Opret en sæsonrelateret justering

Sæsonrelaterede justeringer er et avanceret værktøj, som kan bruges til at informere Smart Bidding om forventede ændringer af konverteringsrater for fremtidige begivenheder som kampagner eller udsalg.

Sæsonrelaterede justeringer er i øjeblikket tilgængelige til søge-, Shopping- og displaykampagner, hvor der bruges budstrategierne Mål-ROAS og Mål-CPA, samt Smart Shopping-kampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet", der bruger alle budstrategier.

Bemærk! Da Smart Bidding allerede administrerer årlige begivenheder, skal du kun bruge sæsonrelaterede justeringer, hvis du forventer væsentlige ændringer af konverteringsraten. Sæsonrelaterede justeringer er ideelle til kortvarige begivenheder med en varighed på 1-7 dage. De er muligvis ikke lige så effektive, hvis de bruges til længerevarende tidsrum (på over 14 dage). Sæsonrelaterede justeringer er i øjeblikket tilgængelige til søge-, Shopping- og displaykampagner samt kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Vejledning

Sæsonrelateret justering for en enkelt kundekonto

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
  3. Vælg Budstrategier på rullemenuen under "Delt samling".
  4. Vælg Avancerede kontrolelementer i sidemenuen til venstre.
  5. Vælg muligheden Sæsonrelaterede justeringer øverst.
  6. Klik på den blå plusknap for at oprette en ny sæsonrelateret justering.
  7. Angiv et navn og en beskrivelse for justeringen, angiv start- og slutdato for begivenheden, og vælg omfang og enheder.
  8. Juster konverteringsraten, så den afspejler den estimerede ændring af konverteringsraten.
  9. Klik på Gem.
Bemærk! Sæsonrelaterede justeringer kan indvirke på dine budstrategiers effektivitet. Inden du opretter en justering, skal du sikre dig, at oplysningerne er korrekte.

10. Klik på Opret sæsonrelateret justering.

Bemærk! Hvis du vælger bestemte kampagner, der skal inkluderes i en sæsonbetonet begivenhed, kan der højst gemmes 2.000 kampagner sammen med begivenheden. Hvis du vil inkludere flere kampagner, kan du oprette en ny begivenhed eller bruge kampagnetypevælgeren til at vælge en kampagnetype, f.eks. søgekampagner.

Sæsonrelateret justering for flere kundekonti fra en managerkonto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
  3. Vælg Budstrategier på rullemenuen under "Delt samling".
  4. Vælg Avancerede kontrolelementer i sidemenuen til venstre.
  5. Vælg muligheden Sæsonrelaterede justeringer øverst.
  6. Klik på den blå plusknap for at oprette en ny sæsonrelateret justering.
  7. Giv din justering et navn og en beskrivelse. Angiv start- og slutdato for begivenheden, og vælg omfang og enheder. Vælg en af følgende muligheder, når du vælger omfang:
    • Alle konti, der i øjeblikket er linket til denne managerkonto
    • Specifikke konti
    • Specifikke kampagner (kontonavnet vises i vælgeren under "Vælg kampagner")

I rapporteringstabellen vises antallet af berørte kampagner i kolonnen "Omfang" med link til de pågældende kampagner.

Bemærk! Hvis du vælger "Alle konti, der i øjeblikket er linket til denne managerkonto", anvendes de sæsonrelaterede justeringer på de aktuelt linkede kundekonti. Justeringen nedarves ikke automatisk til nye kundekonti, der tilføjes, efter at den sæsonrelaterede justering er blevet anvendt. Den aktuelle begivenhed kan stadig ses på allerede oprettede kundekonti, selvom linket til managerkontoen fjernes.
  1. Juster konverteringsraten, så den afspejler den estimerede ændring af konverteringsraten.
  2. Klik på Gem.
  3. Klik på Opret sæsonrelateret justering.