie van items en indeling.
  • De mogelijkheid om de editor en web API te gebruiken, evenals bulkuploads.