Om rapportering af aktiver i kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

I rapporten over aktiver kan du se alle de aktiver, der bruges i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", så du kan sammenligne effektiviteten på tværs af en række forskellige aktiver. Over tid kan du træffe strategiske beslutninger om dine aktiver, f.eks. hvilke der skal roteres, fjernes eller forbedres. Denne rapport hjælper dig med at fokusere på at oprette aktiver, der giver større effektivitet. Den giver dig også et fingerpeg om, hvornår du skal oprette nye aktiver, der kan øge effektiviteten, baseret på lignende aktiver.

På denne side kan du læse om følgende:

Før du begynder

Du skal konfigurere en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for at se rapporten over aktiver. Få flere oplysninger om kampagner til maksimal effektivitet.

Sådan fungerer det

Du kan nu se, hvordan dine aktiver klarer sig, på flere forskellige måder. Du kan tjekke aktivernes effektivitet på tværs af en aktivgruppe, en kampagne eller flere kampagner på én gang.

Følg denne vejledning for at se rapporten over dine aktivgrupper:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den kampagne af typen "Maksimal effektivitet", som du vil have vist, på siden "Kampagner".
  5. Du bliver herefter omdirigeret til oversigtssiden for kampagnen af typen "Maksimal effektivitet". Klik på Aktivgrupper i panelet til venstre under "Kampagner".
  6. Klik på Se info på kortet over aktivgrupper, som du vil se rapporten over aktiver for.

Rapportering om aktiver på kampagneniveau

Følg denne vejledning for at gennemgå effektiviteten for alle aktiver i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet":

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Vælg den kampagne af typen "Maksimal effektivitet", du er interesseret i.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Vælg Aktiver på rullemenuen "Tabelvisning" på siden "Aktiver" for at få vist effektiviteten for aktiverne.

This image highlights the Assets Table view options on the Assets page in Google Ads.

Vælg en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" (angiv kampagnen af typen "Maksimal effektivitet"), klik på fanen "Aktiver", og vælg Aktiver.

Rapportering af aktiver til kanaler i kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Følg denne vejledning for at gennemgå effektiviteten for alle aktiver på tværs af flere kampagner af typen "Maksimal effektivitet":

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Her skal du vælge muligheden "Aktiver" på rullemenuen "Tabelvisning" og muligheden "Maksimal effektivitet" på rullemenuen "Kampagnetype".
  5. Alternativt kan du vælge "Se kampagner af typen "Maksimal effektivitet"" på fanen "Aktiver". Aktivrapporterne for kanalen "Maksimal effektivitet vises".

This image represents the Assets page in Google Ads.

This image represents selecting Performance Max as your campaign type on the Assets page.

Det kan du se i din rapport over aktiver:

Filtre og mulighed for download

Hvis du har en lang liste med aktiver, kan du filtrere efter aktivtype, godkendelsesstatus mht. politikoverholdelse og effektivitet. Du kan også udvide rapportvisningen eller downloade rapporten.

Aktiver

I kolonnen "Aktiv" kan du se følgende:

• Hvert aktivs indhold (f.eks. tekst eller miniaturebillede)
  • Billedaktivers mål (hvis det er relevant)

Status

I kolonnen "Status" kan du se eventuelle overtrædelser af politikker for dine aktiver. Du kan gennemgå disse overtrædelser ved at holde markøren over kolonnen "Status" for at få flere oplysninger om overtrædelse af politikken. For at løse det problem, der har ført til overtrædelse af politikken, skal du gå til siden med aktivgrupper og bruge linket "Rediger aktiver".

Aktivtype

Kolonnen "Aktivtype" definerer, hvordan hvert aktiv bruges. Du kan se oplysninger om følgende aktiver:

• Beskrivelse
  • Overskrift
  • Lang overskrift
  • Billede
  • Logo
  • YouTube-video
Bemærk! Aktiver skal sammenlignes efter aktivtype. Eksempelvis svarer bedømmelsen "Lav" for et billede ikke til bedømmelsen "Lav" for en overskrift.

Effektivitet

Kolonnen "Effektivitet" rangerer aktivers effektivitet i forhold til andre aktiver af samme type. Du kan gøre din kampagne mere effektiv ved at erstatte ineffektive aktiver med meget effektive aktiver af samme type. Det frarådes at slette ineffektive aktiver uden at erstatte dem med andre aktiver, da det kan medføre, at der vises færre annoncer fra din kampagne. Denne kolonne viser dig, hvilke aktiver af samme type der findes:

• Lav: Aktivet er mindre effektivt end alle øvrige aktiver af samme type på tværs af ejendomme.
  • God: Aktivet er forholdsvis effektivt sammenlignet med alle øvrige aktiver af samme type.
  • Bedst: Aktivet er et af de mest effektive aktiver af den pågældende type på en eller flere ejendomme.

Du kan også finde følgende værdier i kolonnen over effektiviteten:

• Afventer vises, når aktivet lige er blevet uploadet og endnu ikke er blevet bedømt. Du kan efterfølgende tjekke aktivets effektivitet igen.
  • Statussen Ikke nok data antyder, at der enten ikke er nok data, fordi aktivet er oprettet eller redigeret for nylig, eller fordi systemet stadig er i gang med at lære. Bedømmelsen kan også vises, når der ikke er nok aktiver til at sammenligne. Du kan tjekke igen senere eller gennemgå kampagneoptimeringshandlinger, f.eks. budgetmuligheder, for at sikre dig, at et aktiv vises oftere.
  • Ikke relevant vises, når aktivet er et HTML5-aktiv, et automatisk oprettet aktiv eller afvist.

Kilde

Kolonnen "Kilde" angiver, om et aktiv er blevet uploadet af en annoncør eller er oprettet automatisk, f.eks. Forbedret af Google.

