Google Partners- ja Skillshop-tilien linkittäminen ja linkityksen poistaminen

Google Ads- ja Skillshop-tiliesi linkittäminen on ainoa tapa varmistaa, että päivitetyt yksittäiset Skillshop-sertifioinnit otetaan huomioon yrityksen vuoden 2021 Partner-statusta koskevien vaatimusten täyttämisessä. Partner-status osoittaa, että yritys on Google Partner ‑kumppani. Sertifioinnit ovat yksi Partner-statuksen päävaatimuksista, joten yrityksen jokaisen käyttäjän on tärkeä linkittää Google Ads- ja Skillshop-tilinsä.

Katso, miten voit varmistaa, että sertifiointisi otetaan huomioon yrityksesi Partner-tilaa koskevien vaatimusten täyttämisessä.

Huom. Google Adsin ja Skillshopin linkittäminen on mahdollista vain sellaisille käyttäjille, joilla on jo Skillshop-sertifiointeja.
Ennen kuin aloitat, sinun on luotava Skillshop-tili. Katso miten voit luoda Skillshop-tilin.

Ennen kuin aloitat

Huomioitavaa:

• Suosittelemme linkittämään yhden Skillshop-tilin yhdelle Google Ads ‑tilille.
    • Jos toinen Skillshop-käyttäjä yrittää linkittää tilinsä samalle Google Ads ‑tilille, tuloksena on virhe eikä tämä toinen käyttäjä voi linkittää tiliään ennen kuin alkuperäisen tilin linkitys on peruttu.
    • Yhden Skillshop-tilin voi linkittää usealle Google Ads ‑tilille (tilana näkyy "jaettu N muulle käyttäjälle"), mutta sertifioinnit huomioidaan vain kerran.
  • Suosittelemme käyttämään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta sertifiointien suorittamiseen Skillshopissa ja linkittämään tämän tilin Google Adsissa käytettävään yritystiliin. Näin sertifioinnit pysyvät sinun nimissäsi, vaikka vaihtaisit työpaikkaa.

Ohjeet

Alla esitetyt linkitysohjeet koskevat tämänhetkisiä Google Partner- ja Premier Google Partner ‑tunnuksia sekä vuonna 2021 julkaistavaa uutta tunnusta. Katso lisätietoja vuoden 2021 uuden tunnuksen sertifiointivaatimuksista.

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen

1. Mene ensin Skillshop-tilillesi sivulle "Muokkaa profiilia". Voit tehdä tämän jommallakummalla alla kuvatuista tavoista:
    1. Mene Skillshopiin ja kirjaudu sisään. Varmista, että kirjaudut henkilökohtaiselle Skillshop-tilillesi (tai sille tilille, jolla olet saanut sertifiointeja). Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi. Klikkaa sitten Oma profiili. Klikkaa profiilikuvasi alta Muokkaa profiilia.
    2. Voit myös klikata tätä linkkiä. Lue, miksi on tärkeää linkittää henkilökohtainen Skillshop-tili. Valitse tämän jälkeen Seuraava. Klikkaa sitten "Klikkaa tästä" ‑linkkiä, niin voit kirjautua sisään Skillshop-kirjautumistiedoillasi. Tämän jälkeen sinut siirretään Muokkaa profiilia ‑sivulle.
  2. Vieritä alas osioon "Yhden tai useamman Google Ads- tai YouTube-tilin liittäminen Skillshop-profiiliin".
  3. Klikkaa Yhdistä Google Ads ‑tiliin.
  4. Lue datan jakamista koskeva sopimus. Klikkaa Hyväksy ja jatka.
  5. Kirjaudu sillä tilillä tai valitse se tili, jota käytät Google Adsin hallinnoijan tilille kirjautumiseen.

Kun kirjaudut Google Ads ‑tilillesi, sinun pitäisi nähdä päivitetty linkityksen tila.

Linkityksen tilan tarkistaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisen navigaatiopaneelin Partners-ohjelma-välilehteä
  3. Klikkaa Tunnuksen tila ‑kortissa olevaa Näytä tiedot ‑linkkiä.
  4. Etsi Tunnuksen vaatimukset ‑taulukosta Sertifioinnit-rivi ja klikkaa sitten tilan alla näkyvää linkkitekstiä.
  5. Siirryt Käyttäjät-sivulle, jolla olevasta luettelosta näet käyttäjät ja heidän linkityksen tilansa.

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkityksen poistaminen

1. Kirjaudu henkilökohtaiselle Skillshop-tilillesi. Sinut ohjataan "Muokkaa profiilia" ‑sivulle.
  2. Vieritä alas osioon "Yhden tai useamman Google Ads- tai YouTube-tilin liittäminen Skillshop-profiiliin".
  3. "Yhdistä Google Ads ‑tiliin" ‑painikkeen alla lukee Google Ads ja sen perässä sähköpostiosoitteesi.
  4. Klikkaa x-kuvaketta [icon], niin tilisi linkitys poistetaan.