Om aktiver til kundeformular

Kundeformularer gør det lettere for dig at generere kundeemner, i og med at du giver brugerne mulighed for at indsende oplysninger via en formular direkte i din annonce. I denne artikel kan du læse om kundeformularer og om, hvordan de kan gavne dine Google Ads-kampagner.

Hero image depicting About lead form extensions

Kundeformularer hjælper dig med at fastholde interessen, når potentielle kunder søger efter, finder eller ser relevant indhold.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Fordele

• Generér kundeemner for at øge salget af din virksomheds produkter eller tjenester.
  • Led kundeemnerne ind i marketingtragten for at få flere konverteringer.
  • Find og interager med personer, der er interesserede i din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste.

Sådan fungerer det

1. Du opretter en kundeformular i Google Ads og føjer den til en kampagne. Du kan føje kundeformularer til søge-, video- , Performance Max- og displaykampagner.
    Kundeformularer til videokampagner er i øjeblikket i en betaversion. Kontakt din Google-repræsentant for at få adgang.
  2. Personer i din målgruppe besøger en Google-tjeneste (f.eks. YouTube) og interagerer med den annonce, der indeholder kundeformularen. Når folk åbner kundeformularen, kan de vælge at sende deres kontaktoplysninger, f.eks. en mailadresse, et telefonnummer og andre oplysninger.
  3. Du downloader og administrerer data om kundeemner fra Google Ads. Du kan downloade dine kundeemner i en CSV-fil eller oprette en webhook-integration, så du modtager data om kundeemner direkte i dit kundestyringssystem (CRM-system). Du kan kun downloade data om kundeemner, der er indsendt inden for de seneste 30 dage. Du kan også få kundeformulardata for op til 60 dage eksporteret til dit CRM-system automatisk ved hjælp af Google Ads API.

Krav

Hvis du vil bruge kundeformularer, skal du sørge for, at du har:

• En god historik med hensyn til overholdelse af politikker.
  • En Google Ads-konto i en kvalificeret kategori eller underkategori. Følsomme kategorier eller underkategorier (f.eks. seksuelt indhold) er ikke kvalificerede til kundeformularer.
  • En privatlivspolitik for din virksomhed. Når du opretter en kundeformular i Google Ads, skal du angive et link til din privatlivspolitik. Privatlivspolitikken vises i slutningen af kundeformularen.

Hvis du føjer en kundeformular til en video- eller displaykampagne, eller du opretter en søgekampagne, hvor der åbnes en udvidelse til kundeformular, når der klikkes på annoncens overskrift, skal du have:

• Et samlet forbrug på over 50.000 USD i Google Ads. Hvad angår annoncører, hvis konti administreres i en anden valuta end USD, konverteres beløbet til USD ved brug af den gennemsnitlige månedlige konverteringsrate for den pågældende valuta.
  • Annoncører, som har et godt omdømme og bruger over 1.000 USD pr. konto (eller et samlet beløb på over 15.000 USD på deres konti), er muligvis også kvalificerede til at benytte disse formater efter yderligere verificering af kontostatus og omdømme. Der stilles krav om, at man som annoncør fuldfører annoncørverificeringsprogrammet. Få flere oplysninger om verificering.

Få flere oplysninger om kravene med hensyn til kundeformularer.

Hvis du har et aktivt aktiv til kundeformular, er en kundeformular kun kvalificeret til at blive vist i annonceformatet annonce med kundeformular, hvis følgende kriterier også er overholdt:

• Budgivning: Der skal bruges en budstrategi med fokus på konverteringer til kampagnen.
  • Konverteringsmål: Kampagnen skal være optimeret til konverteringsmålet Google-kundeformular. Selvom kampagnen optimerer til andre typer konverteringer (ikke-kundeformular), skal den indeholde Google-kundeformularkonvertering.
  • Annoncetyper: Annoncematerialer til responsive søgeannoncer er kvalificerede til at blive vist. Udvidede tekstannoncer er ikke kvalificerede.

