Ändra betalningsprofilen för ditt kundkonto

Om du har flera betalningsprofiler länkade till ditt förvaltarkonto kan du när som helst ändra betalningsprofilen för dina kundkonton. Om du inte har flera betalningsprofiler länkade till ditt förvaltarkonto och vill göra en ändring kan du kontakta din Google-kontoansvariga och följa anvisningarna om hur du länkar betalningsprofiler till ditt förvaltarkonto.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton i sidmenyn till vänster och sedan på Budgetar.
  3. I kolumnen Betalningskonto väljer du ett kundkonto som du vill redigera.
  4. Klicka på Faktureringsöverföringar och välj sedan Ändra betalare.
  5. Välj ett datum för när överföringen ska börja gälla eller välj Så snart som möjligt.
  6. Bredvid Faktureringskonfiguration väljer du antingen Välj en befintlig faktureringskonfiguration eller Skapa en ny faktureringskonfiguration.
    • Om du trycker på alternativet för att välja en befintlig faktureringskonfiguration öppnas ett nytt fönster där du kan välja en ny faktureringskonfiguration. Ändra betalningsprofilen genom att välja en faktureringskonfiguration med önskad betalningsprofil.
      • Obs! Endast betalningsprofiler som redan är länkade till förvaltarkontot visas.
    • Om du väljer att skapa en ny faktureringskonfiguration kan du söka efter en ny betalningsprofil som redan är länkad till förvaltarkontot, eller så kan du skapa en ny betalningsprofil.
  7. När du har valt den nya faktureringskonfigurationen och betalningsprofilen klickar du på Spara och fortsätt.
  8. På sidan Skapa budget anger du budgetinformationen och klickar på Spara och slutför.