Tips til optimering af dine TrueView for Action-kampagner til konverteringer

Med TrueView for Action kan du oprette videoannoncer, der henvender sig til brugere, der sandsynligvis vil konvertere. Følg nedenstående tips for at få mest muligt ud af dine TrueView for Action-kampagner.

Konfigurer din TrueView for Action-kampagne

Konfigurer din kampagne, så du kan generere konverteringer inden for den første uge (3-7 dage), hvor kampagnen kører. Stabiliser derefter din pris pr. anskaffelse (CPA, cost-per-acquisition) inden for to uger. Sådan gør du:

• Start med at optimere til en mindre konverteringshændelse, som forekommer ofte. Hvis dit kampagnemål er at generere køb, og et køb sjældent finder sted, kan du prøve at optimere til en hændelse som f.eks. "læg i kurv".
  • Brug budstrategien Maksimér antal konverteringer, som er Googles løsning til automatisk budgivning, så du kan opnå så mange konverteringer som muligt inden for et bestemt budget.
  • Angiv et dagligt budget, der er 20 gange så højt som din CPA for displaykampagner, eller 30 gange så højt som din CPA for søgekampagner. Hvis du ikke har et CPA-benchmark for display- eller søgekampagner, bør du sørge for, at dit budget er mindst 10 gange så højt som den ønskede CPA for din TrueView for Action-kampagne.
  • Start med kampagner, der indeholder tilpassede målgrupper med søgehensigt og remarketingmålgrupper. Til tilpassede målgrupper med søgehensigt kan du bruge de 300-500 søgeord, der giver flest konverteringer, fra dine søgekampagner.
  • Kør forskellige annoncevarianter (mindst fem, hvis det er muligt). Dit annoncemateriale bør:
    • Indeholde en tydelig opfordring til handling (CTA, call-to-action): Brug udtryk som: "Få flere oplysninger", "Tilmeld dig" eller "Køb nu".
    • Skitsere et problem i overskriften: Få brugerens opmærksomhed inden for de første fem til ti sekunder ved at ridse et problem op og forklare, hvordan dit produkt eller din service kan løse problemet.
    • Gentage, hvad du tilbyder: Gentag din opfordring til handling, og sørg for, at den gentages i voiceoveren og i al tekst i videoen.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en TrueView for Action-kampagne

Mål effektiviteten

Overvåg effektiviteten i én uge (3-7 dage), før du foretager optimeringer.

• Hvis du ikke oplever konverteringer, kan du:
    • Sikre, at konverteringssporing for Google Ads er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om konverteringssporing
    • Udvide målgrupper ved at oprette nye annoncegrupper til kundematchmålgrupper eller målgrupper i markedet.
    • Overveje at bruge en anden konverteringshændelse eller udvide konverteringsvinduet for bedre at kunne justere i forhold til den tid, der går fra visning til konvertering.
  • Hvis kampagnen ikke bruger dit budget, kan du:
    • Udvide målgrupper ved at oprette nye annoncegrupper til kundematchmålgrupper eller målgrupper i markedet.
  • Hvis dine CPA'er er for høje, kan du:
    • Overveje at bruge en anden konverteringshændelse eller udvide konverteringsvinduet for bedre at kunne justere i forhold til den tid, der går fra visning til konvertering.
    • Oprette annoncegrupper til forskellige målgrupper for at finde brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere.
    • Teste forskellige annoncevarianter ved at ændre teksten (f.eks. en overskrift eller CTA) eller selve videoen med det formål at øge konverteringsraten.

Overgang til budgivning baseret på mål-CPA

Overfør din kampagne til budgivning baseret på mål-CPA (tCPA, målpris pr. handling) så du kan generere endnu flere konverteringer til din kampagnes CPA, når du har opfyldt følgende kriterier:

• Varighed: Kampagnen har kørt i mindst 14 dage.
  • Volumen: Kampagnen har genereret mindst fem konverteringer pr. dag i de sidste syv dage.
  • Stabilitet: Kampagnens daglige CPA'er har ikke varieret med mere end 20 % i de sidste syv dage.

Sådan får du mest muligt ud af budgivning baseret på målpris pr. handling:

• Indstil dit bud for målpris pr. handling til CPA'en fra kampagnen "Maksimér antal konverteringer" eller en CPA, der er én til to gange højere end din CPA for displaykampagner eller to til tre gange højere end din CPA for søgekampagner. Sørg for, at det daglige kampagnebudget er mindst 20 gange højere end dit bud for målpris pr. handling.
  • Hvis din kampagne ikke længere bruger sit fulde budget, kan du:
    • Tilføje nye annoncegrupper med målretning efter livsbegivenheder, målretning i markedet eller kontekstmålretning.
    • Forøge antallet af konverteringer ved at fjerne alle målgruppebegrænsninger og bruge budstrategien for målpris pr. handling til at opnå rentable konverteringer. Holde kampagnerne i gang, efterhånden som de opnår din ønskede CPA.

Tips til optimering af mål-CPA til TrueView for Action

Scenarie Anbefaling Bud for målpris pr. handling
Kampagnen bruger for lidt og er ved at ramme minimumsgrænsen for målpris pr. handling. Få en bredere målgruppe. Opret annoncegrupper til nye målgrupper for manuelt at finde brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere, eller tilføje en annoncegruppe uden målretning, hvilket giver målpris pr. handling den bredest mulige målgruppe for konverteringer. Øg langsomt buddet for målpris pr. handling med 10 % til 15 % ad gangen for at forbedre leveringen.
Kampagnen bruger for lidt og ligger under minimumsgrænsen for målpris pr. handling. Skift målgruppen. Opret annoncegrupper til forskellige målgrupper for at finde brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere. Brug samme bud for målpris pr. handling
Budgettet for kampagnen er jævnt fordelt og overskrider målprisen pr. handling. Gør din målgruppe smallere. Hvis den nuværende målgruppe er forholdsvis bred, kan du overveje at tilføje flere målgrupper, som du mener kan være mere tilbøjelige til at konvertere. Reducer langsomt buddet for målpris pr. handling med 10 % til 15 % ad gangen, mens du overvåger konverteringsvolumen.