Optimer din videokampagne for at få flere konverteringer

En videoannonce, der følger vores optimale løsninger, kan muligvis opnå flere konverteringer

Du kan oprette en videokampagne, der henvender sig til brugere, der sandsynligvis vil konvertere. Når du opretter en videokampagne med målet "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik", kan du give Google Ads mulighed for at optimere bid til konverteringer baseret på det gennemsnitlige beløb, du er villig til at betale (Mål-CPA) eller give Google Ads mulighed for automatisk at angive bud for at give dig det højest mulige antal konverteringer inden for dit budget (Maksimér antal konverteringer).

I denne artikel kan du få tips til, hvordan du optimerer dine videokampagner til konverteringer.

Annoncører, der følger de optimale løsninger for deres videokampagner til handling, genererer over 50 % flere konverteringer pr. annoncekrone og mindst 40 % højere konverteringsrater sammenlignet med, når de ikke følger optimale løsninger (Google-data, globalt, august 2020-januar 2021).

Opret og lancer din videokampagne

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Obligatorisk

Tip #1 Konverteringssporing

Konfigurer konverteringssporing på dit website, og sørg for, at Google-tagget fungerer korrekt. Optimer til lette konverteringshændelser, f.eks. "læg i kurven" eller "websitebesøg", og vælg en indstilling for optælling af konverteringer, der passer til din kampagne. Hvis du måler butiksbesøg, kan du inkludere dette som en konverteringshændelse for at optimere videokampagner til omnichannel-mål. Det giver vores systemer værdifulde signaler, så du kan opnå dine ønskede resultater hurtigere.

Tip #2Budget

Dine budgetindstillinger har betydningen for, hvor hurtigt vi kan optimere din kampagne til konverteringer. Til kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA, anbefales det, at du angiver et budget, der er mindst 15 gange så stort som din mål-CPA. Brug nedenstående diagram til at se, hvor lang tid det tager at optimere din kampagne afhængigt af det aktuelle budget.

Budgetindstilling Optimeringstid
Mere end 15 gange din mål-CPA 7 til 8 dage
10 til 15 gange din mål-CPA 2 uger
5 til 10 gange din mål-CPA 3 uger

Til kampagner, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer, skal det daglige budget være mindst 10 gange din forventede video-CPA.

Anbefales

Tip #3 Budgivning

Hvis du overvejer en video-CPA, skal du starte med budgivning baseret på mål-CPA. (Hvis du ikke kender din video-CPA, skal du følge de vejledende budanbefalinger, der vises i Google Ads, når du opretter din kampagne).

Hvis dit primære mål er at generere så mange konverteringer som muligt i en sæsonrelateret kampagne eller en annoncekampagne, skal du starte med budgivning til maksimering af antal konverteringer.

Målgruppe

Start med tilpassede segmenter (baseret på søgeord til Søgenetværket), Kundematch, datasegmenter eller tilsvarende segmenter. Ud over disse målgrupper bør du tilvælge optimeret målretning for at vise dine annoncer til flere, som sandsynligvis vil foretage en konvertering.

Hvis du bruger tilpassede segmenter (baseret på søgeord til Søgenetværket), skal du bruge 10-15 af de foreslåede søgeord baseret på din tidligere konverteringseffektivitet eller dine mest effektive søgeord til Søgenetværket.

Hvis du bruger et datasegment eller Kundematch, skal du parre segmentet med et tilsvarende segment i den samme kampagne og stadig tilvælge optimeret målretning for at sikre, at målretning efter målgruppe fungerer på iOS. Få flere oplysninger om Apples ændringer af beskyttelse af brugernes personlige oplysninger og databrug for iOS 14

Indholdsmålretning

Undgå at føje indholdsmålretning (efter søgeord, emner eller placeringer) til din kampagne, da det kan begrænse din kampagnes effektivitet. Videokampagner, der genererer konverteringer, er normalt mere effektive uden søgeord, emner eller placeringer.

Bemærk! Inden for et par måneder vil du ikke længere kunne føje indholdsmålretning til nye og eksisterende konverteringskampagner. Dette vil hjælpe dig med at finde flere konverteringsmuligheder. I starten af 2023 fjernes alle eksisterende indstillinger for indholdsmålretning automatisk fra videokampagner, der genererer konverteringer. Hvis du vil fjerne indholdsmålretning manuelt fra eksisterende konverteringskampagner, skal du gå til dine annoncegruppeindstillinger.

Fjern indholdsmålretning fra alle eksisterende videokampagner, der genererer konverteringer

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på "Arbejdsområdefilter" øverst, og vælg Videokampagner.
  4. Klik på Tilføj filter på bjælken "Filter for arbejdsområde" under navigationsmenuen, og klik derefter på Budstrategitype.
  5. Fra listen Budstrategitype skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi. Klik derefter på Anvend.
  6. Klik på Indhold i sidemenuen til venstre, og vælg derefter Emner, Placeringer eller Display-/videosøgeord.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert emne, hver placering eller hvert søgeord, som du vil fjerne.
  8. Klik på Rediger og derefter på ikonet til fjernelse Red X icon.
  9. Klik på Bekræft i den pop op-meddelelse, der vises.

Annoncemateriale

Tilføj udvidelser med undersidelinks, eller kør flere varianter af annoncemateriale (mindst fem, hvis det er muligt, med forskellige knapper til opfordring til handling, overskrifter eller videoaktiver for hvert annoncemateriale).

Grønt fluebenIndeholde en tydelig opfordring til handling: Brug udtryk som: "Få flere oplysninger", "Tilmeld dig" eller "Køb nu".

