Om konverteringsperiode for butiksbesøg

Konverteringsperioden er antallet af dage efter en annonceinteraktion, hvor der registreres en konvertering.

Konfigurer perioden for butiksbesøgskonverteringer

Som standard er konverteringsperioden for klikassisterede butiksbesøg 30 dage. Du kan også angive tilpassede konverteringsperioder fra 1-30 dage.

For butiksbesøgskonverteringer via engageret visning der et besøg, når en bruger besøger din lokation inden for 3 dage efter at have set mindst 10 sekunder af din annonce.

Der registreres en visningskonvertering, når en bruger besøger din lokation inden for 1 dag efter visning af din annonce. Få flere oplysninger om dine konverteringssporingsdata

Optimale løsninger mht. Smart Bidding

I forbindelse med klikassisterede butiksbesøg anbefaler vi, at du bruger en 7-dages konverteringsperiode, hvis du har inkluderet butiksbesøg i Konverteringer og overvejer at inkludere dem i dine Smart Bidding-strategier. Dette giver dig mulighed for at evaluere effektiviteten hurtigere, samtidig med at budsystemet kan justeres hurtigere, hvis der sker ændringer i brugernes adfærd. Vi anbefaler ikke, at du indstillinger konverteringsperioder på under 7 dage, da der kan være forskel på shoppingmønstre på ugedage og i weekenden.

For specifikke forretningsmodeller, der kræver en længere konverteringsperiode på grund af længere købscykler (f.eks. bilforhandlere), anbefales det at bevare standardindstillingen på 30 dage. Husk! Når du bruger en 30-dages periode, vil det tage længere tid efter implementeringen at optimere effektiviteten af Smart Bidding med butiksbesøg.

Bemærk!

Smart Bidding til butiksbesøg understøttes i følgende kampagnetyper og budstrategier:

Kampagnetype Budstrategier
Performance Max-kampagner
  • Maksimér konverteringsværdi (med valgfrit mål-ROAS)*
  • Maksimér antal konverteringer (med valgfri mål-CPA)
Søgekampagner
  • Maksimér antal konverteringer
  • Maksimér konverteringsværdi
  • Mål-CPA
  • Mål-ROAS
  • ECPC
Shopping-kampagner
  • Mål-ROAS
Videokampagner
  • Maksimér antal konverteringer
  • Mål-CPA
  • *Maksimér konverteringsværdi (med valgfrit mål-ROAS) anbefales i Performance Max-kampagner til annoncører med butiksbesøg.