Konfigurer webhook-integrasjon for et skjema for potensielle salg for Søk

En webhook er en API som du kan bruke til å sende data om potensielle salg til CRM-systemet ditt, i sanntid. For å konfigurere den må du legge til en webhookadresse og en nøkkel i skjemautvidelsen for potensielle salg. Det kan hende at du må gjøre noen konfigurasjoner i CRM-systemet ditt for å generere nettadressen og nøkkelen.

Nettadressen er leveringsbanen: Når brukeren har sendt inn et skjema for potensielle salg, sendes en HTTP POST-forespørsel til den konfigurerte nettadressen, slik at data om potensielle salg kan gå direkte inn i CRM-systemet. Nøkkelen brukes til å validere de potensielle salgene som sendes.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen   , og velg deretter Ny kampanje.
  4. Velg Potensielle salg i Mål-delen.
  5. Velg Søk under «Kampanjetype».
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Angi kampanjeinnstillingene.
  8. I «Annonseutvidelser»-listen velger du Skjemautvidelse for potensielle salg.
  9. Fyll ut detaljer om utvidelsen og skjemaet for potensielle salg.
  10. Under «Lag melding for innsending av skjema» klikker du på Leveringsinnstilling for potensielle salg. Dette viser feltet «Administrer de potensielle salgene dine med en webhook».
  11. Skriv inn webhookadressen og nøkkelen.
  12. Klikk på Send testdata for å se testtilstander og resultater.
    Sjekk databehandlingssystemet ditt for å bekrefte at du har mottatt testdataene.
  13. Når du har fylt ut de nødvendige trinnene, klikker du på Legg til i kampanjen.

Tilstander

Avhengig av de første handlingene dine etter å ha lagt til webhooks, kan du få feiltilstander.

• Feiltilstand A er når brukere lagrer skjemaet uten å sende testdata (vellykket).
  • Feiltilstand B er data som ikke er sendt.
  • Feiltilstand C er data som sendes, uten at Google mottar svar.
  • Feiltilstand D er data sendt, men Google mottar feil svar (HTTP 200).
  • Suksesstilstand er data sendt, og Google får et riktig svar.

Linker til beslektet innhold