Om anonymous.google i en placeringsrapport

I denne artikel kan du læse om anonymiserede placeringer.

Anonymiserede webadresser udfases, så Google Displaynetværket kan opfylde kravene til ads.txt. Fremover vil de resultater, der beskrives i denne artikel, være forældede. Få flere oplysninger om udfasningen.

Når anonym placeringsmålretning og rapportering er blevet udfaset, kan annoncørerne ikke længere se placeringer markeret som "anonymous.google" i resultaterne. Nogle udgivere vælger at tilbyde placeringer uden at oplyse navnene på deres websites til annoncørerne. Selvom udgiver og website er anonyme, har du stadig adgang til rapporteringsstatistik via annonceplaceringen.

Hvis du vælger at placere dine annoncer i anonymiserede udgiverbeholdninger, accepterer du, at de standarder med hensyn til billeder og omdømme, som du måtte have for disse udgivere, adresseres i tilstrækkelig grad af de politikker, som Google håndhæver over for sine udgivere.

Hvis udgiverne overtræder disse Google-politikker, har Google ret til at gribe ind over for de pågældende udgivere og (herunder og uden begrænsning) fjerne udgivernes adgang til Googles tjenester.

Relateret link