Få flere oplysninger om, hvordan du sørger for, at en responsiv søgeannonce åbner til en kundeformular

Hvor kan du se kundeformularer?

Kundeformularer er ikke kvalificerede til at blive vist i alle lande. Hvis din annonce vises for en målgruppe i et land, hvor kundeformularer ikke er tilladt, vises kundeformularen ikke for den pågældende målgruppe.

• Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Bangladesh
  • Belize
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Brug kundeformularer

• Sørg for, at du opfylder kravene til kundeformularer. Hvis du ikke opfylder kravene, kan du ikke oprette kundeformularer.
  • Sørg for, at din kundeformular overholder vores annonceringspolitikker og retningslinjer (f.eks. ved at sikre dig, at der målrettes mod et land, hvor kundeformularer er tilgængelige). Hvis kundeformularen ikke overholder annonceringspolitikkerne, bliver annoncerne i kampagnen ikke vist.
  • Der kan kun tilføjes én kundeformular pr. kampagne.
  • En kundeformular oprettes på samme måde for alle kampagnetyper, men der kan være forskel på, hvordan de fungerer, fra kampagnetype til kampagnetype. Udvid sektionerne nedenfor for at se forskellene fra kampagnetype til kampagnetype.

Søgekampagner

Kundeformularer kan vises på computere og mobilenheder.
Lead forms convergence, search example

Videokampagner

Kundeformularer vises kun på mobilenheder, der kører Android. Hvis din kampagne er målrettet mod iOS-enheder eller computere, bliver kampagnen ikke vist for brugerne.
​​​​Lead forms convergence, video example
Kundeformularer til videokampagner er i øjeblikket i en betaversion. Kontakt din Google-repræsentant for at få adgang.

Displaykampagner

• Kundeformularer kan blive vist på både computere og mobilenheder.
  • Du skal have mindst én responsiv displayannonce for at kunne vise kundeformularer. Kundeemneformularer er ikke kompatible med uploadede billedannoncer.
​​​​Lead forms convergence, display example

Aktiver til kundeformular på kontoniveau

• Du kan tilføje et aktiv til kundeformular på kontoniveau med henblik på brug i søgekampagner eller Performance Max-kampagner.
  • I Google Ads tilsidesætter aktiver til kundeformular på kampagneniveau altid aktiver til kundeformular på kontoniveau.
  • Hvis aktiver til kundeformular på kampagneniveau bliver afvist, bliver der i stedet vist aktiver til kundeformular på kontoniveau.

Optimering af kundeformularer

Ud over målretning efter målgruppe for din kampagne kan du optimere din kundeformular for at få flere kundeemner ("Mere volumen") eller kundeemner af højere kvalitet ("Mere kvalificerede"). Der bliver ikke tilføjet eller fjernet nogen målgrupper, uanset hvilken mulighed du vælger, og felterne i kundeformularen ændres heller ikke. Vær opmærksom på, at optimering kan fungere forskelligt afhængigt af kampagnetypen.
  • "Mere volumen" er standardtypen af kundeformularer, men du kan ændre typen af kundeformularer til "Mere kvalificerede". Den valgmulighed, du vælger, kan påvirke prisen pr. kundeemne og antallet af indsamlede kundeemner. Du kan ændre typen af kundeformularer når som helst i løbet af en kampagne.
  • Til kundeformulartypen "Mere kvalificerede kundeemner" bruges der muligvis et design, hvor indsendelse af formularen omfatter flere trin. Det kan medføre, at der genereres færre kundeemner (men at kundeemnerne til gengæld udviser større interesse for din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste).
  • Til kundeformulartypen "Større volumen" bruges der et design, hvor indsendelse af formularen omfatter færre trin. Det kan medføre, at der genereres flere kundeemner. Disse kundeemner kan dog omfatte personer, som ikke udviser særligt stor interesse for din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste.

