Om tabellen Brugere i Google Partners

For at opnå det nye Partner-badge for 2021 skal mindst 50 % af din virksomheds kvalificerede brugere opnå certificeringer inden for Google Ads-søgning, Displaynetværket, Video eller Shopping. Listen over brugere viser dig alle brugerne i din virksomhed og deres certificeringsstatus.

Bemærk! Tabellen Brugercertificering viser alle kvalificerede brugere i den første sektion – ikke kun brugerne på det registrerede Ads-administratorniveau.

Åbn listen over brugere

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I rullemenuen til venstre skal du rulle ned til fanen Partnerprogram.
  3. Klik på linket Se info på kortet Badgestatus for at se tabellen Badgestatus.
  4. I tabellen Badgestatus skal du finde rækken Certificeringer og kolonnen 2021 og klikke på hyperlinket under statussen.

Sådan fungerer det

Brugerlisten giver dig nogle vigtige oplysninger om brugere og deres certificeringsstatus, herunder:

Bruger

Mailadressen til brugerens Google Ads-managerkonto.

Har du linket til Skillshop?

Brugeren får vist et Ja ud for sit navn i brugertabellen i kolonnen Linket i Skillshop, hvis vedkommende har linket til sin Google Ads-konto via sin Skillshop-brugerprofil. Hvis dette felt viser "Delt med 1 anden bruger", betyder det, at to brugere er tilknyttet den samme Skillshop-konto.

Bemærk, at vi ikke anbefaler, at du deler den samme Skillshop-konto med flere brugere. Certificeringer for brugere med delte konti tæller muligvis ikke med i kravene til badget.

Certificeringer (Søgning, Display, Video, Shopping)

Status for brugerens certificering i hvert af de tilgængelige produktområder. Hvis brugeren har bestået vurderingen, viser den en udløbsdato.