Om skjemaelementer for potensielle salg

Med skjemaer for potensielle salg kan du generere potensielle salg ved å la brukerne sende inn kontaktinformasjon via et skjema direkte fra annonsen. I denne artikkelen kan du finne ut mer om skjemaer for potensielle salg og hvordan de kan bidra til mer lønnsomme Google Ads-kampanjer.

Hero image depicting About lead form extensions

I skjemaer for potensielle salg kan du registrere potensielle kunders interesse når de søker etter, leser informasjon om eller ser på relevant innhold.

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Fordeler

• Generer flere potensielle salg for bedriften din, enten det gjelder produkter eller tjenester du tilbyr.
  • Kjør potensielle salg inn i markedsføringstrakten for å oppnå flere konverteringer.
  • Identifiser og skap engasjement hos folk som viser interesse for bedriften din, produktene dine eller tjenestene dine.

Slik fungerer det

1. Du kan opprette skjemaer for potensielle salg i Google Ads og legge dem til i kampanjer, mer spesifikt søke-, video- og bannerkampanjer.
    Skjemaer for potensielle salg i videokampanjer er foreløpig i betaversjon. Kontakt Google-representanten din for å få tilgang.
  2. Personer i målgruppen din åpner en Google-tjeneste (f.eks. YouTube) og samhandler med annonsen som inneholder skjemaet for potensielle salg. Når de åpner skjemaet for potensielle salg, kan de velge å sende inn kontaktinformasjon, for eksempel e-postadresse, telefonnummer og andre detaljer.
  3. Du laster ned og administrerer potensielle salg fra Google Ads. Du kan laste ned de potensielle salgene i en CSV-fil eller opprette en webhook-integrasjon for å motta potensielle salg direkte til systemet du bruker til kunderelasjonshåndtering (CRM). Bare potensielle salg som er sendt inn de siste 30 dagene, kan lastes ned. Du kan også eksportere data automatisk fra opptil 60 dager med potensielle salg til CRM-systemet via Google Ads API.

Krav

For å bruke skjemaer for potensielle salg må følgende være på plass:

• Kontoen har overholdt retningslinjene våre over tid.
  • Du har en Google Ads-konto i en kvalifisert vertikal eller undervertikal. Du kan ikke bruke skjemaer for potensielle salg i sensitive vertikaler eller undervertikaler (f.eks. seksuelt innhold).
  • Du må ha utarbeidet personvernregler for bedriften din. Når du oppretter et skjema for potensielle salg i Google Ads, må du oppgi en link til personvernreglene dine. Personvernreglene vises nederst i skjemaet for potensielle salg.

Og hvis du legger til et skjema for potensielle salg i video- eller bannerkampanjer, eller hvis du oppretter en søkekampanje der annonsens overskrift åpner et skjema for potensielle salg direkte, kreves følgende i tillegg:

• Du må ha et totalt forbruk på over USD 50 000 i Google Ads-kontoen din. For annonsører som bruker andre valutaer, konverteres forbruksbeløpet til USD basert på den gjennomsnittlige månedlige kursen for den aktuelle valutaen.
  • Anerkjente annonsører som bruker mer enn USD 1000 per konto (eller mer enn USD 15 000 totalt i alle kontoer), kan også være kvalifiserte for å bruke disse formatene under forutsetning av at kontoene har god anseelse og godkjent status. Annonsørene må fullføre programmet for annonsørbekreftelse. Finn ut mer om bekreftelse.

Finn ut mer om kravene til skjemaer for potensielle salg.

Hvis du har et aktivt skjemaelement for potensielle salg, må du også innfri kriteriene nedenfor for å vise det i et annonseformat med skjemaer for potensielle salg:

• Budgivning: Kampanjen skal ha en konverteringsfokusert budstrategi.
  • Konverteringsmål: Kampanjen må optimaliseres for et konverteringsmål knyttet til Google-skjemaer for potensielle salg. Selv om kampanjen optimaliseres for andre typer konverteringer (enn skjemaer for potensielle salg), bør den inkludere konverteringer fra Google-skjemaer for potensielle salg.
  • Annonsetyper: Responsive søkeannonser er kvalifisert for visning, men ikke utvidede tekstannonser.

