Korriger bannerannonser som ikke vises

Noen ganger kan det hende at bannerannonsene dine ikke vises, eller at kampanjen eller annonsegruppen i bannerkampanjen din ikke får visninger. I denne artikkelen forklarer vi noen vanlige årsaker til slike problemer.

Kontrollér faktureringsoppsettet

Det kan hende at faktureringsproblemer har innvirkning på kontoen din. Faktureringen er konfigurert på kontonivå. Kampanjer blir ikke vist hvis de ikke er konfigurert og aktive.

Slik kontrollerer du faktureringsoppsettet

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Fakturering og betalinger under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på Transaksjoner i navigasjonsfeltet til venstre, og kontrollér det nedenstående for de ulike transaksjonene:
    • Det finnes en budsjettbestilling: Dette er en ordrelinje, slik at vi vet hva vi skal belaste kunden.
    • Startdato: Startdatoen må være i fortiden eller dagens dato.
    • Sluttdato: Sluttdatoen må være dagens dato eller i fremtiden.
    • Status: Statusen må være aktiv.
    • Budsjett: Forbruket må være på under 100 %.

Slik kontrollerer du faktureringsoppsettet hvis du bruker automatisk betaling

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Fakturering og betalinger under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på Betalingsmåter i navigasjonsfeltet til venstre.
  5. Sjekk hvilket kredittkort som er tilgjengelig i kontoen.
  6. Under «Transaksjonslogg» kan du se hvor mye gjenværende kreditt som kan brukes for kontoen.

Hvis et kredittkort ikke er tilgjengelig, er det ikke noe gjenværende kreditt som kan brukes. Hvis kredittkortet er avvist, er dette grunnen til at annonsene ikke vises.

Se etter godkjente og aktiverte annonser i annonsegrupper

Sørg for at annonsegruppen din inneholder godkjente og påslåtte annonser. Hvis landingssiden din ikke er i tråd med retningslinjene, avvises annonsene dine automatisk.

Slik kontrollerer du annonser i annonsegrupper

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Bannerkampanjer i navigasjonspanelet.
  3. Klikk på Kampanjer på sidemenyen.
  4. Kontrollér de ulike bannerkampanjene dine, og sørg for at de er slått på i «Status»-kolonnen.
  5. Klikk på Annonsegrupper på sidemenyen.
  6. Kontrollér de ulike annonsegruppene, og sørg for at de også er slått på.