Hyödynnä tilejäsi tehokkaasti Google Ads ‑mobiilisovelluksen avulla

Tämä on Google Ads ‑mobiilisovelluksen virallinen käyttöopas.
Best Practices logo

Google Ads ‑mobiilisovellus parantaa Google Adsin käyttökokemusta ja auttaa pysymään ajan tasalla kampanjoiden tilanteesta missä tahansa. Voit seurata kampanjoita reaaliajassa omavalintaisten ilmoitusten avulla sekä katsoa hyödyllisiä suosituksia, joiden avulla voit parantaa kampanjoiden tuloksia ja tehdä kampanjoihin tarvittaessa muutoksia helposti ja nopeasti. Alla olevan muistilistan avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn tileistäsi Google Ads ‑mobiilisovelluksella.

Tärkeää: Jotta saat varmasti parhaan mahdollisen hyödyn Google Ads ‑mobiilisovelluksesta, varmista, että olet päivittänyt sovelluksen uusimpaan versioon. Voit tarkistaa päivitykset käymällä matkapuhelimellasi Google Play Kaupassa tai Applen App Storessa.

1. Seuraa tuloksia missä tahansa

• Käytä tilin etusivua.

Miksi: Voit katsoa tilisi viimeaikaisia tuloksia interaktiivisten korttien (kuten Huutokauppatilastot ja Suurimmat muutokset) avulla nähdäksesi, tarvitseeko sinun tehdä muutoksia.

• Katso tuloksia koskevaa dataa sillä tasolla, joka on itsellesi relevantein ja tärkein.

Miksi: Voit katsoa tilien, kampanjoiden, mainosryhmien, mainosten ja avainsanojen tuloksia.

2. Tee parannuksia tilillesi

• Tee nopeita muutoksia milloin ja missä tahansa.

Miksi: Et välttämättä aina ole tietokoneellasi, kun sinun tarvitsee tehdä muutos. Google Ads ‑mobiilisovelluksen avulla voit tehdä muutoksen missä tahansa.

Voit tehdä esimerkiksi seuraavia asioita:

• Tarkista Suositukset-sivu vähintään kerran viikossa.

Miksi: Google Ads julkaisee jatkuvasti tilillesi suosituksia reaaliaikaisen datan perusteella. Voit tarkistaa suositukset ja ottaa niitä käyttöön helposti ja nopeasti.

Miksi: Optimointipisteet perustuvat aiempiin tuloksiin, huutokauppasimulaatioihin ja koneoppimiseen. Niiden perusteella tililläsi näkyy suositeltuja toimenpiteitä, joilla on eniten vaikutusta.

3. Paranna Google Ads ‑kokemustasi

• Ota omavalintaiset ilmoitukset käyttöön Asetukset-sivulta.

Miksi: Reaaliaikaiset ilmoitukset ja hälytykset, kuten viikoittainen tulosyhteenveto tai ilmoitus hylätyistä mainoksista, auttavat pitämään kampanjasi kunnossa. Lue lisää

• Pyydä apua, missä tahansa oletkin.

Miksi: Jos tarvitset tukea, voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta suoraan sovelluksen Ohje-sivulta.

Pidä tilisi turvassa: Kun käytät Google Ads ‑sovellusta liikkeellä ollessasi, suojaa tilisi näytön lukituksen ja kaksivaiheisen vahvistuksen avulla.

Tilaa parhaiden käytäntöjen uutiskirje, niin saat hyödyllisiä Google Ads ‑vinkkejä ja tietoja tuotepäivityksistä suoraan sähköpostiisi.