Knytt sammen og fjern tilknytningen mellom Google Ads- og Skillshop-kontoer

Hvis du vil knytte de personlige Skillshop-sertifiseringene dine opp mot bedriftens Google Partners-krav, er den eneste løsningen å knytte sammen Skillshop- og Google Ads-kontoen din. Du må ha visse sertifiseringer for å få tildelt Google Partners-merket, så det er derfor viktig at du knytter disse kontoene sammen.

Finn ut hvordan du kan få sertifiseringene dine til å telle opp mot sertifiseringskravet

Før du begynner

Merk:

• Du må opprette en konto i Skillshop. Finn ut hvordan du oppretter en Skillshop-konto.
  • Vi anbefaler at én Skillshop-konto knyttes til én Google Ads-brukerkonto.
    • Hvis en annen Skillshop-bruker prøver å knytte kontoen sin sammen med e-postadressen til denne Google Ads-kontobrukeren, blir det vist en feilmelding. Tilknytningen til e-postadressen som først ble tilknyttet, må nemlig fjernes før denne andre brukeren kan knytte kontoen sin sammen med e-postadressen.
    • Selv om én enkelt Skillshop-konto kan knyttes sammen med e-postadressene til flere Google Ads-kontobrukere (er da merket med «deles med N andre brukere» i UI-et), telles bare ett sett av sertifiseringer opp mot kravet.
  • Vi anbefaler at du bruker den personlige e-postadressen din når du oppretter en Skillshop-konto, og at du knytter kontoen sammen med en e-postadresse tilknyttet bedriften din i Google Ads. På denne måten blir sertifiseringene fortsatt tilskrevet deg hvis du bytter jobb.

Veiledning

Knytt sammen Google Ads- og Skillshop-kontoer

1. Gå først til «Endre profilen»-siden i Skillshop-kontoen din. Du kan gjøre dette på to måter.
  2. Gå til Skillshop, og logg på. Sørg for at du logger på med den personlige Skillshop-kontoen din (kontoen du oppnår sertifiseringer via).
  3. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Klikk så på Min profil. Klikk på Endre profilen under profilbildet ditt.
  4. Rull ned for å dele Skillshop-kontoinformasjonen din
  5. Velg Koble til Google Ads-kontoen din-knappen, og velg e-postadressen du bruker i Google Ads-kontoen din, for å påse at Google Ads-sertifiseringene dine krediteres til Google Ads-kontoen.
  6. Les gjennom avtalen om datadeling. Klikk på Godta og fortsett.
  7. Logg på med eller velg e-postadressen du bruker for å få tilgang til Google Ads-managerkontoen din.

Når du logger på Google Ads-kontoen din igjen, skal du kunne se den oppdaterte tilknytningsstatusen i Tabellen for brukersertifiseringer på fanen for «Partners-programmet».

Sjekk statusen for tilknytning

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Partners-programmet-fanen i navigasjonsraden til venstre.
  3. Klikk på Se detaljer-linken på Merkestatus-kortet.
  4. Finn Sertifiseringer-raden på Merkestatus-siden i Krav-delen, og klikk på Se brukere.
  5. På Brukersertifiseringer-siden ser du en liste over brukere og tilknytningsstatusen de har. Hvis du er logget på Google Ads managerkontoen din, er e-posten du ser i parentes i denne tabellen Skillshop-brukerkontoen du koblet til Ads-kontoen din.

Fjern tilknytningen mellom Google Ads- og Skillshop-kontoer

1. Logg på den personlige Skillshop-kontoen din.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Klikk så på Min profil. Klikk på Endre profilen under profilbildet ditt.
  3. Rull ned til delen Del Skillshop-kontoinformasjonen min.
  4. Under knappen du trykker på for å tilknytte en Google Ads-konto, kan du se «Google Ads» etterfulgt av e-postadressen din.
  5. Klikk på x-ikonet for å fjerne tilknytningen til kontoen.