Google Ads Editor v1.1: eenvoudiger te gebruiken en vol nieuwe functies

29 juli 2019

In maart introduceerden we Google Ads Editor v1.0, waarmee het ontwerp en het gebruiksgemak van onze favoriete supertool werden verbeterd. Naar aanleiding van uw feedback laten we u graag kennismaken met Google Ads Editor v1.1. Dit zijn de belangrijkste functies:

Afbeeldingskiezer

Het kan lastig zijn om met afbeeldingen te werken, vooral als u ze één voor één vanaf uw bureaublad moet uploaden. Met de nieuwe afbeeldingskiezer kunt u snel eerder gebruikte afbeeldingen bekijken en selecteren, en kunt u afbeeldingen op uw bureaublad selecteren. Waarschuwingen en foutcontroles worden weergegeven in de miniatuur voordat u een afbeelding selecteert, waardoor uw workflow wordt gestroomlijnd.

Donkere modus

De donkere modus is ontworpen voor visueel comfort. U kunt de donkere modus activeren door op het maanpictogram rechtsonder te klikken, bijvoorbeeld als u uren in de tool werkt of omdat u iets anders wilt. Selecteer het zonpictogram om terug te keren naar de lichte modus.

De donkere modus van Google Ads Editor

IP-adressen uitsluiten

U kunt nu uitgesloten IP-adressen toevoegen en updaten, zodat uw instellingen voor uitgesloten IP-adressen consistent zijn wanneer u campagnes kopieert en plakt.

Accountbeheer

We hebben uw verzoek gehoord: maak het beheren van meerdere accounts makkelijker. We hebben selectievakjes in Accountbeheer toegevoegd om duidelijker te maken dat u meerdere accounts kunt selecteren en openen.

Ga naar het Helpcentrum van Google Ads Editor voor een volledige lijst van updates in Google Ads Editor v1.1. U kunt de nieuwste versie downloaden door Google Ads Editor te openen.

Gepost door Herlen Zoljargal, Product Manager, Google Ads