Om skjemaer for potensielle salg

Som en del av en annonsekampanje kan du legge ved et skjema i kampanjen for å generere potensielle salg for bedriften din. Du kan opprette en ny kampanje med et nytt skjema for potensielle salg, eller knytte et nytt skjema for potensielle salg til en eksisterende kampanje.

Fordeler

• Generer potensielle salg for å øke salget for produktet eller tjenesten din.
  • Kj;r potensielle salg inn i markedsføringstrakten for å få flere konverteringer.
  • Finn og engasjer brukere som er interessert i produktet ditt til å lage en ny remarketingliste.

Slik fungerer produktforslagsrapporten

• Med skjemaer for potensielle salg kan du samle inn potensielle salg rett fra annonser. Hvis folk er interessert i bedriften din eller tjenestene du tilbyr, kan de kontakte deg ved å fylle ut skjemaet.
    • Merk: Du må legge til nettadressen personvernreglene dine finnes på, slik at potensielle kunder kan lese gjennom disse før de legger inn opplysningene sine.
  • I søkekampanjer kan skjemaer for potensielle salg legges til som utvidelser. Hvis du vil ha med skjemaer for potensielle salg i videokampanjer, kan du legge til skjemaene når du oppretter de aktuelle kampanjene, og via kampanjeinnstillingene.
  • I videokampanjer kan du velge hvilke typer potensielle salg du vil samle inn. Med skjemaet for potensielle salg kan du velge å rette deg mot folk det er større sjanse for at er interessert i produktet ditt («Sterkere kjøpsintensjon»), eller nå ut til en større målgruppe («Større volum»).
  • Du kan laste ned og administrere de innsamlede potensielle salgene dine i en CSV-fil. Du må laste ned potensielle salg ofte, for du kan nemlig bare laste ned potensielle salg som er samlet inn i løpet av de siste 30 dagene.
    • CSV-filen for søkekampanjer kan du laste ned umiddelbart.
    • CSV-filen for videokampanjer blir først tilgjengelig etter at det første potensielle salget er samlet inn.
  • Du kan også opprette en webhook, som knytter skjemaet for potensielle salg sammen med systemet ditt for kunderelasjonshåndtering (CRM). Da kan du motta de potensielle salgene dine i sanntid.
  • Hvis du vil endre informasjonen du ber om (f.eks. navn og telefonnummer) i et skjema for potensielle salg, må du fjerne det eksisterende skjemaet og opprette et nytt.

Her vises skjemaer for potensielle salg

Kampanjetyper:

Land

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Tyrkia
  • Italia
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Enheter

Skjemaene kan vises på nettbrett og mobilenheter som kjøres på

• iOS (bare søkekampanjer)
  • Android