Kopiér og indsæt kampagner, annoncegrupper, annoncer, målgrupper og søgeord

Kopiér og indsæt dine kampagner, annoncegrupper, annoncer, målgrupper og søgeord, og spar tid og kræfter, når du vil oprette nye. Du kan f.eks. kopiere en (eller flere) af dine eksisterende kampagner og bruge den som en skabelon til en ny kampagne på den samme eller en anden konto. Du kan kopiere en annonce fra en annoncegruppe og indsætte den i en anden og derved få et forspring med oprettelsen af nyt annoncemateriale.

Tips!

• Du kan kopiere og indsætte flere kampagner, annoncegrupper, annoncer, målgrupper og søgeord på én gang. Hvis du vil gøre dette, skal du følge vejledningen i kopiering, men i stedet for at markere afkrydsningsfeltet ud for blot én kampagne, annoncegruppe, annonce eller målgruppe eller blot ét søgeord skal du markere flere.
  • Hvis du har en Google Ads-managerkonto, kan du kopiere og indsætte annoncer, annoncegrupper, søgeord og kampagner på tværs af flere konti.

Kopiér kampagner

Hvis du allerede har oprettet en eller flere vellykkede kampagner, kan du bruge dem til at få et forspring med opsætningen af din næste kampagne. Dette gør du ved at kopiere kampagnen og derefter redigere en af kopierne. På denne måde starter du med samme struktur og samme indstillinger for dine annoncegrupper, annoncer, målgrupper og søgeord.

Sådan kopierer du en kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den eller de kampagner, du vil kopiere.
  4. Vælg Kopiér i rullemenuen "Rediger" (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Åbn rullemenuen "Rediger" igen, og vælg Indsæt (eller Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
  6. Markér afkrydsningsfelterne ud for de konti, du vil indsætte kampagnerne på.
    • Bemærk! Hvis du er logget ind på en managerkonto, vises en vælger, hvor du kan angive, hvilken konto du vil indsætte din kampagne på.
  7. Klik på Udfør.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Sæt nye kampagner på pause efter indsættelsen", hvis dine kopierede kampagner ikke skal begynde at køre med det samme.
    • Husk! Kontoen, hvor du indsætter en kampagne, skal indstilles til den samme valuta som den oprindelige konto. Ellers kan kampagnen ikke indsættes.
  9. Klik på Sæt ind.

Du har nu en ny kampagne med samme struktur og indstillinger som din oprindelige kampagne, herunder følgende:

• Annoncegrupper
  • Annoncer
  • Søgeord
  • Negative søgeord
  • Målretningsindstillinger
  • Budstrategier

Kopiér annoncegrupper

Sådan kopierer du annoncegrupper til en anden kampagne:
  1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de annoncegrupper, du vil kopiere.
  4. Vælg Kopiér i rullemenuen "Rediger" (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Åbn rullemenuen "Rediger" igen, og vælg Indsæt (eller Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
  6. Brug kampagnevælgeren til at angive, hvilken kampagne du gerne vil indsætte dine annoncegrupper i.
  7. Klik på Udfør.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Sæt nye annoncegrupper på pause efter indsættelsen", hvis dine kopierede annoncegrupper ikke skal begynde at køre med det samme.
  9. Klik på Sæt ind.

Kopiér annoncer

Sådan kopierer du annoncer til en anden annoncegruppe:
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de annoncer, du vil kopiere.
  4. Vælg Kopiér i rullemenuen "Rediger" (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Åbn rullemenuen "Rediger" igen, og vælg Indsæt (eller Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
  6. Brug annoncegruppevælgeren til at angive, hvilken kampagne du gerne vil indsætte dine annoncer i.
  7. Klik på Udfør.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Sæt nye annoncer på pause efter indsættelsen", hvis dine kopierede annoncer ikke skal begynde at køre med det samme.
  9. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Opret en dublet, hvis annoncen allerede findes på destinationen", hvis du vil oprette dubletter af annoncer, der allerede findes i destinationsannoncegrupperne. Hvis du ikke vil have dubletannoncer, skal du ikke markere dette felt.
  10. Klik på Sæt ind.

Kopiér målgrupper

Sådan kopieres målgrupper til flere kampagner eller annoncegrupper:
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Målgrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de målgrupper, du vil kopiere.
  4. Vælg Kopiér i rullemenuen "Rediger" (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Vælg enten Kampagner eller Annoncegrupper i rullemenuen, og vælg, hvilken kampagne eller annoncegruppe du vil indsætte dine målgrupper i.
  6. Åbn rullemenuen "Rediger" igen, og vælg Indsæt (eller Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
    • Bemærk! Du kan markere afkrydsningsfeltet ud for "Sæt nye målgrupper på pause efter indsættelsen", hvis dine kopierede målgrupper ikke skal begynde at køre med det samme. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder bud", hvis du vil inkludere de bud, der allerede er knyttet til disse målgrupper.
  7. Klik på Sæt ind

Kopiér søgeord

Sådan kopierer du søgeord til andre annoncegrupper:
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de søgeord, du vil kopiere.
  4. Vælg Kopiér i rullemenuen "Rediger" (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Åbn rullemenuen "Rediger" igen, og vælg Indsæt (eller Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
  6. Brug annoncegruppevælgeren til at angive, hvilken annoncegruppe du vil indsætte dine søgeord i.
  7. Klik på Udfør.
  8. Vælg, om de eksisterende bud og de endelige webadresser skal inkluderes sammen med de kopierede søgeord.
  9. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Sæt nye søgeord på pause efter indsættelsen", hvis dine kopierede søgeord ikke skal begynde at køre med det samme.
  10. Klik på Sæt ind.

Når du kopierer søgeord, bruger de automatisk budgettet for den kampagne, som du indsætter dem i. Du har også mulighed for at kopiere deres bud og webadresser for landingsside. Du kan desuden kopiere tilsidesættelser af deres webadresser for landingsside, hvis sådanne findes. Ellers kan du angive bud og webadresser for landingsside for disse søgeord, når du har indsat dem.