Vejledning

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Udvid alle

Opret et aktiv til kundeformular i en ny kampagne
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på plusknappen og derefter på Ny kampagne.
  4. Vælg Kundeemner som dit kampagnemål.
  5. Vælg Søgekampagne, Videokampagne, Performance Max-kampagne eller Displaykampagne som kampagnetype.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv dine kampagneindstillinger.
  8. Åbn redigeringsværktøjet til kundeformularer, hvor du kan angive oplysninger om din kundeformular.
    • Søge- og displaykampagner: Rul ned til sektionen "Aktiver", og klik på Flere aktivtyper og derefter på Kundeformularer.
    • For videokampagner: Rul til sektionen "Kundeformular", og klik derefter på Formular.
  9. Klik på Opret nyt i redigeringsværktøjet til aktiver til kundeformular.
  10. Angiv en overskrift, et virksomhedsnavn og en beskrivelse.
  11. Vælg de spørgsmål, du vil stille i kundeformularen. Du skal vælge mindst én mulighed for at fortsætte.
    • Navn (kan tilpasses som Fornavn og efternavn eller Fulde navn)
    • Mail
    • Telefonnummer
    • By
    • Postnummer
    • Delstat/provins
    • Land
    • Virksomhedsnavn
    • Stilling
    • Arbejdsmail
    • Arbejdstelefonnummer
  12. Valgfrit: Du kan opnå mere kvalificerede kundeemner ved at klikke på +Spørgsmål for selv at tilføje kvalifikationsspørgsmål. Når du begynder at indtaste det spørgsmål, du vil tilføje, får du vist forslag til spørgsmål, der matcher din hensigt. Du kan også udvide en af de tilgængelige kategorier for at se en liste over alle relevante spørgsmål inden for hver kategori.
    • Hvis du ikke kan finde et spørgsmål, der matcher din hensigt, i kataloget, kan du selv foreslå et spørgsmål. Du får besked på din Google Ads-konto, hvis spørgsmålet eller et lignende spørgsmål føjes til kataloget. Det er ikke alle foreslåede spørgsmål, der føjes til kataloget, men dem, der tilføjes, er typisk tilgængelige inden for 1-2 hverdage efter indsendelsesdatoen. De indsendte spørgsmål, der føjes til kataloget, kan bruges af alle annoncører, der vil oprette en kundeformular. Denne funktion er kun tilgængelig på udvalgte sprog.
    • Hvilke spørgsmål der er tilgængelige, afhænger af det valgte sprog.
    • De spørgsmål, som du har foreslået, og som er blevet føjet til kataloget, og de spørgsmål, du tidligere har brugt i kundeformularer, kan ses i sektionen "Dine spørgsmål". Du kan se en liste over de spørgsmål, der senest er blevet føjet til kataloget, i sektionen "Nye spørgsmål".
  13. Angiv webadressen til din privatlivspolitik. Du skal have en privatlivspolitik, hvis du vil indsamle oplysninger. Privatlivspolitikken vises i slutningen af kundeformularen.
  14. (Kun søgekampagner) Klik på Billede for at føje et baggrundsbillede til kundeformularen. Baggrundsbilledet skal være i formatet 1,91:1 (1.200 x 628 anbefales).
  15. Angiv en overskrift og en beskrivelse for meddelelsen ved formularindsendelsen, som vises, når folk har indsendt deres kontaktoplysninger.