Grønt flueben Få din målgruppes opmærksomhed: Få brugerens opmærksomhed inden for de første fem til ti sekunder af annoncen ved at skitsere et problem og forklare, hvordan dit produkt eller din service kan løse problemet.

Grønt flueben Gentag, hvad du tilbyder: Gentag din opfordring til handling i videoens voiceover, eller inkluder den i den overlejrede grafik.

Når du har oprettet din kampagne, skal du overvåge effektiviteten i 7-10 dage, før du foretager optimeringer.

Er du klar til at gå i gang?

Opret en kampagne

Få flere konverteringer

Hvis din kampagne opfylder dine mål, og du får mindst fem konverteringer om dagen i de næste 14 dage, skal du følge disse bedste fremgangsmåder for at øge dine kampagners indflydelse.

Kør kampagner i mindst fire uger for at opnå mindst 15 % større effektivitet.

Tip #2 Budget

Hvis din kampagne er begrænset af sit budget, kan du øge det samlede budget. Følg de vejledende budgetanbefalinger, der vises til højre i Google Ads, når du opretter din kampagne.

Målgruppe

Sørg for, at mindst én kampagne på din Google Ads-konto er målrettet mod segmenter i markedet. Hvis der er tilføjet demografisk målretning i din kampagne, skal du fjerne det demografiske segment i mindst én annoncegruppe pr. kampagne.

Netværk

Aktivér Google-videopartnere i dine kampagneindstillinger for at generere flere konverteringer på en mere effektiv måde. Google-videopartnere er websites og mobilapps af høj kvalitet fra vores udgivere. De giver dig mulighed for at vise dine videoannoncer andre steder end på YouTube.

Måling

Brug tilskrivningsrapporter til at få indblik i kundens konverteringsrejse på tværs af netværk.

Annoncemateriale

Brug videoeksperimenter til at finde frem til dine mest effektive kreative strategier for nyt annoncemateriale, og overvej at optimere dine annoncer. Du kan også bruge voiceover for at føje livagtig oplæsning af høj kvalitet til allerede oprettede videoer i Google Ads-aktivsamlingen.

Videoeksperimenter er et testværktøj, der giver dig mulighed for at optimere effektiviteten af dine videokampagner. Med Videoeksperimenter kan du oprette eksperimenter, der sammenligner forskellige videoannoncer baseret på deres konverteringseffektivitet.

Kampagnetype

Generér endnu flere konverteringer ved både at køre Discovery-kampagner og videokampagner med handling.

Bedste fremgangsmåder for kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA

Hold øje med din kampagnes effektivitet i mindst 7-14 dage, inden du foretager ændringer. Hvis kampagnen har effektivitetsproblemer med mål-CPA (målpris pr. handling), er her nogle anbefalinger til forbedringer af kampagnens effektivitet.

Scenarie Anbefaling Bud
Kampagnen bruger for lidt og opfylder målpris pr. handling Udvid din målgruppe. Opret annoncegrupper til nye målgrupper for manuelt at finde brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere, eller tilføje en annoncegruppe uden målretning, hvilket giver målpris pr. handling den bredest mulige målgruppe for konverteringer. Øg langsomt buddet for målpris pr. handling med 10 % til 15 % ad gangen for at forbedre leveringen.
Kampagnen bruger for lidt og overskrider målprisen pr. handling Brug en anden målgruppe. Opret annoncegrupper til forskellige målgrupper for at finde de brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere. Hvis du forsøger at skabe opmærksomhed om dit produkt, skal du bruge konverteringsindstilling på kampagneniveau til at optimere til denne målgruppe. Brug samme bud for målpris pr. handling
Budgettet for kampagnen er jævnt fordelt og overskrider målprisen pr. handling Gør din målgruppe smallere. Hvis den nuværende målgruppe er bred, kan du overveje at tilføje flere målgrupper, som du mener kan være mere tilbøjelige til at konvertere. Reducer langsomt buddet for målpris pr. handling med 10 % til 15 % ad gangen, mens du overvåger konverteringsvolumen.

Optimale løsninger til en kampagne, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer

Hvis din budstrategi er Maksimér antal konverteringer, skal du vente mindst en uge (3-7 dage), før du foretager ændringer i din kampagne. Hvis din kampagne har problemer med konverteringer, budget, eller CPA'er, er her nogle anbefalinger til, hvordan du kan forbedre kampagnens effektivitet.

Scenarie Anbefaling
Kampagnen genererer igen konverteringer
  • Tjek, at konverteringssporing er konfigureret korrekt.
  • Tilføj nye annoncegrupper for Kundematch, tilsvarende segmenter eller segmenter i markedet for at udvide din målgruppe.
  • Overvej at bruge en lettere konverteringshændelse, eller udvid konverteringsperioden for bedre at kunne justere til den tid, der går fra visning til konvertering.
Kampagnen bruger ikke sit budget

Tilføj nye annoncegrupper for Kundematch, tilsvarende segmenter eller segmenter i markedet for at udvide din målgruppe.

CPA'erne er for høje

Bemærk, at det kan tage 7-14 dage, inden automatisk budgivning er effektivt. Hvis CPA'erne stadig er for høje efter 7-14 dage:

• Overvej at bruge en lettere konverteringshændelse, eller udvid konverteringsperioden for bedre at kunne justere til den tid, der går fra visning til konvertering.
  • Opret annoncegrupper til forskellige målgrupper for at finde de brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere.
  • Tilføj undersidelinks, eller test andre annoncevarianter, skift f.eks. teksten (f.eks. overskriften eller opfordringen til handling) eller videoen med det formål at øge konverteringsrate.

Næste trin

Grønt flueben Brug vores tjekliste for at generere onlinekonverteringer med YouTube-annoncer.

Grønt flueben Tag et Skillshop-kursus om administration af videokampagner.