Om migreringen fra gamle displayannoncer til responsive displayannoncer

For at forenkle vores udvalg af aktivbaserede annoncematerialer flytter vi alle Smart-displayannoncer og den gamle skabelon for dynamiske displayannoncer (med id 491) til det nye responsive displayannonceformat. Dette nye annonceformat har alle de funktioner fra Smart-displayannoncer, som du kender, samt yderligere funktioner som f.eks. en forbedret forhåndsvisning og yderligere brugerrapportering. Få flere oplysninger om responsive displayannoncer.

Næste trin

For at gøre overflytningen nemmere hjælper vi dig med automatisk at oprette responsive displayannoncer ved hjælp af dine annonceaktiver omkring midten af dette år. De bliver sat på pause, så du kan gennemgå og redigere dem, hvis det er nødvendigt, og derefter sætte dem til at køre, når du er klar. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine responsive displayannoncer
I november i år kan du forvente, at Smart-displayannoncer og den gamle skabelon for dynamiske displayannoncer (med id 491) bliver helt udfaset.

Fordele

Flytning til responsive displayannoncer er designet til at give dig en bedre annoncøroplevelse, herunder:

• En forbedret annonceforhåndsvisning, der viser de mest populære annoncelayouts og annoncestørrelser
  • Adgang til videoaktiver
  • Nye brugerfladefunktioner, som f.eks. en kombinationsrapport, aktivvejledninger og forslag
  • Bedre modeller til aktivvalg og formatvalg
  • Muligheden for at bruge redigeringsværktøjet og web-API samt masseuploads