Opret, gennemgå og rediger en medieplan i det nye planlægningsværktøj for rækkevidde

Denne artikel handler om at oprette, gennemgå og redigere medieplaner i den nye version af planlægningsværktøjet for rækkevidde. Det nye planlægningsværktøj for rækkevidde erstatter den ældre version af værktøjet. Hvis du stadig bruger den tidligere version af planlægningsværktøjet for rækkevidde, kan du se Sådan bruger du Planlægningsværktøj for rækkevidde.

Du kan bruge Planlægningsværktøj til rækkevidde til at oprette, gennemgå og redigere en medieplan. Du kan oprette din egen medieplan eller give Planlægningsværktøj for rækkevidde tilladelse til at vælge annonceformater i medieplanen for dig.

Bemærk! Kontakt din Google-kontorepræsentant, hvis du vil bruge det nye planlægningsværktøj for rækkevidde for alle konti under din Google Ads-managerkonto (MCC).

Vejledning

Opret en ny medieplan

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre i Google Ads.
  3. Vælg Planlægningsværktøj for rækkevidde.
  4. Vælg dine indstillinger for medieplan:
    • Placering: Vælg, hvor dine annoncer skal vises for personer, der befinder sig på (eller viser interesse for) en geografisk placering. Klik på rullemenuerne Land/region og Valuta for at angive det land/den region og den valutatype, du vil bruge i din medieplan. Som standard er medieplanen angivet som det land og den valuta, der er angivet på din Google Ads-konto.
      • (Valgfrit) Klik på rullemenuen Underplacering for at målrette mod en bestemt by, stat eller provins eller et bestemt byområde. Dette er kun muligt for nogle lande og områder.
    • Demografiske oplysninger: Vælg Alle personer for at målrette mod alle på det valgte sted, eller vælg Specifik alder eller køn for at målrette mod en bestemt aldersgruppe eller et bestemt køn på det valgte sted.

Bemærk! Planlægningsværktøj for rækkevidde understøtter ikke målretning mod mindreårige eller aldersgruppen for 13-17 år. Al målretning efter aldersgruppe skal være mod 18 år eller ældre.
    • Google-målgrupper: Vælg de målgrupper, du vil vise dine annoncer til. Du kan målrette mod følgende målgruppetyper: Interessebaseret målgruppe, tilpasset målgruppe med søgehensigt, målgrupper i markedet og målgrupper i forbindelse med livsbegivenheder.
    • Datoer: Vælg datointervallet for din medieplan. Du kan vælge et datointerval fra 1 til 90 dage.
  5. Klik på pilen for at udvide sektionen "Annoncepræferencer", og vælg, hvordan Planlægningsværktøj for rækkevidde skal modellere din medieplan:
    • Vælg dit eget produktmiks: Vælg denne mulighed, hvis du vil vælge annonceformater til medieplanen. Klik på rullemenuen for at vælge et annonceformat, og angiv derefter budgettet. Klik på Tilføj endnu et, hvis du vil føje flere annonceformater til medieplanen.
    • Få hjælp til at finde det rette produktmix: Vælg denne mulighed, hvis du vil have Planlægningsværktøj for rækkevidde til at anbefale annonceformater til medieplanen. Angiv det beløb, du planlægger at bruge, vælg den type annoncemateriale, du har (6 sek., 15/20 sek., der ikke kan springes over, 15/20 sek., der kan springes over, eller > 30 sek.) og den type indholdsplacering, du ønsker (Alle placeringer eller Kun YouTube Select Lineups).
  6. Klik på Vis prognose.

Gennemgå en medieplan

1. Klik på en fane over medieplanen i Planlægningsværktøj for rækkevidde for at gennemgå detaljerne i medieplanen.
    • Rækkevidde: Klik på kurven for rækkevidde i medieplanen for at se den forventede rækkevidde og det budget, der er nødvendigt for at opnå den pågældende rækkevidde.
    • Demografiske oplysninger: Hold markøren over søjlediagrammerne for at se en opdeling efter køn for hver aldersgruppe i medieplanen.
    • Enheder: Hold markøren over cirkeldiagrammet for at se det forventede antal eksponeringer, du vil modtage på forskellige enheder (computer, tablet, mobil og internettilsluttet tv) i medieplanen.
  2. Klik på rullemenuerne over medieplanen for at opdatere følgende indstillinger:
    • Rækkevidde i målgruppe: Juster rapporteringen og kurven for rækkevidde for at afspejle rækkevidden for personer, som mindst har set en af dine annoncer et bestemt antal gange (fra over 1 gang til over 10 gange).
    • CPM: Vælg mellem Samlet CPM (pris pr. tusinde eksponeringer fordelt over din plans samlede rækkevidde) eller CPM for målgruppen (pris pr. tusinde eksponeringer for eksponeringer inden for planens demografi).
    • Brugere: Vælg Census-brugere, Digital-brugere, Tv-brugere eller YouTube-brugere.

Rediger et annonceformat i en medieplan

1. Se i tabellen under kurven for rækkevidde i planlægningsværktøjet for rækkevidde, og klik derefter på blyantikonet <icon> ud for et annonceformat i din medieplan.
  2. Klik på Generelle indstillinger for at opdatere budgettet, netværket, frekvensgrænsen og mål-CPM for annonceformatet.
  3. Klik på Sted, demografiske oplysninger og datoer for at ændre sted, demografiske oplysninger og datoer for annonceformatet. Du skal kun gøre dette, hvis du vil tilsidesætte medieplanens nuværende indstillinger for annonceformatet.
  4. Klik på Google-målgrupper for at ændre den aktuelle målretning efter målgruppe i medieplanen. Du skal kun gøre dette, hvis du vil tilsidesætte medieplanens nuværende indstillinger for annonceformatet.
  5. Klik på Forældrestatus for at inkludere eller ekskludere forældre, personer uden børn under 18 år eller personer, hvis nuværende forældrestatus er ukendt i medieplanen.
  6. Klik på Enheder for at inkludere eller ekskludere computere, tablets, mobilenheder eller internettilsluttede tv-enheder fra din medieplan.
  7. Klik på Anvend, når du har foretaget de ønskede ændringer.