Hallinnoijan tilit: Tilikartta

Jos sinulla on hallinnoijan tili, jolla on useita alatilejä (asiakastilejä tai alahallinnoijatilejä), voit katsoa tilikartasta, miten tilit on järjestetty. Tilikartasta näet yleiskatsauksen tilin tuloksista ja kaikkien hallinnoijan tilisi alaisten alatilien asetukset. Tilikartasta näet yhdestä näkymästä tilitason tulosmittarit, kuten klikkaukset, impressiot, hinnan ja konversiot, sekä alatileillä käytössä olevat eri ominaisuudet (kuten uudelleenmarkkinointi).

Ennen kuin aloitat

Kaikilla hallinnoijan tileillä on tilikartta, josta näkyy, miten niiden alapuolella olevat tilit on järjestetty.

Huom. Jos olet kirjautunut ylätason hallinnoijan tilille, näet koko tilihierarkian. Jos taas olet siirtynyt alahallinnoijatilille, näet vain tilin suoran hallinnoijan ketjussa olevat tilit (rinnakkaistilit eivät näy). Alahallinnoijatilillä ollessasi et siis näe ylätason hallinnoijan tilin alapuolella mahdollisesti olevia hierarkian muita haaroja.

Tilikartan katsominen

Pääset tilikarttaan kahdella eri tavalla. Jos käytät ensimmäistä vaihtoehtoa, näet automaattisesti koko hierarkian hallinnoijan tilisi alapuolella (myös kaikki alatilit ja asiakastilit). Jos käytät toista vaihtoehtoa, näet yksityiskohtaisen näkymän hallinnoijan tililtäsi alatilille tai asiakastilille, ja voit laajentaa näkymää klikkaamalla tilihierarkian vasemmalla puolella olevaa kuplaa.

Vaihtoehto 1: Siirry tilikarttaan Työkalut ja asetukset ‑valikosta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ("Työkalut ja asetukset").
  3. Valitse Tilikartta.

Vaihtoehto 2: Siirry tilikarttaan Asetukset-sivulta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta Asetukset ja valitse Alatilin asetukset.
  3. Klikkaa tililistalta puukuvaketta haluamasi tilin vierestä.

Vaihtoehto 3: Siirry tilikarttaan Tilit-sivulta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta Tilit ja valitse Tulokset.
  3. Klikkaa tililistalta puukuvaketta haluamasi tilin vierestä. Voit myös valita päivämäärävalitsimen vierestä Taulukko- (Image of table icon) tai Kartta () ‑näkymän.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Hierarkian hallinnointi