Knytt sammen og fjern tilknytningen mellom Google Ads- og Skillshop-kontoer

Hvis du vil knytte de personlige Skillshop-sertifiseringene dine opp mot bedriftens Google Partners-krav, er den eneste løsningen å knytte sammen Skillshop- og Google Ads-kontoen din. Du må ha visse sertifiseringer for å få tildelt Google Partners-merket, så det er derfor viktig at du knytter disse kontoene sammen.

Finn ut hvordan du kan få sertifiseringene dine til å telle opp mot sertifiseringskravet

Før du begynner

Merk:

• Du må opprette en konto i Skillshop. Finn ut hvordan du oppretter en Skillshop-konto.
  • Vi anbefaler at én Skillshop-konto knyttes til én Google Ads-brukerkonto.
    • Hvis en annen Skillshop-bruker prøver å knytte kontoen sin sammen med e-postadressen til denne Google Ads-kontobrukeren, blir det vist en feilmelding. Tilknytningen til e-postadressen som først ble tilknyttet, må nemlig fjernes før denne andre brukeren kan knytte kontoen sin sammen med e-postadressen.
    • Selv om én enkelt Skillshop-konto kan knyttes sammen med e-postadressene til flere Google Ads-kontobrukere (er da merket med «deles med N andre brukere» i UI-et), telles bare ett sett av sertifiseringer opp mot kravet.
    • Hvis en bruker har mer enn én Skillshop-konto, må hen tilknytte den kontoen der Google Ads-sertifiseringene er oppnådd. Hvis brukeren tilknytter en Skillshop-konto uten noen Google Ads-sertifiseringer, må hen fjerne tilknytningen til den aktuelle Skillshop-kontoen, gå til den Skillshop-kontoen der Google Ads-sertifiseringene er oppnådd, og etablere tilknytningen derfra. Les gjennom «Slik sjekker du tilknytningsstatusen»- og «Fjern tilknytningen mellom Google Ads- og Skillshop-kontoer»-delen nedenfor for å se hvordan du kan knytte sammen og fjerne tilknytningen mellom slike kontoer.
  • Vi anbefaler at du bruker den personlige e-postadressen din når du oppretter en Skillshop-konto, og at du i Google Ads knytter kontoen sammen med en e-postadresse som tilhører bedriften din. På denne måten blir sertifiseringene fortsatt tilskrevet deg hvis du bytter jobb.

Veiledning

Knytt sammen Google Ads- og Skillshop-kontoer

1. Gå først til «Endre profilen»-siden i Skillshop-kontoen. Du kan gjøre dette på to måter.
  2. Gå til Skillshop, og logg på. Sørg for at du logger på med den personlige Skillshop-kontoen (kontoen der du tar Google Ads-sertifiseringene).
  3. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Klikk på Min profil, og klikk så på Endre profilen under profilbildet øverst til høyre.
  4. Rull ned til Del Skillshop-kontoinformasjonen din.
  5. Velg Koble til Google Ads-kontoen din-knappen, og velg e-postadressen du bruker i Google Ads-kontoen din, for å påse at Google Ads-sertifiseringene dine krediteres til Google Ads-kontoen.
    • Det kan ta opptil 48 timer før Skillshop-profilen synkroniseres med Google Ads-kontoen.
  6. Les gjennom avtalen om datadeling. Klikk på Godta og fortsett.
  7. Logg på med eller velg e-postadressen du bruker for å få tilgang til Google Ads-managerkontoen din.

Etter 48 timer kan du logge på Google Ads-kontoen din igjen for å se den oppdaterte tilknytningsstatusen ved å gå til Brukersertifiseringer-tabellen på «Partners-programmet»-fanen.

Sjekk statusen for tilknytning

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Partners-programmet-fanen i navigasjonsraden til venstre.
  3. Klikk på Se detaljer-linken på Brukersertifiseringer-kortet.
  4. På Brukersertifiseringer-siden ser du en liste over brukere og tilknytningsstatusen de har. Hvis du er logget på Google Ads managerkontoen din, er e-posten du ser i parentes i denne tabellen Skillshop-brukerkontoen du koblet til Ads-kontoen din. Du finner en av/på-knapp øverst i «Tilknyttet i Skillshop?»-kolonnen. Når pilen peker ned, vises de tilknyttede brukerne først.

Fjern tilknytningen mellom Google Ads- og Skillshop-kontoer

1. Logg på den personlige Skillshop-kontoen din.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Klikk så på Min profil. Klikk på Endre profilen under profilbildet.
  3. Rull ned til Del Skillshop-kontoinformasjonen din-delen.
  4. Under «Tilknytt Google Ads-kontoen din»-knappen kan du se «Google Ads» etterfulgt av e-postadressen din.
  5. Klikk på x-ikonet for å fjerne tilknytningen til kontoen.