Sobre el valor de conversió de visita a la botiga

Mesurar i fer el seguiment de l'impacte de les vostres campanyes de Google Ads en les activitats en línia i fora de línia és important per saber quin retorn de la inversió real obteniu. Si mesureu les conversions en línia i captureu la informació sobre els ingressos, també podeu assignar un valor a les visites a la botiga per calcular una estimació dels ingressos a la botiga. D'aquesta manera, podeu mesurar el total dels ingressos i del retorn de la inversió en publicitat.

Com es pot assignar un valor a les conversions de visita a la botiga

• Si feu un seguiment de les vendes en línia com a conversions i els doneu el valor d'"Ingressos" generats, podeu utilitzar aquesta fórmula per determinar el valor de conversió de les visites a la botiga:
    • Valor de conversió de visita a la botiga = Percentatge mitjà de conversions a la botiga x Valor mitjà de comanda a la botiga
  • Si les conversions en línia no es consideren "Ingressos", podeu assignar a les visites a la botiga un valor de conversió en funció del valor que considereu que tenen les conversions en línia per a la vostra empresa. Per exemple:
    • Teniu un concessionari d'automòbils i feu un seguiment dels enviaments de formularis de contactes en línia. Considereu que les visites al concessionari són quatre cops més valuoses que emplenar el formulari de contactes. Assigneu els valors 1 i 0,25 a les visites a la botiga i al formulari de contactes, respectivament.
    • Teniu una botiga i feu el seguiment de les vendes en línia. Considereu que les vendes en línia són el doble de valuoses que les visites que rebeu a la botiga. Assigneu a les visites a la botiga la meitat del valor mitjà de conversió de venda en línia.
  • Si no teniu cap conversió en línia i només teniu conversions de visita a la botiga, la pràctica recomanada segueix sent introduir un valor de conversió per a les visites a la botiga a fi de registrar-les a Google Ads.

Regles de valor de conversió per a les visites a la botiga

Aquesta animació mostra com podeu definir regles de valor de conversió per a les visites a la botiga a Google Ads.

Per tenir flexibilitat i control addicionals més enllà del valor predeterminat de visita a la botiga al nivell de compte, podeu utilitzar regles de valor per definir, sumar o multiplicar el valor de visita a la botiga al nivell de campanya. Per exemple, podeu definir un valor més alt de visita a la botiga en campanyes concretes que promocionin productes més cars i que es venen millor a les botigues. O bé, podeu disminuir el valor de visita en un 50% per a les campanyes que promocionin productes que deixen poc marge. Més informació sobre les regles de valor de conversió

Pràctiques recomanades per a Smart Bidding

En el cas de les campanyes de compres i de cerca que optimitzen a fi d'assolir el valor de conversió (és a dir, ROAS objectiu, CPCM per al valor, Maximització del valor de conversió), el valor de conversió de visita a la botiga és una entrada requerida. Si voleu generar més conversions de visita a la botiga, incrementeu el seu valor en relació amb la resta d'accions de conversió.

En el cas de les campanyes de cerca i d'acció de vídeo que optimitzen cap a les conversions (és a dir, CPA objectiu, Maximització de conversions i CPCM), a totes les accions de conversió se'ls assigna el mateix valor per a les ofertes. Per tant, els valors de conversió no es tenen en compte. No obstant això, us recomanem que introduïu igualment un valor precís per a les visites a la botiga per registrar-les a Google Ads.

Smart Bidding per a les visites a la botiga s'admet als tipus de campanya i a les estratègies d'oferta següents:

Tipus de campanya Estratègies d'oferta
Campanyes Màxim rendiment
  • Maximització del valor de conversió (amb ROAS objectiu opcional)
  • Maximització de conversions (amb CPA objectiu opcional)
Campanyes de cerca
  • Maximització de conversions
  • Maximització del valor de conversió
  • CPA objectiu
  • ROAS objectiu
  • CPCM
Campanyes de compres
  • ROAS objectiu
Campanyes de vídeo
  • Maximització de conversions
  • CPA objectiu
  • * Es recomana la maximització del valor de conversió (amb ROAS objectiu opcional) a les campanyes Màxim rendiment per als anunciants amb visites a la botiga.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now