Managerkontoer (MCC): om kontokartet

Hvis du har en managerkonto med flere underkontoer (deriblant kundekontoer og/eller andre underkontaktkontoer), kan du bruke kontokartet til å visualisere hvordan de aktuelle underkontoene er strukturert. Med kontokartet får du en generell oversikt over kontoresultatene dine og oppsettet for alle de forskjellige underkontoene under managerkontoen din. Med kontokartet kan du se resultatberegninger på kontonivå, for eksempel klikk, visninger, kostnader og konverteringer, samt forskjellige funksjoner som brukes for underkontoene dine (f.eks. remarketing) i én visning.

Før du begynner

Alle managerkontoer kan se kontokartet og strukturen til de forskjellige kontoene under dem.

Merk: Hvis du er logget på en managerkonto på det øverste nivået, kan du se hele kontohierarkiet. Hvis du imidlertid har sett på detaljert informasjon om en underkontaktkonto, kan du bare se kontoer i administratorkjeden som er direkte ovenfor denne (ingen sideordnede kontoer vises). Du kan ikke se kontohierarkiet ovenfor managerkontoen du er logget på, så hvis du ser mer detaljert informasjon for en underkontaktkonto, kan du ikke se de andre undergrupperingene i hierarkiet som eventuelt finnes under managerkontoen på øverste nivå.

Se kontokart

Du kan finne kontokartet på en av to måter. Hvis du velger alternativ 1, ser du automatisk hele hierarkiet under managerkontoen din, deriblant alle underkontakt- og kundekontoene. Hvis du velger alternativ 2, ser du en detaljvisning helt fra managerkontoen din til underkontakt- eller kundekontoen din, og du kan utvide visningen ved å klikke på boblen til venstre for kontohierarkiet.

Alternativ 1: Finn kontokartet på «Verktøy og innstillinger»-menyen

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] («Verktøy og innstillinger»).
  3. Klikk på Kontokart.

Alternativ 2: Finn kontokartet på Kontoer-siden

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger på sidemenyen til venstre og så på Innstillinger i underkontoen.
  3. Klikk på treikonet ved siden av en konto i listen over kontoer nedenfor.

Alternativ 3: Finn kontokartet på Kontoer-siden

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer på sidemenyen til venstre, og klikk så på Resultater.
  3. Klikk på treikonet ved siden av en konto i listen over kontoer nedenfor. ELLER velg mellom tabellvisningen (Image of table icon) og kartvisningen () ved siden av datovelgeren.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Hierarkiadministrasjon