Finn ut hvordan du får responsive søkeannonser til å åpne skjemaer for potensielle salg

Her vises skjemaer for potensielle salg

Skjemaer for potensielle salg kan bare vises i visse land. Hvis du viser annonser til en målgruppe i et land hvor slike skjemaer ikke tillates, får ikke målgruppen se de tilhørende skjemaene.

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Bangladesh
  • Belize
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Bruk skjemaer for potensielle salg

• Sørg for at du innfrir kravene til skjemaer for potensielle salg. Hvis du ikke gjør det, kan du ikke opprette skjemaer for potensielle salg.
  • Påse at skjemaet for potensielle salg overholder retningslinjene for annonsering og andre relevante retningslinjer (f.eks. at det målrettes mot land der skjemaer for potensielle salg kan benyttes). Ellers blir det ikke vist annonser fra kampanjen.
  • Du kan bare legge til ett skjema for potensielle salg per kampanje.
  • Selv om måten du oppretter skjemaer for potensielle salg på, er lik uansett hvilken kampanjetype du velger, finnes det mindre forskjeller i hvordan de fungerer i de ulike kampanjetypene. Åpne delene nedenfor for å se disse forskjellene.

Søkekampanjer

Skjemaer for potensielle salg kan vises på datamaskiner og mobilenheter.
Lead forms convergence, search example

Videokampanjer

Skjemaer for potensielle salg vises bare på Android-mobilenheter. Hvis du målretter kampanjen mot iOS eller datamaskiner, vises den ikke til noen brukere.
​​​​Lead forms convergence, video example
Skjemaer for potensielle salg i videokampanjer er foreløpig i betaversjon. Kontakt Google-representanten din for å få tilgang.

Bannerkampanjer

• Skjemaer for potensielle salg kan vises på både datamaskiner og mobilenheter.
  • Du må ha minst én responsiv bannerannonse for å vise skjemaer for potensielle salg. Skjemaer for potensielle salg er ikke kompatible med opplastede bildeannonser.
​​​​Lead forms convergence, display example

Skjemaelementer for potensielle salg på kontonivå

• Du kan legge ved skjemaelementer for potensielle salg på kontonivå og bruke disse sammen i søke- eller Performance Max-kampanjer.
  • Skjemaelementer for potensielle salg på kampanjenivå i Google Ads overstyrer alltid eventuelle skjemaelementer for potensielle salg på kontonivå.
  • Hvis skjemaelementer for potensielle salg på kampanjenivå ikke blir godkjent, vises skjemaelementer for potensielle salg på kontonivå.

Optimalisering av skjemaer for potensielle salg

I tillegg til målrettingen du bruker i kampanjen, kan du optimalisere skjemaet for potensielle salg for å generere flere potensielle salg («Større volum») eller potensielle salg av høyere kvalitet («Mer kvalifisert»). Uansett hvilket alternativ du velger, blir målgrupper verken fjernet eller lagt til, og feltene i skjemaet endres ikke. Vær oppmerksom på at optimaliseringen kan fungere forskjellig avhengig av kampanjetypen.
  • «Større volum» er standardtypen av skjemaer for potensielle salg, men du kan endre typen til «Mer kvalifisert». Alternativet du velger, kan påvirke kostnaden per potensielle salg og antallet potensielle salg. Du kan endre skjematypen når som helst i kampanjens løpetid.
  • Med «Mer kvalifisert»-typen av skjemaer for potensielle salg må kundene gjennom flere trinn for å sende inn skjemaene. Som et resultat av dette kan du oppnå færre potensielle salg (men med større interesse for bedriften din, produktene dine eller tjenestene dine).
  • Med «Større volum»-typen av skjemaer for potensielle salg må kundene gjennom færre trinn for å sende inn skjemaene. Som et resultat av dette kan du få flere potensielle salg. Men disse potensielle salgene kan inkludere personer som ikke er like interessert i bedriften din, produktene dine eller tjenestene dine.