• Annoncør: Aktivet er leveret af annoncøren.
  • Forbedret af Google: Der leveres automatiske varianter af dit aktiv i forskellige billedformater for at maksimere effektiviteten på skærme i stående format, f.eks. YouTube Shorts.
  • Automatisk oprettet: Google opretter automatisk unikke aktiver for at maksimere effektiviteten i en given kontekst, f.eks. en bestemt søgeforespørgsel.

Rapporten Kombinationer

I rapporten Kombinationer for kampagner af typen "Maksimal effektivitet" kan du se de mest effektive aktivkombinationer for hver aktivgruppe i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Den giver dig også mulighed for at visualisere, hvordan dit annoncemateriale bliver vist i annoncer, i og med at du kan se et udvalg af de mest effektive aktivkombinationer fra hver aktivgruppe.

I rapporten Kombinationer er aktivkombinationer kategoriseret efter aktivtype, f.eks. tekst, billeder og videoer, og du kan se de 6 mest effektive kombinationer inden for hver kategori, så du kan fokusere på dine mest effektive annoncer. Via rapporten "Kombinationer" kan du også få en forhåndsvisning af, hvordan dine aktivkombinationer vises på forskellige kanaler, f.eks. Søgenetværket, Displaynetværket, YouTube, Gmail og Discover.

Vejledning

Følg denne vejledning for at finde rapporten "Kombinationer" for din kampagne af typen "Maksimal effektivitet":

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den kampagne af typen "Maksimal effektivitet", som du vil have vist, på siden "Kampagner".
  5. Klik på fanen "Aktivgrupper".
  6. Klik på Se oplysninger på kortet med aktivgruppen.
  7. Klik på fanen Kombinationer på siden "Rapport over aktiver".
  8. Du får vist 18 felter, der viser de 6 mest effektive kombinationer af tekst-, billed- og videoaktiver rangeret efter effektivitet.
  9. Klik på Se forhåndsvisning af annoncer i disse felter for at få en forhåndsvisning af aktivkombinationerne på forskellige netværk.

Hvad kan du se i rapporterne for enkelte kampagner og flere kampagner?

Filtre og mulighed for download

Hvis du har en lang liste med aktiver, kan du filtrere efter aktivtype, godkendelsesstatus mht. politikoverholdelse og effektivitet. Du kan også udvide rapportvisningen eller downloade rapporten.

Aktiver

I kolonnen "Aktiv" kan du se følgende:

• Hvert aktivs indhold, f.eks. miniaturebilleder for tekst, billeder og videoer
  • Billedaktivers mål (hvis det er relevant)

Bruges af

Under "Bruges af" kan du se det antal aktivgrupper, der bruger aktivet, ved at holde markøren over antallet, hvorefter du kan se listen over aktivgrupper, der i øjeblikket bruger det pågældende aktiv.

Aktivtype

Kolonnen "Aktivtype" definerer, hvordan hvert aktiv bruges. Du kan se oplysninger om følgende aktiver:

• Beskrivelse
  • Overskrift
  • Lang overskrift
  • Billede
  • Logo
  • YouTube-video
Bemærk! Aktiver skal sammenlignes efter aktivtype. Eksempelvis svarer bedømmelsen "Lav" for et billede ikke til bedømmelsen "Lav" for en overskrift.

Effektivitetsbedømmelse af aktiver i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

"Effektivitetsbedømmelse" viser et aktivs effektivitet inden for de seneste 30 dage, og effektiviteten er opdelt i forskellige kategorier. Du kan også tjekke andre bedømmelser som afventende, ikke relevante eller ikke nok data i effektivitetskolonnen. Hvis du holder markøren over "%" i en bestemt bedømmelseskolonne, fremhæves de aktivgrupper, som dette aktiv har bedømmelsen i. Her kan du se, hvor effektivt dit aktiv er i gennemsnit for alle aktivgrupper, hvor det bruges:

Aktivets effektivitsbedømmelse

Beskrivelse

Bedst

Aktivet er et af de mest effektive aktiver af den pågældende type på en eller flere ejendomme.

God Et aktiv er effektivt sammenlignet med alle andre aktiver af samme type
Lav Aktivet har lav effektivitet sammenlignet med alle øvrige aktiver af samme type på tværs af ejendomme.

Ikke relevant

Aktivet kan ikke klassificeres af en række forskellige årsager, f.eks. at der bruges HTML 5, at det er automatisk tilknyttet, eller at det er afvist.
Afventer Aktivet er nyt eller for nylig blevet aktiveret i en aktivgruppe, og vi har endnu ingen effektivitetsbedømmelse

Der er ikke nok data

Aktivet har ikke nok data til at beregne resultater. Dette kan skyldes én af følgende årsager:
  • Der er ikke opnået et tilstrækkeligt antal eksponeringer af aktivgruppen
  • Der er ikke nok lignende aktiver inden for felttypen til at sammenligne dette aktiv med

Kilde

Kolonnen "Kilde" angiver, om et aktiv er blevet uploadet af en annoncør eller er blevet oprettet eller forbedret automatisk.

Rapportering om aktivgrupper

Rapporten "Aktivgruppe" for kampagner af typen "Maksimal effektivitet" giver dig mulighed for at gennemgå effektivitetsmetrics som din konverterings- og konverteringsværdi på aktivgruppeniveau for din kampagne. I denne rapport kan du gøre følgende:

• Find ud af, hvilke aktivgrupper der er effektive på kampagneniveau
  • Få oplysninger om, hvor effektive dine aktivgrupper er sammen med dine mål på kampagneniveau
  • Se annoncekvalitet, målgrupper, konverteringer, konverteringsværdi og status på tværs af dine aktivgrupper

Få flere oplysninger om rapportering af aktivgrupper.

Relaterede links