Opret en sæsonrelateret justering

Sæsonrelaterede justeringer er et avanceret værktøj, som kan bruges til at informere Smart Bidding om forventede ændringer af konverteringsrater for fremtidige begivenheder som kampagner eller udsalg.

Sæsonrelaterede justeringer er i øjeblikket tilgængelige til søge-, Standard Shopping- og displaykampagner, hvor der bruges budstrategierne Mål-ROAS og Mål-CPA, samt Smart Shopping-kampagner, kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og appkampagner (beta), der bruger alle budstrategier.

Bemærk! Da Smart Bidding allerede administrerer årlige begivenheder, skal du kun bruge sæsonrelaterede justeringer, hvis du forventer væsentlige ændringer af konverteringsraten. Sæsonrelaterede justeringer er ideelle til kortvarige begivenheder med en varighed på 1-7 dage. De er muligvis ikke lige så effektive, hvis de bruges til længerevarende tidsrum (på over 14 dage).

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sæsonrelateret justering for en enkelt kundekonto

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Justeringer.
  4. Vælg muligheden Sæsonbetonet øverst.
  5. Klik på den blå plusknap for at oprette en ny sæsonrelateret justering.
  6. Vælg Konverteringsrate under "Justeringstype".
  7. Giv din justering et navn og en valgfri beskrivelse. Angiv start- og slutdato for begivenheden.
  8. Vælg kampagnetyperne under "Omfang", eller vælg dine specifikke kampagner.
    • Bemærk! Valg af enhed gælder ikke for appkampagner.
  9. Juster din konverteringsrate under "Justering af konverteringsrate", så den afspejler den estimerede ændring af konverteringsraten.
    • Hvis du f.eks. forventer, at konverteringsraterne stiger med 50 % i løbet af et udsalg over 3 dage, kan du angive en justering af konverteringsraten på op til +50 %. Denne justering giver dig mulighed for at optimere dine bud.
  10. Klik på Gem.
  11. Klik på Opret sæsonrelateret justering.

Bemærk! Sæsonrelaterede justeringer kan indvirke på dine budstrategiers effektivitet. Inden du opretter en justering, skal du sikre dig, at oplysningerne er korrekte.

Hvis du vælger bestemte kampagner, der skal inkluderes i en sæsonbetonet begivenhed, kan der højst gemmes 2.000 kampagner sammen med begivenheden. Hvis du vil inkludere flere kampagner, kan du oprette en ny begivenhed eller bruge kampagnetypevælgeren til at vælge en kampagnetype, f.eks. søgekampagner.

Sæsonrelateret justering for flere kundekonti fra en managerkonto

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Justeringer.
  4. Vælg muligheden Sæsonbetonet øverst.
  5. Klik på den blå plusknap for at oprette en ny sæsonrelateret justering.
  6. Vælg Konverteringsrate under "Justeringstype".
  7. Giv din justering et navn og en valgfri beskrivelse. Angiv start- og slutdato for begivenheden.
  8. Vælg en af følgende muligheder under "Omfang":
  • En kampagnetype på alle de konti, der er knyttet til denne managerkonto
  • Specifikke kampagner (kontonavnet vises i vælgeren under "Vælg kampagner")

I rapporteringstabellen vises antallet af berørte kampagner i kolonnen "Omfang" med link til de pågældende kampagner.

• Bemærk! Valg af enhed gælder ikke for appkampagner.
  1. Juster konverteringsraten, så den afspejler den estimerede ændring af konverteringsraten.
    • Hvis du f.eks. forventer, at konverteringsraterne stiger med 50 % i løbet af et udsalg over 3 dage, kan du angive en justering af konverteringsraten på op til +50 %. Denne justering giver dig mulighed for at optimere dine bud.
  2. Klik på Gem.
  3. Klik på Opret sæsonrelateret justering.
Bemærk! Hvis du vælger "Alle konti, der i øjeblikket er knyttet til denne managerkonto", anvendes de sæsonrelaterede justeringer på de aktuelt tilknyttede kundekonti. Justeringen nedarves ikke automatisk til nye kundekonti, der tilføjes, efter at den sæsonrelaterede justering er blevet anvendt. Den aktuelle begivenhed kan stadig ses på allerede oprettede kundekonti, selvom tilknytningen til managerkontoen fjernes.