Om anonymous.google i en placeringsrapport

I denne artikel kan du læse om anonyme placeringer.

Anonymiserede webadresser udfases for Google Displaynetværket for at overholde kravene i henhold til Ads.txt. Fremover vil de resultater, der beskrives i denne artikel, være forældede. Få flere oplysninger om udfasningen.

Når anonym placeringsmålretning og rapportering er blevet udfaset, kan annoncørerne ikke længere se placeringer markeret som "anonymous.google" i resultaterne. Nogle udgivere vælger at tilbyde placeringer anonymt uden at oplyse annoncørerne om deres websitenavne. Selv om udgiver og website er anonyme, har du stadig adgang til rapporteringsstatistik via annonceplaceringen.

Hvis du vælger at placere dine annoncer i anonyme udgiverbeholdninger, accepterer du, at de standarder med hensyn til billeder og omdømme, som du måtte have for disse udgivere, adresseres i tilstrækkelig grad af de politikker, som Google håndhæver over for sine udgivere.

Hvis udgiverne overtræder disse Google-politikker, har Google ret til at gribe ind over for de pågældende udgivere og (herunder og uden begrænsning) fjerne udgivernes adgang til Googles tjenester.