Om skjemaer for potensielle salg

Som en del av en annonsekampanje kan du legge ved et skjema i kampanjen for å generere potensielle salg for bedriften din. Du kan opprette en ny kampanje med et nytt skjema for potensielle salg, eller knytte et nytt skjema for potensielle salg til en eksisterende kampanje.

Fordeler

• Generer potensielle salg for å øke salget for produktet eller tjenesten din.
  • Kj;r potensielle salg inn i markedsføringstrakten for å få flere konverteringer.
  • Finn og engasjer brukere som er interessert i produktet ditt til å lage en ny remarketingliste.

Slik fungerer produktforslagsrapporten

• Med skjemaer for potensielle salg kan du samle inn potensielle salg rett fra annonsen din.
  • Hvis noen er interesserte i bedriften din eller tjenesten din, kan de kontakte deg ved å fylle ut skjemaet.
  • Du kan samle inn brukerinformasjon og deretter følge opp potensielle kunder.
    • Merk: Du må legge til nettadressen i personvernreglene, slik at potensielle kunder kan lese den før de legger inn opplysningene sine.
  • Du kan laste ned og administrere de innsamlede potensielle salgene dine i en CSV-fil.
    • Merk: Du må laste ned potensielle salg ofte, da du bare kan laste ned potensielle salg som er samlet inn de siste 30 dagene.
  • Du kan også få de potensielle salgene dine i sanntid ved å knytte skjemaet for potensielle salg kunderelasjonshåndteringen (CRM) med en webhook. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer en webhook-integrasjon for skjemaet for potensielle salg

Her vil du se skjemaer for potensielle salg

Land

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Sør-Korea
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Tyrkia
  • Italia
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Sør-Afrika
  • Spania
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Enheter

• iOS
  • Android