Kampanjoiden seuraaminen Google Ads ‐mobiilisovelluksen avulla

Parhaat käytännöt, joiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn tilistäsi missä oletkin

A woman looking at her laptop. Next to her are 3 icons: upward arrow, list, and checkmark.

Best Practices logo

Google Ads ‐mobiilisovelluksella voit luoda kampanjoita ja seurata niitä reaaliajassa haluamiesi ilmoitusten avulla sekä katsoa hyödyllisiä suosituksia, joiden avulla voit parantaa tuloksia ja tehdä kampanjoihin tarvittaessa muutoksia helposti ja nopeasti.

Vinkki

Varmista, että käytössäsi on Google Ads ‐mobiilisovelluksen uusin versio. Voit tarkistaa päivitykset Google Playsta tai Applen App Storesta.

Sisällys:

Mobile phone icon

Tulosten seuraaminen

• Tilin etusivulta näet tilisi viimeisimmät tulokset ja interaktiivisisia kortteja (esim. Huutokauppatilastot), joista näet, tarvitseeko sinun tehdä muutoksia.
  • Tutki tulosdataa sinua kiinnostavalla tasolla. Voit katsoa tilien, kampanjoiden, mainosryhmien, mainosten ja avainsanojen tuloksia.

Bar chart

Parannusten tekeminen tilille

•  Tarkista suositukset vähintään kerran viikossa. Google Adsissa näkyvät suositukset perustuvat reaaliaikaiseen dataan, ja voit tarkistaa ne ja ottaa niitä käyttöön nopeasti.

Vinkki

Priorisoi suositukset optimointipisteiden avulla. Optimointipisteiden yhteydessä näkyy aiempiin tuloksiin, huutokauppasimulaatioihin ja koneoppimiseen perustuvia suositeltuja toimenpiteitä, joilla voi olla suuri vaikutus.

Voit tehdä esimerkiksi seuraavia asioita:

Conversion tracking icon

Kampanjoiden pitäminen kunnossa

• Ota käyttöön haluamasi ilmoitukset Asetukset-sivulta. Voit saada reaaliaikaisesti esimerkiksi viikoittaisen tulosyhteenvedon tai ilmoituksia hylätyistä mainoksista.
  • Sovelluksen Ohje-sivun kautta voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta, jos tarvitset tukea.

Vinkki

Kun käytät Google Ads ‐sovellusta missä oletkin, pidä tilisi turvassa ottamalla käyttöön näytön lukitus ja kaksivaiheinen vahvistus.

Mail icon Haluatko Google Ads ‑vinkit ja ‑päivitykset suoraan sähköpostiisi? Tilaa parhaiden käytäntöjen uutiskirje.