Tietoja tilikartasta

Jos sinulla on hallinnoijan tili, jolla on useita alatilejä (mukaan lukien asiakastilit tai muut MCC-alatilit), voit tilikartan avulla visualisoida näiden alatilien rakenteen. Tilikartasta näet yleiskatsauksen tilin kehityksestä ja kaikkien hallinnoijan tilisi alaisten alatilien asetukset. Tilikartasta näet yhdestä näkymästä tilitason kehitysmittarit, kuten klikkaukset, impressiot, hinnan ja konversiot, sekä alatileillä käytössä olevat eri ominaisuudet (kuten uudelleenmarkkinointi).

Ennen kuin aloitat

Kaikilla hallinnoijan tileillä voi katsoa tilikarttaa ja nähdä kyseisten tilien alaisten tilien rakenteen.

Muista: Jos olet kirjautunut ylätason hallinnoijan tilille, näet koko tilihierarkian. Jos olet kuitenkin siirtynyt MCC-alatilille, näet vain suoran hallinnoijan ketjun yläpuolella olevat tilit (rinnakkaistilejä ei näytetä). Et voi katsoa sen hallinnoijan tilin yläpuolella olevaa tilihierarkiaa, jolle olet kirjautunut. Jos siis olet siirtynyt MCC-alatilille, ylätason hallinnoijan tilin alapuolella mahdollisesti olevat hierarkian muut haarat eivät näy.

Tilikartan katsominen

Pääset tilikarttaan kahdella eri tavalla. Jos käytät ensimmäistä vaihtoehtoa, näet automaattisesti koko hierarkian hallinnoijan tilisi alapuolella (myös kaikki MCC-alatilit ja asiakastilit). Jos käytät toista vaihtoehtoa, näet yksityiskohtaisen näkymän hallinnoijan tililtäsi MCC-alatilille tai asiakastilille, ja voit laajentaa näkymää klikkaamalla tilihierarkian vasemmalla puolella olevaa kuplaa.

Vaihtoehto 1: Siirry tilikarttaan Työkalut ja asetukset ‑valikosta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Klikkaa Tilikartta.

Vaihtoehto 2: Siirry tilikarttaan Tilit-sivulta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta sivuvalikosta Asetukset ja valitse Alatilin asetukset.
  3. Klikkaa alla olevasta tililuettelosta puukuvaketta  haluamasi tilin vierestä.