Veiledning

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Vis alle

Opprett skjemaelementer for potensielle salg i nye kampanjer
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på plussknappen  og deretter på Ny kampanje.
  4. Velg Potensielle salg som kampanjemål.
  5. Velg Søk, Video, Banner eller Performance Max som kampanjetype.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Angi kampanjeinnstillingene.
  8. Åpne redigeringsprogrammet for skjemaer for potensielle salg, og oppgi informasjon om skjemaet.
    • I søke- og bannerkampanjer: Rull ned til Elementer-delen, klikk på Flere elementtyper, og klikk på Skjemaer for potensielle salg.
    • I videokampanjer: Rull ned til «Skjema for potensielle salg»-delen, og klikk på Skjema.
  9. Klikk på Opprett ny i redigeringsprogrammet for skjemaelementer for potensielle salg.
  10. Skriv inn overskriften, beskrivelsen og bedriftsnavnet.
  11. Velg spørsmålene du ønsker å stille i skjemaet. Du må velge minst ett alternativ før du kan fortsette.
    • Navn (kan endres til For- og etternavn eller Fullt navn)
    • E-postadresse
    • Telefonnummer
    • Poststed
    • Postnummer
    • Delstat/provins/fylke
    • Land
    • Bedriftsnavn
    • Stilling
    • E-post (jobb)
    • Telefonnummer (jobb)
  12. (Valgfritt) For at de potensielle salgene dine skal bli kvalifisert på en bedre måte, kan du legge til dine egne kvalifiserende spørsmål ved å klikke på +Spørsmål. Når du begynner å skrive inn spørsmålet du vil legge til, vises foreslåtte spørsmål som samsvarer med intensjonen din. Du kan også utvide de tilgjengelige kategoriene for å se en liste over alle spørsmålene som samsvarer med hver kategori.
    • Hvis du ikke finner et spørsmål i katalogen som samsvarer med intensjonen din, kan du selv foreslå et spørsmål. Du blir varslet i Google Ads-kontoen din hvis spørsmålet eller et lignende spørsmål blir lagt til i katalogen. Ikke alle foreslåtte spørsmål blir lagt til i katalogen, men de som legges til, blir som regel tilgjengelige innen én til to virkedager etter datoen de ble sendt inn. Spørsmål som du sender inn, og som blir lagt til i katalogen, blir tilgjengelige for alle annonsører som bruker skjemaer for potensielle salg. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for enkelte språk.
    • Hvilke spørsmål som er tilgjengelige, avhenger av språket du har valgt.
    • Spørsmål du har foreslått, og som er lagt til i katalogen, eller spørsmål du har brukt tidligere i skjemaer for potensielle salg, vises i «Spørsmålene dine»-delen. Du finner en liste over de siste spørsmålene som er lagt til i katalogen, i «Nye spørsmål»-delen.
  13. Legg til nettadressen i personvernreglene dine. Du må ha utarbeidet personvernregler for å kunne samle inn informasjon, og disse reglene vises nederst i skjemaet for potensielle salg.
  14. (Bare i søkekampanjer:) Klikk på Bilde for å legge til et bakgrunnsbilde i skjemaet for potensielle salg. Bakgrunnsbildet må ha formatet 1,91:1 (1200 x 628 anbefales).
  15. Legg til en overskrift og selve meldingsteksten som skal vises til folk etter at de har sendt inn kontaktinformasjon.
    • Det kan også være mulig å ta med en melding med en handlingsfremmende oppfordring som vises etter at skjemaet er sendt inn (avhenger av kampanjetypen du bruker). Dette er en annen type handlingsfremmende oppfordring enn den du bruker i annonsen din, og du kan angi at den skal lede til en bestemt nettadresse.
  16. Du kan legge til en handlingsfremmende oppfordring i annonsen ved å velge ønsket type fra rullegardinmenyen og legge inn en beskrivelse av den.
  17. Valgfritt: Hvis du vil motta potensielle salg direkte fra systemet du bruker til kunderelasjonshåndtering (CRM), må du oppgi webhookinformasjon i skjemaet for potensielle salg eller tilknytte Zapier.
  18. Velg Mer kvalifisert eller Større volum som ønsket optimalisering av skjemaer for potensielle salg.
  19. Gjennomgå og godta vilkårene for bruk hvis dette er den første gangen du oppretter et skjema for potensielle salg.
  20. For å legge til skjemaet i kampanjen din, klikk på Lagre.
Legg til skjemaelementer for potensielle salg i eksisterende kampanjer
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Nå vises en tabell med alle elementene dine. Velg Tilknytning fra Tabellvisning-rullegardinmenyen.
  5. Velg Skjema for potensielle salg fra listen ovenfor verktøyraden i tabellen.
  6. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av skjemaet for potensielle salg du vil legge til i den eksisterende kampanjen.
  7. Velg Legg til i > Kampanje. Kampanjen du velger, må ha «Potensielle salg» som kampanjemål.
  8. Klikk på Ferdig. Hvis du legger til et skjema for potensielle salg i en eksisterende kampanje, kjøres kampanjen etter at skjemaet er godkjent. Du kan se skjemaets evalueringsstatus under «Skjema for potensielle salg» i kampanjeinnstillingene.
Legg til skjemaelementer for potensielle salg på kontonivå
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Klikk på plussikonet , og velg Skjemaelement for potensielle salg.
  5. Velg Konto fra «Legg til i»-rullegardinmenyen øverst på siden.
  6. Velg «Opprett ny»-alternativet.
  7. Skriv inn informasjonen som kreves for å opprette skjemaet for potensielle salg.
  8. Klikk på Lagre.
Merk: På kontonivå kan du bare legge til ett skjemaelement for potensielle salg.
Endre skjemaelementer for potensielle salg
Merk: Når du redigerer et eksisterende skjema for potensielle salg, kan du ikke endre informasjonen du ber om i selve skjemaet. Hvis du vil be om andre opplysninger, må du ganske enkelt opprette et nytt skjema og velge andre alternativer. Deretter kan du legge til det nye skjemaet i den aktuelle kampanjen.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Nå vises en tabell med alle elementene dine. Velg Tilknytning fra Tabellvisning-rullegardinmenyen.
  5. Velg Skjema for potensielle salg fra listen ovenfor verktøyraden i tabellen.
  6. Hold markøren over skjemaet for potensielle salg, og klikk på blyantikonet Rediger for å gjøre endringer.
  7. Gjør de ønskede endringene i skjemaet for potensielle salg.
  8. Klikk på Lagre. Når du har endret noe i et skjema for potensielle salg, avsluttes kjøringen av den aktuelle kampanjen frem til skjemaet igjen er godkjent.
Fjern skjemaelementer for potensielle salg
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Nå vises en tabell med alle elementene dine. Velg Tilknytning fra Tabellvisning-rullegardinmenyen.
  5. Velg Skjema for potensielle salg fra listen ovenfor verktøyraden i tabellen.
  6. Klikk for å merke av i avmerkingsboksen ved siden av skjemaet for potensielle salg.
  7. Klikk på Fjern. Merk: Du kan ikke gjenopprette skjemaer for potensielle salg du har fjernet. Du kan fortsatt laste ned potensielle salg som er mottatt i løpet av de siste 30 dagene, fra skjemaet du fjernet.

