Link din Google My Business-virksomhedsprofil til din Smart-kampagne

Når du opretter en ny Smart-kampagne, bliver du spurgt om, hvilken virksomhed du vil annoncere for. Hvis Google registrerer, at den mailadresse, du bruger til at logge ind på din Google Ads-konto, er knyttet til en Google My Business-konto, vises dine Google My Business-virksomhedsprofiler automatisk som tilgængelige virksomheder til din Smart-kampagne. Hvis du har flere Google My Business-virksomhedsprofiler knyttet til din Google My Business-konto, vises de alle som tilgængelige for din Smart-kampagne. Hver Smart-kampagne kan dog kun have én tilknyttet Google My Business-virksomhedsprofil, så hvis du vil annoncere for flere Google My Business-virksomhedsprofiler, skal du først oprette en Smart-kampagne for hver af dem.

Når du linker din Smart-kampagne til en Google My Business-virksomhedsprofil, bliver der automatisk oprettet adresseudvidelser til Smart-kampagnen. Adresseudvidelser gør det lettere for folk at finde dine virksomheder, fordi virksomhedens adresse, et kort med angivelse af virksomhedens geografiske placering eller afstanden til virksomheden bliver vist sammen med dine annoncer. Få flere oplysninger om adresseudvidelser.

Har du ikke en Google My Business-konto endnu? Opret en gratis Google My Business-konto.

Sådan linker du en Smart-kampagne til en Google My Business-virksomhedsprofil

Hvis du vil gerne vil have dine Google My Business-virksomhedsprofiler vist som tilgængelige muligheder, når du opretter en Smart-kampagne, skal du først sikre dig, at din mailadresse er angivet med tilladelsen "Administrator" på din Google Ads-konto og enten som "Ejer" eller "Administrator" på din Google My Business-konto. Når du har bekræftet, at den mailadresse, du bruger til din Google Ads-konto, er registreret som enten "Ejer" eller "Administrator" på din Google My Business-konto, kan du oprette en Smart-kampagne, der er linket til Google My Business, ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner og derefter på Opret en ny kampagne.
  3. Vælg dit annonceringsmål.
  4. Gennemgå dine Google My Business-virksomhedsprofiler, og vælg den virksomhed, du vil annoncere for.
  5. Fuldfør oprettelsen af din Smart-kampagne.
Der skal knyttes en Google My Business-virksomhedsprofil til Smart-kampagnen i forbindelse med oprettelsen af kampagnen. Virksomhedsprofilen kan ikke linkes til Smart-kampagnen med tilbagevirkende kraft, når kampagnen er oprettet.

Fjern linket mellem en Smart-kampagne og en Google My Business-virksomhedsprofil

Linket mellem en Smart-kampagne og en Google My Business-virksomhedsprofil kan fjernes på to måder:

Hvis der ikke længere er adgang til en linket Google My Business-konto via den mailadresse, der er knyttet til en Google Ads-konto, bliver linket mellem den Smart-kampagne, der er knyttet til Google Ads-kontoen, og Google My Business-virksomhedsprofilen fjernet.

Du kan også fjerne linket til din Google Ads-konto manuelt fra siden "Linkede konti" på din Google My Business-konto:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på menuikonet øverst til venstre. Du får vist en liste over dine kampagner.
  3. Klik på den kampagne, du vil redigere. Rul ned for at finde virksomhedsinfokortet.
  4. Klik på Rediger i Google My Business. Din Google My Business-konto åbnes.
  5. Gå til siden "Linkede konti" i menuen til venstre.
  6. Klik på Linkede konti for at få vist den tilknyttede Google Ads-konto.
  7. Klik på Fjern link.

Løs problemet med et brudt link mellem en Smart-kampagne og en Google My Business-virksomhedsprofil

Hvis et link brydes, fordi der ikke længere er adgang til Google My Business-kontoen via den mailadresse, der er knyttet til en Google Ads-konto, bliver det gendannet, hvis der igen bliver adgang til Google My Business-kontoen via den mailadresse, der er knyttet til Google Ads-kontoen.

Hvis et link brydes, fordi linket mellem konti fjernes på siden "Linkede konti" på din Google My Business-konto, kan du manuelt linke kontiene igen:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på menuikonet øverst til venstre. Du får vist en liste over dine kampagner.
  3. Klik på den kampagne, du vil redigere. Rul ned for at finde virksomhedsinfokortet.
  4. Hvis linket til din Google My Business-konto er blevet fjernet, vises advarslen "Der kan ikke linkes til Google My Business".
  5. Klik på Link Google My Business-konto igen. Et vindue åbnes, hvor du bliver bedt om at angive mailadressen på ejeren af Google My Business-virksomhedsprofilen. Tilføj den tilknyttede mailadresse, og klik på Anmod om at linke igen. Mailadressen skal have tilladelsen "Administrator" på din Google Ads-konto og enten tilladelsen "Ejer" eller "Administrator" i Google My Business.
  6. Log ind på din Google My Business-konto med den mailadresse, der blev brugt til at linke kontoen igen på trin 5. Gå til "Linkede konti".
  7. Du kan se anmodningen fra din Google Ads-konto under "Anmodninger".
  8. Klik på Godkend.