Rediger betalingsprofilen for kundekontoer

Hvis du har flere betalingsprofiler knyttet til managerkontoen din, kan du når som helst endre betalingsprofilen for kundekontoene dine. Hvis du ikke har flere betalingsprofiler knyttet til managerkontoen, og du vil gjøre en endring, kan du kontakte Google-kontoadministratoren din og følge fremgangsmåten for å knytte betalingsprofiler sammen med managerkontoer.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer på sidemenyen til venstre, og klikk deretter på Budsjetter.
  3. Velg kundekontoen du vil redigere, i «Betalingskonto»-kolonnen.
  4. Klikk på Overføring av faktura, og velg deretter Endre hvem som betaler.
  5. Velg datoen da overføringen skal gjennomføres, eller velg Så snart som mulig.
  6. Ved siden av «Oppsett av fakturering» velger du enten Velg et eksisterende faktureringsoppsett eller Opprett et nytt faktureringsoppsett.
    • Hvis du velger et eksisterende faktureringsoppsett, åpnes et nytt vindu der du kan velge et nytt faktureringsoppsett. Endre betalingsprofilen ved å velge et faktureringsoppsett med den ønskede betalingsprofilen.
      • Merk: Bare betalingsprofilene som allerede er knyttet til managerkontoen, vises.
    • Hvis du velger å opprette et nytt faktureringsoppsett, kan du søke etter en ny betalingsprofil som allerede er knyttet til managerkontoen din, eller du kan opprette en ny betalingsprofil.
  7. Når du har valgt det nye faktureringsoppsettet og den nye betalingsprofilen, klikker du på Lagre og fortsett.
  8. Skriv inn budsjettopplysningene dine på «Budsjettoppsett»-siden, og klikk på Lagre og fullfør.