    • Hvis der er mulighed for det for kampagnetypen, kan du også inkludere en opfordring til handling, som vises ved formularindsendelsen. Denne type opfordring til handling er forskellig fra opfordringen til handling i din annonce og kan konfigureres til at føre til en bestemt webadresse.
  16. Hvis du vil tilføje en opfordring til handling for at opfordre folk til at interagere med din annonce, skal du vælge den relevante type opfordring til handling på rullemenuen og tilføje en beskrivelse af opfordringen til handling.
  17. Valgfrit: Hvis der skal genereres kundeemner direkte fra dit kundestyringssystem (CRM-system), skal du føje de relevante webhook-oplysninger til kundeformularen eller tilknytte Zapier.
  18. Vælg Mere kvalificerede kundeemner eller Større volumen som kundeformularoptimering.
  19. Hvis det er første gang, du opretter en kundeformular, skal du læse og acceptere servicevilkårene.
  20. Klik på Gem for at føje kundeformularen til din kampagne.
Føj et aktiv til kundeformular til en allerede oprettet kampagne
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Vælg Kundeformular på listen oven for tabelværktøjslinjen.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for den kundeformular, du vil føje til din allerede oprettede kampagne.
  7. Vælg Føj til > Kampagne. Den kampagne, du vælger, skal have "Kundeemner" som kampagnemål.
  8. Klik på Udfør. Hvis en kundeformular knyttes til en allerede oprettet kampagne, køres kampagnen, når kundeformularen er godkendt. Du kan se statussen for gennemgang af din kundeformular under "Kundeformular" i dine kampagneindstillinger.
Føj et aktiv til kundeformular på kontoniveau
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på plusikonet , og vælg Aktiv til kundeformular.
  5. Vælg Konto på rullemenuen "Føj til" øverst på siden.
  6. Vælg muligheden "Opret ny".
  7. Angiv de påkrævede oplysninger for at oprette din kundeformular.
  8. Klik på Gem.
Bemærk! Du kan kun tilføje ét aktiv til kundeformular på kontoniveau.
Rediger et aktiv til kundeformular
Bemærk! Når du redigerer en allerede oprettet kundeformular, kan du ikke ændre de oplysninger, der anmodes om i kundeformularen. Hvis du vil ændre de oplysninger, der anmodes om i kundeformularen, skal du oprette en ny kundeformular og vælge andre valgmuligheder. Derefter kan du føje den nye kundeformular til en kampagne.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik i rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Vælg Kundeformular på listen oven for tabelværktøjslinjen.
  6. Hold markøren over kundeformularen, og klik på blyantikonet Rediger for at redigere.
  7. Foretag ændringer af din kundeformular.
  8. Klik på Gem. Når du har redigeret en kundeformular, indstilles kørslen af din kampagne, indtil kundeformularen er blevet godkendt.
Fjern et aktiv til kundeformular
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Vælg Kundeformular på listen oven for tabelværktøjslinjen.
  6. Klik for at markere afkrydsningsfeltet ud for kundeformularen.
  7. Klik på Fjern. Når en kundeformular er fjernet, kan den ikke gendannes. Du kan stadig downloade de kundeemner, der er modtaget inden for de seneste 30 dage, fra den fjernede formular.

