Google Ads ‑tilin linkittäminen nykyiseen luottorajaan

Suorittamalla alla olevat kolme vaihetta voit linkittää Google Ads ‑tilin johonkin nykyiseen luottorajaan. Huomaa, että kaikki vaiheet on suoritettava.

1. Linkitä Google Ads ‑tilisi hallinnoijan tiliin

Google Ads ‑tilin linkittäminen nykyiseen luottorajaan edellyttää, että tili linkitetään Google Adsin hallinnoijan tiliin (tai Omaan asiakaskeskukseen).

Onko Google Ads ‑tilisi linkitetty hallinnoijan tiliin (tai Omaan asiakaskeskukseen)?

2. Valtuuta Oma asiakaskeskus käyttämään luottorajaa

Turvallisuussyistä Google Ads ‑tilin linkittäminen luottorajaan edellyttää, että Google Adsin hallinnoijan tili (tai Oma asiakaskeskus) valtuutetaan käyttämään kyseistä luottorajaa. Kun luottorajan käyttämiselle on annettu valtuutus, Google Adsin hallinnoijan tili (tai Oma asiakaskeskus) voi autonomisesti yhdistää kaikki alatilit tällaiseen luottorajaan.

Kun valtuutus on vahvistettu, saat Google Ads ‑tukitiimiltä vahvistussähköpostiviestin. Odota viikko, jotta pyyntösi voidaan käsitellä. Oletko jo vahvistanut Google Adsin hallinnoijan tilin käyttämään luottorajaasi lähettämällä tämän pyynnön ja oletko saanut vahvistussähköpostin Google Ads ‑tukitiimiltä?

• Jos olet, jatka vaiheeseen 3.
  • Jos et ole, jatkaminen ja Google Ads ‑tilin linkittäminen nykyiseen luottorajaan edellyttää, että valtuutat Google Adsin hallinnoijan tilisi käyttämään kyseistä luottorajaa. Voit pyytää tätä valtuutusta lähettämällä tämän pyynnön. Google Ads ‑tukitiimi käsittelee pyyntösi.

Jos et ole varma siitä, oletko jo lähettänyt pyynnön, jotta Google Adsin hallinnoijan tilisi voidaan valtuuttaa käyttämään tiettyä luottorajaa, pyydä valtuutusta uudelleen.

Muistettavaa: Jotta voit lähettää pyynnön, sinun on oltava kirjautuneena ensisijaisen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteella tai sellaisella sähköpostiosoitteella, jolla on sama verkkotunnus kuin luottorajaan liitetyllä ensisijaisella yhteyshenkilöllä. Jos luottorajaan liitetty ensisijainen yhteyshenkilö on esimerkiksi admin@ExampleCompany.com, pyynnön voi lähettää kuka vain, jolla on @ExampleCompany.com-sähköpostiosoite.

3. Linkitä hallinnoidut Google Ads ‑tilisi luottorajaan

Voit nyt autonomisesti linkittää luottorajaan kaikki alatilit, jotka on linkitetty valtuutettuun Google Adsin hallinnoijan tiliisi (tai Omaan asiakaskeskukseen).

Voit linkittää Google Ads ‑tilin luottorajaan seuraamalla alla olevia ohjeita.

3.1 Vasta luodun Google Ads ‑tilin linkittäminen nykyiseen luottorajaan

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilille, jonka haluat linkittää sellaiseen luottorajaan, jonka käyttäjällä on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tai normaalit käyttöoikeudet Omaan asiakaskeskukseen, jonka valtuutit vaiheessa 2.
  2. Valitse ensin Työkalut ja sitten Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Valitse Maksutavat.
  4. Valitse sen maksuprofiilin laskutusmaa, josta tulee Google Ads ‑tilin omistaja.
  5. Lisää sen luottorajan maksuprofiilin tunnus tai sen yrityksen juridinen nimi, jolle luottoraja on rekisteröity.
  6. Varmista, että luottorajan ensisijainen yhteyshenkilö vahvistaa luottorajan linkittämisen Google Ads ‑tiliin hyväksymällä sähköpostiosoitteeseensa saamansa valtuutuksen.

3.2 Käytössä olevan Google Ads ‑tilin linkittäminen nykyiseen luottorajaan

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilille, jonka haluat linkittää sellaiseen luottorajaan, jonka käyttäjällä on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tai normaalit käyttöoikeudet Omaan asiakaskeskukseen, jonka valtuutit vaiheessa 2.
  2. Valitse ensin Työkalut ja sitten Laskutus-kohdasta Laskutusyhteenveto.
  3. Valitse Laskutuksen siirrot ja klikkaa sitten  Vaihda maksaja.
  4. Valitse päivämäärä, jolloin muutos tulee voimaan.
  5. Valitse sen maksuprofiilin (eli luottorajan) laskutusmaa, josta tulee Google Ads ‑tilin omistaja.
  6. Lisää sen luottorajan maksuprofiilin tunnus tai sen yrityksen juridinen nimi, jolle luottoraja on rekisteröity.
  7. Varmista, että luottorajan ensisijainen yhteyshenkilö vahvistaa luottorajan linkittämisen Google Ads ‑tiliin hyväksymällä sähköpostiosoitteeseensa saamansa valtuutuksen.
Kun olet tehnyt vaiheet 1 ja 2, voit täyttää tämän lomakkeen, jos haluat pyytää Google Ads ‑tukitiimiä linkittämään Google Ads ‑tilin nykyiseen luottorajaan puolestasi. Huomaa, että pyyntöäsi ei voida käsitellä, jos lähetät lomakkeen, ennen kuin vaiheet 1 ja 2 on suoritettu.