Om tabellen Brugere i Google Partners

For at få det nye Google Partner-badge skal dine Google-partnere registrerede Ads Manager-konto som minimum have 50 % af dine Account Strategists certificeret i Google Ads (grænse på 100 brugere) med mindst én certificering i hvert produktområde, hvor du har et kampagneforbrug (f.eks. søgning, displaykampagner, videokampagner, Shopping-kampagner eller apps).

Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen. Vi definerer Account Strategists som ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

Listen over brugere viser dig alle brugerne på din virksomheds Google Partners-registrerede Google Ads-managerkonto med adgang på administrator- og standardniveau og deres certificeringsstatus.

Få adgang til listen over brugere

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I rullemenuen til venstre skal du rulle ned til fanen Partnerprogram.
  3. Klik på linket Vis detaljer på kortet Badgestatus for at se statustabellen for badget.
  4. I tabellen Badgestatus skal du finde rækken Certificeringer og den nye badgekolonne og klikke på den hyperlinkede kopi under statussen.

Sådan fungerer det

Brugerlisten giver dig nogle vigtige oplysninger om brugere og deres certificeringsstatus, herunder:

Bruger

Mailadressen til brugerens Google Ads-managerkonto.

Har du linket til Skillshop?

Brugeren får vist et Ja ud for sit navn i brugertabellen i kolonnen Linket i Skillshop, hvis vedkommende har linket til sin Google Ads-konto via sin Skillshop-brugerprofil. Hvis dette felt viser "Delt med 1 anden bruger", betyder det, at to brugere er tilknyttet den samme Skillshop-konto.

Bemærk! Vi anbefaler ikke deling af den samme Skillshop-konto med flere brugere. Certificeringer for brugere med delte konti tæller muligvis ikke med i kravene til badget.

Certificeringer (Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping-annoncer og Google Ads-apps)

Status for brugerens certificering i hvert af de tilgængelige produktområder. Hvis brugeren har bestået vurderingen, viser den en udløbsdato.