Hvad sker der herefter?

Mål dine resultater

Du kan se effektiviteten for din kundeformular i dine Google Ads-rapporter. Vær opmærksom på følgende:

• Hver gang en kundeformular åbnes, registreres det som et klik.
  • Når en bruger indsender oplysninger via en kundeformular, tælles det som en konvertering. Konverteringer af kundeformularer oprettes automatisk i Google Ads, når der indsendes oplysninger via formularen for første gang.
  • Din kampagne kan også generere websitekonverteringer.
  • Du kan se klik- og konverteringseffektiviteten ved at segmentere din effektivitetsrapport efter "Kliktype" og "Konverteringstype" på din Google Ads-konto.
  • Besøg og konverteringer tilskrives ikke dine kundeformularer i Google Analytics. I Analytics rapporteres der kun engagement, hvis brugeren føres direkte til dit website.
Bemærk! Hvis du konstaterer en uoverensstemmelse mellem det antal konverteringer, der er tilskrevet din Google-hostede kundeformular, og antallet i dine downloadede kundeemnedata, kan du prøve at segmentere effektivitetsrapporteringen efter "Konverteringstype". Andre konverteringer, f.eks. køb, der er foretaget på dit website, bliver muligvis tilskrevet din Google-hostede kundeformular.

Download dine kundeemner

Opret og konfigurer en webhook-integration til en kundeformular

En webhook-integration giver dig mulighed for automatisk at sende oplysninger fra én app til en anden ved hjælp af en unik webadresse. Du kan oprette en webhook-integration for at linke din kundeformular til dit kundestyringssystem (CRM-system). Når du har føjet en webhook-integration til din kundeformular, modtager du dine kundeemner direkte i dit CRM-system.

For at kunne føje webhook-integrationen til din kundeformular skal du generere en webadresse for webhook og en webhook-nøgle.

• Webadressen for din webhook angiver leveringsstien. Når en person har indsendt sine oplysninger i en kundeformular, sendes der en HTTP POST-anmodning til den konfigurerede webadresse, så kundeemnedataene kan sendes direkte til CRM-systemet.
  • Webhook-nøglen bruges til at validere de sendte kundeemner.

Hvis du har mulighed for det, kan du oprette webhook-integrationen og derefter generere en webadresse for webhook og en nøgle. Få flere oplysninger om, hvordan du genererer en webadresse for webhook og en nøgle

Bemærk! Du kan benytte en tredjepartsintegrationsudbyder for automatisk at få kundeformulardata sendt til dit CRM-system ved hjælp af en webhook. Tredjeparten genererer automatisk denne webhook og anvender den på dit aktiv til kundeformular i Google Ads. Anvendelse af disse integrationer med henblik på tredjepartseksport af kundeemner forudsætter muligvis en betalingskonto.

Vi har også en integration med henblik på eksport af kundeemner via Zapier, hvor der bruges Google Ads API i stedet for en webhook. Du kan også vælge at eksportere kundeformulardata manuelt ved at downloade en CSV-fil eller bruge Google Ads API.

Sådan føjer du en webhook-integration til et nyt aktiv til kundeformular
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Kundeemner som mål.
  5. Vælg Søgekampagne, Videokampagne, Performance Max-kampagne eller Displaykampagne som kampagnetype.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv dine kampagneindstillinger.
  8. Klik på Opret kundeformular for at åbne redigeringsværktøjet til kundeformularer og angive oplysninger om din kundeformular.
    • Søge- og displaykampagner: Rul ned til sektionen "Aktiver", og klik på Flere aktivtyper og derefter på Kundeformularer.
    • For videokampagner: Rul til sektionen "Kundeformular", og klik derefter på Formular.
  9. Begynd at oprette et aktiv til kundeformular.
  10. Klik for at udvide "Eksportér kundeemner fra Google Ads", og klik derefter for at udvide "Andre dataintegrationsmuligheder".
  11. Tilføj din webadresse for webhook og en webhook-nøgle under "Webhook-integration (valgfrit)".
  12. Klik på Send testdata, og verificer, at dataene modtages korrekt i dit CRM-system.
  13. Klik på Gem, når du har oprettet kundeformularen.
Sådan føjer du en webhook-integration til et allerede oprettet aktiv til kundeformular
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Vælg Kundeformular på listen oven for tabelværktøjslinjen.
  5. Hold markøren over kundeformularen, og klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon for at redigere.
  6. Klik for at udvide "Eksportér kundeemner fra Google Ads", og klik derefter for at udvide "Andre dataintegrationsmuligheder".
  7. Tilføj din webadresse for webhook og en webhook-nøgle under "Webhook-integration (valgfrit)".
  8. Klik på Send testdata, og verificer, at dataene modtages korrekt i dit CRM-system.
  9. Klik på Gem, når du er færdig med at redigere kundeformularen.

Fejltilstande

Alt efter hvad du gør umiddelbart efter at have tilføjet et webhook, kan du muligvis konstatere en af følgende fejltilstande:

• Fejltilstand A: En bruger har gemt formularen, men der sendes ingen testdata.
  • Fejltilstand B: Der sendes ikke data.
  • Fejltilstand C: Der sendes data, men Google modtager ikke et svar.
  • Fejltilstand D: Der sendes data, men Google modtager et forkert svar (dvs. ikke "HTTP 200").
  • Fejlfri tilstand: Der sendes data, og Google modtager et korrekt svar.