Uw bedrijfsprofiel koppelen aan uw slimme campagne

Wanneer u een nieuwe slimme campagne instelt, kunt u de nieuwe campagne aan een bedrijfsprofiel koppelen. Wanneer u uw bedrijfsprofiel en slimme campagnes aan elkaar koppelt, geven uw advertenties uw bedrijfsadres weer en een link naar uw bedrijfsprofiel of een Maps-autoroute naar uw bedrijf. (U kunt dit uitzetten als dit niet geschikt is voor uw bedrijf.) Als u een koppeling maakt, kunt u ook sneller een campagne instellen. Hoe meer we over uw bedrijf weten, hoe meer suggesties we voor uw advertentiecampagne kunnen doen.

Er kan slechts één bedrijfsprofiel aan elke slimme campagne worden gekoppeld. Als u meerdere bedrijfsprofielen wilt promoten, maakt u een slimme campagne voor elk bedrijfsprofiel.

Heeft u nog geen bedrijfsprofiel? Meld u aan voor uw gratis bedrijfsprofiel.

Een slimme campagne aan uw bedrijfsprofiel koppelen

Als u uw bedrijfsprofielen als beschikbare optie wilt laten zien wanneer u een slimme campagne maakt, moet u ervoor zorgen dat hetzelfde e-mailadres wordt weergegeven voor:

• Beheerder in uw Google Ads-account
  • Eigenaar of Beheerder in uw bedrijfsprofiel

Maak daarna een slimme campagne die is gekoppeld aan uw bedrijfsprofiel.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Campagnes.
  4. Klik op de plusknop en dan op + Nieuwe campagne.
  5. Selecteer een doel voor uw campagne.
  6. Wanneer dit wordt gevraagd, selecteert u het bedrijfsprofiel waarvoor u wilt adverteren en koppelt u uw accounts.
  7. Maak de slimme campagne af.
Opmerking: Een bedrijfsprofiel moet wanneer u de campagne maakt aan de slimme campagne zijn gekoppeld. De campagne kan niet aan een slimme campagne worden gekoppeld nadat de slimme campagne al is gemaakt. Als uw gekoppelde bedrijfsprofiel wordt verwijderd, moet u een nieuwe slimme campagne maken om een nieuw bedrijfsprofiel te koppelen.

Uw slimme campagne ontkoppelen van een bedrijfsprofiel

Er zijn twee manieren om een slimme campagne en een bedrijfsprofiel te ontkoppelen:

• Als het e-mailadres dat aan een Google Ads-account is gekoppeld geen toegang meer heeft tot een gekoppeld bedrijfsprofiel, wordt de slimme campagne die aan het Google Ads-account is gekoppeld van het bedrijfsprofiel ontkoppeld.
  • Als uw bedrijfsprofiel wordt ontkoppeld van Google Ads via de pagina Gekoppelde accounts in uw bedrijfsprofiel, worden alle Google Ads-campagnes die aan dat bedrijfsprofiel zijn gekoppeld, ontkoppeld.

Een verbroken koppeling tussen een slimme campagne en een bedrijfsprofiel herstellen

• Als een koppeling niet werkt omdat het e-mailadres dat bij een Google Ads-account hoort geen toegang meer heeft tot het bedrijfsprofiel, wordt de koppeling hersteld als het e-mailadres dat bij het Google Ads-account hoort weer toegang krijgt tot het bedrijfsprofiel.
  • Als een koppeling niet werkt omdat accounts zijn ontkoppeld op de pagina Gekoppelde accounts in uw bedrijfsprofiel, kunt u de accounts opnieuw koppelen. Volg de instructies in Google Ads om opnieuw te koppelen. Meer informatie over het beheer van verzoeken om uw bedrijfsprofiel te koppelen