Hva skjer nå?

Mål resultatene dine

I Google Ads-rapportene kan du se resultatene du oppnår med skjemaer for potensielle salg. Husk dette:

• Hver gang et skjema for potensielle salg åpnes, spores det som et klikk.
  • Når noen sender inn informasjon via et skjema for potensielle salg, telles det som en konvertering. Konverteringer i skjema for potensielle salg opprettes automatisk i Google Ads så snart skjemaet sendes inn for første gang.
  • Kampanjen din kan også generere konverteringer på nettstedet.
  • Du kan se klikk- og konverteringsresultater ved å segmentere resultatrapporten etter klikk- og konverteringstype i Google Ads-kontoen.
  • I Google Analytics blir ikke besøk og konverteringer tilskrevet skjemaer for potensielle salg. Analytics rapporterer bare om interaksjoner som tar brukerne rett til nettstedet.
Merk: Hvis antallet konverteringer som er tilskrevet skjemaet for potensielle salg som Google er vert for, ikke stemmer overens med antallet konverteringer i dataene om potensielle salg du laster ned, kan du prøve å segmentere resultatrapporteringen etter «Konverteringstype». Andre konverteringer, for eksempel kjøp på nettstedet, kan nemlig tilskrives skjemaet Google er vert for.

Last ned potensielle salg

Konfigurer webhook-integrasjoner for skjemaer for potensielle salg

Med en webhook-integrasjon kan du automatisk sende informasjon fra én app til en annen via en unik nettadresse. Du kan opprette en webhook-integrasjon hvis du vil knytte skjemaet for potensielle salg sammen med systemet du bruker til kunderelasjonshåndtering (CRM). Når du har lagt til en webhook-integrasjon i skjemaet for potensielle salg, sendes de potensielle salgene direkte til CRM-systemet.

