Hold dig ajour via Google Ads-mobilappen

Optimale løsninger til at få mest muligt ud af din konto, når du er på farten

A woman looking at her laptop. Next to her are 3 icons: upward arrow, list, and checkmark.

Best Practices logo

Med Google Ads-mobilappen kan du ikke bare oprette og overvåge kampagner i realtid via tilpassede notifikationer, men også gennemgå vigtige anbefalinger, så du nemt og hurtigt kan øge effektiviteten.

Tip!

Sørg for, at du har den sidste nye version af Google Ads-mobilappen. Du kan tjekke for opdateringer i Google Play eller Apple App Store.

På denne side kan du læse om følgende:

Mobile phone icon

Overvåg effektiviteten

• Brug oversigtssiden for kontoen til at se den seneste tids kontoeffektivitet, og brug interaktive kort såsom "Auktionsindsigt" til at finde ud af, om der er behov for optimering.
  • Gennemgå effektivitetsdata på det niveau, der er mest relevant for dig. Du kan se effektiviteten på konto-, kampagne-, annoncegruppe-, annonce- og søgeordsniveau.

Bar chart

Optimer din konto

• Tjek anbefalinger mindst en gang om ugen. I Google Ads får du vist anbefalinger baseret på realtidsdata, og du kan hurtigt og nemt gennemgå og anvende disse anbefalinger.

Tip!

Brug optimeringsresultatet til at prioritere anbefalinger. Sammen med optimeringsresultatet får du vist anbefalede handlinger med potentielt set stor effekt baseret på historisk effektivitet, auktionssimuleringer og maskinlæring.

Her er nogle eksempler på de handlinger, du kan foretage:

Conversion tracking icon

Sørg for, at du opnår de ønskede resultater med dine kampagner

• Konfigurer tilpassede notifikationer via siden Indstillinger. Du kan få notifikationer og underretninger i realtid, f.eks. din ugentlige effektivitetsoversigt eller oplysninger om afviste annoncer.
  • Brug siden Hjælp i appen til at kontakte en ekspert via telefon, chat eller mail, hvis du har behov for support.

Tip!

Hvis du bruger Google Ads-appen, når du er på farten, kan du beskytte dine konti ved at konfigurere en skærmlås og totrinsverificering.

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.