Support voor services voor prijsvergelijking

Welkom bij de speciale supportpagina voor services voor prijsvergelijking (CSS). Gebruik deze pagina als u hulp nodig heeft bij het inschakelen en instellen van accounts en campagnes, het implementeren en optimaliseren van campagnes en feeds, en bij programmavereisten en administratief beheer. U kunt deze informatie ook delen met uw verkopers en hen toestaan rechtstreeks contact op te nemen.

Optimalisatie

Campagneoptimalisatie

Ontvang proactieve aanbevelingen op campagneniveau om uw verkopers te helpen bij het maken van hun account en het maximaliseren van de prestaties van uw Shopping-advertenties en advertenties met informatie over de winkelvoorraad. Vraag hulp met betrekking tot campagnestructuur, biedingen, rapportage en uitbreiding naar nieuwe markten.

Geschiktheid: Deze support is alleen beschikbaar voor CSS'en in het Verenigd Koninkrijk met een besteding van ten minste € 500.000 per maand aan Shopping.

Hulp vragen: Neem contact op met uw PerfX-contactpersoon.

Feedaudits

Ontvang aangepaste feedanalyses voor Shopping-advertenties en advertenties met informatie over de winkelvoorraad. Uw audit omvat een controle van de feedstatus. Hierbij worden mogelijkheden geïdentificeerd om de algemene kwaliteit van Shopping-gegevens voor uw verkopers te verbeteren, zodat u de advertentieprestaties kunt maximaliseren.

Geschiktheid: Alle verkopersaccounts met een besteding van ten minste € 100.000 per maand aan Shopping.

Uw audit aanvragen: Selecteer Feedauditverzoek in het formulier voor serviceselectie. U krijgt uw audit binnen twee werkdagen.

Feedoptimalisatie

Help uw verkopers hun Merchant Center-feeds te optimaliseren door met behulp van geavanceerd feedbeheer en feedregels titels, beschrijvingen en meer te optimaliseren. Verbeter de algehele status en prestaties van verkopersfeeds.

Geschiktheid: Alle verkopersaccounts met een besteding van ten minste € 500 per maand aan Shopping.

Hulp vragen: Selecteer 'Geavanceerd feedbeheer - advies aanvragen/feedoptimalisatieverzoek' in het formulier voor serviceselectie

Implementatie

Campagnelanceringen

Krijg hulp bij het maken en implementeren van nieuwe Shopping-campagnes. U kunt ook hulp vragen als u instellingen van bestaande campagnes wilt aanpassen.

Geschiktheid: Deze support is alleen beschikbaar voor CSS'en.

Meer informatie: Neem contact op met uw PerfX-contactpersoon.

Feedimplementatie

Vind praktische tips voor het instellen van feeds en krijg hulp bij het implementeren van nieuwe feedindelingen en het uitbreiden naar nieuwe markten met advertenties met informatie over de winkelvoorraad.

Geschiktheid: Alle verkopers die advertenties met informatie over de winkelvoorraad gaan gebruiken en alle verkopersaccounts met een besteding van ten minste € 100.000 per maand aan Shopping.

Hulp vragen: Selecteer 'Shopping-advertenties uitbreiden naar nieuwe markten', 'Beginnen met advertenties met informatie over de winkelvoorraad' of 'Advertenties met informatie over de winkelvoorraad - implementatie geavanceerde functies (Door verkoper gehoste winkelpagina, Afhalen, Kan alleen worden besteld)' in het formulier voor serviceselectie.

Problemen oplossen

Problemen oplossen voor verkopers en CSS'en

Realtime technische probleemoplossing voor Merchant Center en Google Ads in veel lokale talen.

Geschiktheid: Alle verkopers en CSS'en.

Krijg hulp van het supportteam via telefoon, chat of e-mail. U heeft toegang tot deze kanalen via het Helpcentrum van Google Ads.