Du kan legge til webhook-integrasjonen i skjemaet for potensielle salg ved å generere en webhookadresse og -nøkkel.

• Webhookadressen er leveringsbanen. Når en person har sendt inn informasjonen sin via et skjema for potensielle salg, blir det sendt en «HTTP POST»-forespørsel til den konfigurerte nettadressen, slik at de potensielle salgene overføres direkte til CRM-systemet.
  • Webhooknøkkelen brukes til å godkjenne de potensielle salgene som sendes inn.

Hvis du har muligheten til å etablere webhook-integrasjonen og deretter generere webhookens nøkkel og nettadresse, kan du gjøre det. Finn ut mer om generering av webhookadresser og -nøkler

Merk: Du kan bruke en tredjepartsleverandør av integreringsløsninger til å sende data knyttet til skjemaer for potensielle salg til CRM-programvaren din ved hjelp av en webhook. Tredjepartsleverandøren genererer webhooken automatisk, og bruker den på skjemaelementet ditt for potensielle salg i Google Ads. Det kan kreves en betalt konto for å kunne bruke disse tredjepartsleverandørene av integreringsløsninger for eksport av data fra skjemaer for potensielle salg.

Vi har også en integrering av data fra skjemaer for potensielle salg med Zapier, der Google Ads API brukes i stedet for en webhook. Du kan også eksportere data fra skjemaer for potensielle salg manuelt ved å laste ned en CSV-fil eller bruke Google Ads API.

Slik legger du til webhook-integrasjoner i nye skjemaelementer for potensielle salg
Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på plussknappen , og velg Ny kampanje.
  4. Velg Potensielle salg som mål.
  5. Velg Søk, Video, Banner eller Performance Max som kampanjetype.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Angi kampanjeinnstillingene.
  8. Klikk på Opprett et skjema for potensielle salg for å åpne redigeringsprogrammet for skjemaelementet for potensielle salg og oppgi informasjon om skjemaet.
    • I søke- og bannerkampanjer: Rull ned til Elementer-delen, klikk på Flere elementtyper, og klikk på Skjemaer for potensielle salg.
    • I videokampanjer: Rull ned til «Skjema for potensielle salg»-delen, og klikk på Skjema.
  9. Opprett elementer for skjemaet for potensielle salg.
  10. Klikk for å vise «Eksporter potensielle salg fra Google Ads», og klikk på «Andre alternativer for integrering av data».
  11. Legg til webhookadressen og -nøkkelen under «Webhook-integrasjon (valgfritt)».
  12. Klikk på Send testdata, og bekreft at CRM-systemet mottar dataene som forventet.
  13. Klikk på Lagre når du er fornøyd med skjemaet for potensielle salg.
Slik legger du til webhook-integrasjoner i eksisterende skjemaelementer for potensielle salg
Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Nå vises en tabell med alle elementene dine. Velg Skjema for potensielle salg fra listen ovenfor verktøyraden i tabellen.
  5. Hold markøren over skjemaet for potensielle salg, og klikk på blyantikonet Rediger-innstilling (blyantikon) for å gjøre endringer.
  6. Klikk for å vise «Eksporter potensielle salg fra Google Ads», og klikk på «Andre alternativer for integrering av data».
  7. Legg til webhookadressen og -nøkkelen under «Webhook-integrasjon (valgfritt)».
  8. Klikk på Send testdata, og bekreft at CRM-systemet mottar dataene som forventet.
  9. Klikk på Lagre når du er fornøyd med skjemaet for potensielle salg.

Feilstatuser

Avhengig av hva du gjorde rett etter å ha lagt til en webhook, kan du komme til å se en av disse feiltypene:

• Feilstatus A viser til tilfeller der du får lagret skjemaet, men testdata ikke sendes.
  • Feilstatus B betyr at data ikke sendes.
  • Feilstatus C betyr at data sendes, men at Google ikke mottar noe svar.
  • Feilstatus D viser til tilfeller der data er sendt, men Google mottar feil svar (ikke det samme som «HTTP 200»).
  • Suksess viser til tilfeller der data er sendt, og Google får rett svar.