Ändra betalningsprofilen för ditt kundkonto

Om du har flera betalningsprofiler länkade till ditt förvaltarkonto kan du ändra betalningsprofilen för dina kundkonton när som helst. Om du inte har flera betalningsprofiler länkade till ditt förvaltarkonto och vill göra en ändring kan du kontakta den Google-kontoansvariga och följa anvisningarna om hur du länkar betalningsprofiler till ditt förvaltarkonto.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton på sidmenyn till vänster och sedan på Budgetar.
  3. Välj ett kundkonto som du vill redigera i kolumnen Betalningskonto.
  4. Klicka på Faktureringsöverföringar, klicka på pennikonen och välj Ändra betalare.
  5. Välj ett datum för när överföringen ska börja gälla eller välj Så snart som möjligt.
  6. Välj antingen Välj en befintlig faktureringskonfiguration eller Skapa en ny faktureringskonfiguration vid Faktureringskonfiguration.
    • Om du väljer en befintlig faktureringskonfiguration öppnas ett nytt fönster där du kan välja en ny faktureringskonfiguration. Ändra betalningsprofilen genom att välja en faktureringskonfiguration med önskad betalningsprofil.
      • Obs! Endast betalningsprofiler som redan är länkade till förvaltarkontot visas.
    • Om du väljer att skapa en ny faktureringskonfiguration kan du söka efter en ny betalningsprofil som redan är länkad till förvaltarkontot, eller så kan du skapa en ny betalningsprofil.
  7. När du har valt den nya faktureringskonfigurationen och betalningsprofilen klickar du på Spara och fortsätt.
  8. Ange dina budgetuppgifter på sidan Skapa budget och klicka på Spara och slutför.